Caută
Close this search box.

Recenzie curs Formator Extreme Training

extremeA fost un an plin pentru Extreme. Am avut proiecte și am avut cursuri. Toate încheiate cu succes.

Totuși, fără doar și poate, punctul culminant l-a reprezentat cursul de Formator. 18 traineri în devenire au pășit cu pași timizi în sediul Extreme. La ieșire pașii lor erau siguri…erau deja traineri.

Mai mult decât un curs, a fost o călătorie, a descoperirii de sine, a tăriei interioare, a frumuseții exprimării. La final s-au regăsit schimbați, au descoperit lucruri noi despre propria persoană, poate nebănuite.

Trainingul a urmat un curs firesc, logic. Au început cu elemente centrale ale carierei în training și fiecare a fost pus pe rând, în postura la care aspira, susținând o mini sesiune de training. Pe lângă « traineri » cu talent, s-au dovedit a fi și critici cu putere de observație. Și-au dat feedback și au primit feedback. Toate acestea au fost elemente menite să le contureze inițiativa și pașii într-o carieră în care munca se împarte responsabil cu recompensele și reușitele.

Daca a fost ușor? Doar ei pot spune. Dacă a fost plăcut? Judecând după orele cu care s-au întins peste programul alocat inițial, voluntar bineînțeles, am spune ca da.

Pentru toți ei care vor să încerce aveți ingredientele de bază: un trainer cu experiență și vocație, o grupă de participanți prezenți în sală pentru ei si pentru propria evoluție. Rezultă o experiență unică și  prieteni pe care să îi ții aproape.

Aveți mai jos câteva poze.

Fa parte din urmatoarea grupa a cursului de Formator in Bucuresti! Click aici pentru detalii si inscriere!

Participa la cursul de Formator din orasul tau, Click aici pentru detalii si inscriere!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!