curs formator - Caravana ToT 2015

Formatorul ești TU care poți, vrei și meriți mai mult!

Ești pregătit să devii trainer? Acum ar putea să fie momentul. Extreme Training pornește la drum și se oprește în orașul tău (sau în apropiere)!

Aducem cu noi cursul fundamental pentru pregătirea tuturor trainerilor: Cursul Train of Trainers (ToT). Acest curs urmează metodologia Powerful Trainers® by Marian Rujoiu, o metodă unică care asigură o învățare bazată pe practică și o experiență de dezvoltare personală pe care cu siguranță nu o vei uita.

Curs Formator – Caravana ToT a Extreme Training se va opri în: 

Oraș Perioada Loc desfășurare Înscriere
București 28 octombrie-6 noiembrie 2016 Extreme Training, str. Ernest Juvara, nr.18 click aici
București 21-27 noiembrie 2016 Extreme Training, str. Ernest Juvara, nr.18 click aici
Brașov 5-9 octombrie 2016 Extreme Training, str. Lungă, nr.250, et.3, sala 1 click aici
Constanța 7-11 decembrie 2016 Hotel Dali, str. Smârdan, nr. 6A click aici
Cluj-Napoca 7 – 11 decembrie 2016 Hotel Univers T., str. Al. Vaida Voevod, nr. 53-55 click aici
Iași 16-20 noiembrie 2016 Universitatea Mihail Kogalniceanu, str. Bălușescu, nr.2 click aici
Oradea 16-20 noiembrie 2016 Continental Forum Hotel, str. Ștrandului, nr. 1 click aici
Pitești grupă în formare Hotel Argeș, Piața Muntenia, nr. 3 click aici
Timișoara 14-18 decembrie 2016 Hotel Lido, Str. Iosif Bulbuca, nr. 20 click aici
Ploiești 23-27 noiembrie 2016 va fi anunțată în curând click aici
Sibiu grupă în formare va fi anunțată în curând click aici

Metoda de predare – curs Formator 

Metoda de predare utilizată în cadrul cursului, Powerful Trainers®, este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulata de zeci de mii de ore în sala de curs și a fost utilizată cu deosebit succes pentru a forma peste 1500 de traineri în ultimii 5 ani!

Iată ce spun câțiva dintre participanții care au urmat cursul de Formator:

[one-third-first]

MINUNAT! O experiență care nu ar trebui să lipsească din pregătirea oricărui trainer cu experiență sau la început de drum. Un training foarte bun! Incredibil de eficient la nivel de experiență, declanșări interne, strategie a trainerului, dinamică și mai ales conexiune a echipei.
- ANDREEA STEFAN
O experiență genială,cu oameni valoroși, dornici să împărtășească din experiența lor de viață. O experiență minunată, foarte axată pe partea practică șipe calitățile fiecărui participant. O modalitate inedită de structurare a cursului.
- ADELA PPESCU / TENARIS SILCOTUB
Genial! Peste așteptări! Parctic! Mi-a plăcut metoda practică de învățare.
- VERONICA CIOBANU / CĂRTUREȘTI
Mi-a plăcut foarte mult, dinamic, nonformal. Cursul este și va rămâne bagheta mea magică! Mulțumesc!
- VERONICA PAPUC
Motivațional, inspiraținal, educativ! Am învățat multe, l-aș mai repeta. Felicitări! Sunteți foarte tari, Extreme Training!
- EDUARD SIMIONESCU / GRECO JLT ROMÂNIA
EXCELENT! Dinamic, motivant, de impact!. Felicitări trainerului și firmei pentru conținutul și perspectiva oferite în aceste zile.
- RĂZVAN ROTARU / GAMA DEVATA ARMONY
Mă bucur că m-am înscris la cursul de formator, rămân cu amintiri frumoase din zilele petrecute aici. Dacă vei alege să te înscrii și tu la cursurile Extreme Training, vei găsi o echipă tânără, deschisă, energică și foarte eficientă. Iar dacă te înscrii la cursul de formator, vei descoperi ce înseamnă un training bine structurat, vei învăța cum să selectezi și să ierarhizezi informațiile pe care ți-ai propus să le incluzi în cursul tău și vei dobândi abilitatea de a îmbina metode și tehnici diferite pentru a împărtăși aceste informații cursanților tăi. Totodată, vei afla care sunt calitățile unui trainer de succes, ce atitudine trebuie să aibă un formator în diferite situații și diferite moduri prin care să menții atenția participanților la cursul tău pe toată durat cursului. Eu mi-am însușit toate aceste cunoștințe și abilități de-a lungul cursului TOT, plus încă multe altele. De-abia aștept să le pun în practică! 
- Alexandra Negruș - The Money Channel
[/one-third-first]

[one-third]

Foarte interactiv, educativ, oameni minunați. M-am simțit ca între prieteni, alături de oameni minunați și foarte calzi. A fost minunat! Mulțumesc!!!
- MARIANA BUTAN
Acest curs a fost cel mai bun dintre toate la care am participat până acum! Mi-a plăcut totul. A fost o experiență minunată! Am întâlnit oameni minunați, iar trainerul a fost peste așteptări.
- ALINA STOICA / ETURIA
A fost un curs plin/ intens. Te scoate din zona de confort și te pune să te reconstruiești pe tine și cunoștințele anterioare. Mulțumesc!
- MIHAELA TODICĂ / MICROINVEST
Un training care m-a recut printr-o multitudine de trăiri, în care am învățat o grămadă de lucruri pe care voi încerca să le pun în practică. Interactiv, trăiri diverse, dezvoltare personală și profesională. Mi-a plăcut enorm, sper să am ocazia să dezvolt mai departe lucrurile învățate aici.
- CĂTĂLINA TOMA / IPIX ROMÂNIA
Mi-a plăcut foarte mult metoda de predare și faptul că trainerul este foarte, foarte pregătit. Nu a primit o întrebare la care să nu aibă răspunsul!!! A fost un training bine structurat și prezentat, bazat pe multă practică.
- ADINA MAGSI / ALUCRO
Excelent! A fost mult mai bine decât m-aș fi așteptat, iar nivelul de așteptare era ridicat. Sunteți foarte tari și serioși!
- SAVU-DANIEL STEPA
Mi-a plăcut foarte mult. De fapt, a fost cel mai util și practic training la care am participat. M-am sințit în largul meu, am acumulat multe cunoștințe
- LOREDANA ELENA GHIȚĂ
O experiență extremă, grozavă, de neuitat! Mi s-a confirmat faptul că alegerea pe care am făcut-o urmând acest curs a fost cea mai bună. Un trainer de nota zece, o echipă grozavă, o atmosferă și  o experiență unică! Un curs total ieșit din tipare! Multumesc!
- Raveica Atodirese - Top Line
Organizare ireproșabilă, trainer profesionist. Felicitări!Voi face recomandări cu siguranță.
- Nicolae Mușat - Top Line
[/one-third]

[one-third]testimoniale extreme Training

Mi-a plăcut, a fost altfel și mi-a captat atenția pe toată durata cursului. M-am simțit eu însămi și am prins curaj:). M-a surprins ideea de training bazat pe experiență, iar trainerul a fost ”altfel” (în sensul bun), a scos ce-a fost mai bun din mine:)
- CRISTINA DAVID / IBM
Excelent! Trainerul a fost pentru mine o sursă de inspirație și viziune! Mulțumesc!:)
- MARILENA GEARÎP
Cel mai neașteptat și grozav curs la care am participat. 
- ANGELA SCRIPCARIU / BIT SOFTWARE
Nu-mi ajung 2 rânduri pentru a-mi exprima părerea despre acest curs:). EXTRAORDINAR! RĂVĂȘITOR! Recomand tuturor celor care vor să fie uimiți de ei, de un curs și  de un trainer de milioane. Un curs ca o provocare!
- LAURA G.
Excelent! A fost o metodă de învățare prin joacă și exerciții personale. Am câștigat încredere în mine, am învățat tehnici, noțiuni noi, am interacționat maxim cu colegii.
- RODICA – FLORICA ARDELEAN
A fost o experiență totală care mi-a făcut mare plăcere și mă simt îmbogățit. Mulțumesc!
- DAN N.
Zilele astea am ieșit din zona de confort, am învățat lucruri noi despre ce pot să fac dacă vreu. Trainer genial!
- Daniela Tarău - Bunge România
Un curs de calitate și cantitate, o îmbogățire personală adusă pe tot parcursul formării. Oameni calzi și generoși-o bună resursă de dezvoltare personală și profesională. Vă apreciez corectitudinea și calitatea cu care vă desfășurați activitatea la Extreme Training.
- ELENA TURCU
Am simțit că m-am dezvoltat și am fost ajutat să-mi setez noi obiective. Voi recomanda tuturor acest curs.
- GEORGE DRAGOMIR
[/one-third]

5  motive să alegi acum cursul de Formator:

 1. Generează traineri capabili (stau mărturie zecile de promoții de traineri care au urmat acest curs);
 2. Vei beneficia de suport post-formare. Trainerul tău îți va rămâne la dispoziție pentru orice întrebare timp de șase luni. Gratuit;
 3. Este un curs realizat după o metodă inovativă și unică, bazat în proporţie de 80% pe aplicații practice;
 4. Meriți să beneficiezi de un curs de calitate și un suport de curs pe măsură;
 5. Este un curs unde chiar dacă ai venit pentru certificare, sigur vei primi mult mai mult: curaj, atitudine, siguranță, clarificare și perspective reale în cariera de trainer.

Cui se adresează cursul de Formator?

Obiectivele cursului de Formator:

La finalul acestui training participanţii:

Obiectivul Extreme Training realizat prin acest curs este crearea unei comunități de traineri de succes care să revalorifice educația în România!

Traineri curs Formator

ȘTEFAN RADU

Ștefan Radu - Trainer Extreme Training

Cred că TU eşti bun. Cred că TU eşti valoros. Cred că TU ai potenţial uriaş. Cred că TU poţi schimba lumea. Cred că TU eşti unic. Cred că până şi TU ai uneori nevoie de cineva care să-ţi deschidă o uşă. Pentru asta sunt eu. Să-ţi deschid o uşă ca TU să ŞTII. Cred că TU vei fi de neoprit.

Experienţă profesională:

Educaţie şi formare:

AURELIA RĂDUȚAurelia Răduț - Trainer Extreme Training

Îmi place să elaborez programe de curs și să văd adulți implicați în învățare. Poate de aceea lucrarea mea de doctorat se numește ”Designul și evaluarea programelor de pregătire profesională.”

Pe scurt, iată experiența profesională a Aureliei Răduț:

Educație și formare

Pasionată de domeniul educaţiei, de socializare şi cunoaşterea celor din jur, Aurelia consideră că schimbarea începe cu sine. A investit şi investeşte în dezvoltarea personală. De-a lungul timpului și-a dezvoltat abilități de comunicare, muncă în echipă, rezolvare a conflictelor, de motivare şi automotivare.

RĂZVAN VINTILĂ

Răzvan Vintilă - Trainer Extreme Training

„Am convingerea că omul e capabil să realizeze orice vis ar avea cu condiţia să-şi dorească, sa creadă şi să persevereze suficient de mult. 

Odată ce ai decis ce vrei cu adevărat, imediat încep să apară oportunităţile care au stat ascunse şi oamenii pe care trebuie să-i întâlneşti.”

Educaţie :

Masterat “Media Society”,Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Masterat “Managementul Resurselor Umane”,Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Relații Economice Internaționale,F.S.E.G.A, Universitatea Babeș-Bolyai,Cluj-Napoca.

Diverse certificări : Formare, Management, Negociere.

Expertiză: ToT (Train of Trainers)

Cei 8 ani petrecuţi de Răzvan într-o companie de prestigiu, de 4 ani fiind şi Branch Manager, aduc în sala de curs o semnificativă experienţă în vânzări, în training şi în managementul echipei. Fire energică şi entuziastă, consideră că oamenii se pot dezvolta real doar ajutându-i şi pe cei din jur să-şi descopere şi să-şi valorifice potenţialul.

Răzvan e pasionat de public speaking şi de teatrul de improvizaţie, iar asta se vede din plin în cursurile sale de Formator. Fiindcă felul în care vorbeşti e esenţial dacă vrei să fii trainer, cursanţii au prilejul să exerseze şi să asimileze, ca şi bonusuri, cele mai eficiente elemente de tehnică a vorbirii (dicţie, ton, volum, ritm), de control al emoţiilor sau de dezvoltare a spontaneităţii. Toate acestea, într-o atmosferă plină de bună dispoziție și profesionalism.

Certificare curs Formator

La absolvirea cursului se obţine o dublă certificare:

 1. Un certificat de participare emis de Extreme Training. Certificatul dovedeşte absolvirea cursului de formator conform metodologiei Powerful Trainers®, precum și intenţia ta de dezvoltare şi perfecţionare. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, și firește este un punct în plus la CV-ul tău.certificat absolvire ANC
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Formator”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse prin intermediul ANC – fosta CNFPA conform modelului alăturat. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă studii superioare. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei de Formator (cod COR 242401).

Certificatul este însoțit de un supliment Europass la Ceritificatul profesional. Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile conținute în certificatele de competență profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați).[/nbox]

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (test grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC ( fost CNFPA)  și reprezentanți ai Extreme Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum rata de promovabilitate a participanților la cursurilor Extreme Training a fost de 100%. Ulterior finalizării cursului, perticipanții vor primi certificatul de absolvire însoțit de suplimentul descriptiv și suplimentul Europass. Pentru a participa la examen, cursanții trebuie să facă dovada absolvirii studiilor superioare.

 

 

 

9 răspunsuri

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat cursurilor organizate de catre compania noastra. In acest moment nu livram cursul de Formator la Chisinau.

   Toate cele bune!

 1. Avand experenta managirii propriului busines, cu un grup de 120 persoane (in colaborare cu parteneri externi) care presupune o foarte buna communicate si o atentie deosebita a abordarii fiecarei probleme in parte pot sa afirm ca materialele oferite de dvs sunt un sincer si real ajutor tuturor celor care sunt in situatia in care au studiat sarguincios si au treminat o facultate dar nu insesmna va li s-a oferit si o specializare aplicata. Apreciez ca insasi experienta dvs a fi cetatean Roman v-a determinat sa oferiti ceea ce institutiile statului nu o fac. Pregatirea profesionala , aplicata este primul lucru care trebuie sa vina in intampinarea tinerilor si nu numai. Va doresc numai bine. Laura Martin

 2. Care este pretul cursului de formator ce se va desfasura la Iasi in perioada nov. 2016 si cum se fac inscrierile. As vrea detalii in leg cu inscrierile si cu certificatul obtinut(se precizeaza daca e acreditat ANC, are o stampila a acestei institutii?) Multumesc mult

  1. Buna, Anca,

   Iti multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre.
   Cursul este acreditat ANC si certificatul de absolvire se emite pentru ocupatia Formator.

   Inregistrarea se poate face direct pe site , pe pagina cursului https://www.traininguri.ro/curs-formator-iasi/ accesand butonul „Inscrie-te acum” sau ne poti transmite datele de facturare, datele tale (nume, prenume, cnp, adresa email, nr. tel.) si vom efectua noi inscrierea, urmand a-ti transmite confirmarea si factura proforma.

   Aceasta poate fi achitata la o sucursala BCR sau prin transfer bancar.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.
   O zi excelenta !

 3. BUNA SEARA,
  VA MULTUMESC CA ATI FOST INSISTENTI ,DE A-MI TRIMITE MAIL-URI CU TOATE INFORMATIILE REFERITOARE LA CURSURI SI EVENIMENTELE DVS.. .EI,ACUM,M-AM DECIS SA MA INSCRIU PTR CURSUL DE FORMATOR DIN PERIOADA -24 IAN 2014 .ASTEPT UN NR DE CONT UNDE POT LIVRA SUMA.
  VA MULTUMESC .
  CU ADMIRATIE PT MUNCA SI EFORTURILE DVS,
  Camelia Draghici.

 4. Buna seara,
  va multumesc pt.. mesajele exceptionale care mi le trimiteti,dar am o intrebare:
  -Cand au loc cursuri si in BRAILA ? M-ar interesa cursul de formator.
  o seara buna,

  1. Buna ziua,

   In Braila nu se organizeaza cursuri deocamdata. Puteti opta pentru cursul de Formator din Constanta (26-30 iunie 2013) sau din Bucuresti (15-21 iulie 2013). O zi excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!