Recenzie curs Formator Extreme Training

extremeA fost un an plin pentru Extreme. Am avut proiecte și am avut cursuri. Toate încheiate cu succes.

Totuși, fără doar și poate, punctul culminant l-a reprezentat cursul de Formator. 18 traineri în devenire au pășit cu pași timizi în sediul Extreme. La ieșire pașii lor erau siguri…erau deja traineri.

Mai mult decât un curs, a fost o călătorie, a descoperirii de sine, a tăriei interioare, a frumuseții exprimării. La final s-au regăsit schimbați, au descoperit lucruri noi despre propria persoană, poate nebănuite.

Trainingul a urmat un curs firesc, logic. Au început cu elemente centrale ale carierei în training și fiecare a fost pus pe rând, în postura la care aspira, susținând o mini sesiune de training. Pe lângă « traineri » cu talent, s-au dovedit a fi și critici cu putere de observație. Și-au dat feedback și au primit feedback. Toate acestea au fost elemente menite să le contureze inițiativa și pașii într-o carieră în care munca se împarte responsabil cu recompensele și reușitele.

Daca a fost ușor? Doar ei pot spune. Dacă a fost plăcut? Judecând după orele cu care s-au întins peste programul alocat inițial, voluntar bineînțeles, am spune ca da.

Pentru toți ei care vor să încerce aveți ingredientele de bază: un trainer cu experiență și vocație, o grupă de participanți prezenți în sală pentru ei si pentru propria evoluție. Rezultă o experiență unică și  prieteni pe care să îi ții aproape.

Aveți mai jos câteva poze.

Fa parte din urmatoarea grupa a cursului de Formator in Bucuresti! Click aici pentru detalii si inscriere!

Participa la cursul de Formator din orasul tau, Click aici pentru detalii si inscriere!

Rate this post
Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!