selectie formatoriExtreme Training își propune extinderea echipei de traineri și consultanți colaboratori. Procesul de selectie formatori este unul adresat în principal persoanelor cu experiență în sala de curs (cel puțin 1 an experiență în livrarea de cursuri), dar mai ales cu o experientă profesională relevantă pentru domeniul în care doresc să susțină cursuri sau să ofere consultanță.
Spre exemplu, un trainer de vânzări trebuie să aibă experiență în vânzări, iar un trainer de resurse umane trebuie să aibă experiență în domeniul resurselor umane.

În ce domenii facem selecție de formatori și consultanți?

Procesul de selecție formatori și consultanți este un proces continuu. Mai jos aveți enumerată o listă de domenii pe care noi o vizăm în următoarea perioadă. Rugamintea este ca în momentul în care ne trimiteți aplicația, să ne precizați în subiectul emailului numărul poziției (pozițiilor ) și orașul vizat.

Recrutăm cu prioritate:

Aceste domenii sunt prioritare și exemplificative în același Timp. Dacă tu consideri că poți livra un curs excepțional care se potrivește cu brandul Extreme Training, așteptăm propunerea ta.

Selecție formatori/consultanți – cerințe cadru:

 1. Experiență practică de business în domeniul propus (obligatoriu)
 2. Experienţă training/ prezentări – minim 3 ani (preferabil)
 3. Bune abilități de trainer
 4. Disponibilitate de colaborare pe termen lung, exclusiv cu Extreme Training
 5. Capacitatea de a redacta articole practice pe temă (1-4 pagini pe articol)
 6. Domeniul propus – unul de mai sus sau unul pentru care presupuneţi ferm că există cerere
 7. Posibilitatea si capacitatea livrării unui curs 70% practică, 30 % teorie
 8. Capacitatea de a livra servicii de consultanță pe domeniul propus
 9. Disponibilitate de lucru:
  • A. principal în Bucureşti, dar și deplasări în alte orașe,
  • B. principal/secundar în următoarele orase: Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanța
  • C. zile de weekend în principal (ocazional și zilele săptămânii)
 10. Venit estimat: negociabil, în funcție de expertiză și posibilitate
 11. Disponibilitate livrare demo (2-3 ore de curs)

În cadrul procesului de selecție formatori vom acordam importanță și formării dumneavoastră inițiale. Va conta așadar dacă ați absolvit un program TOT (curs de formator) serios sau nu. Recomandăm participarea la cursul de formator al Extreme Training, dar cu siguranță sunt si alte cursuri serioase pe piață.

Cum aplicați?

Doriți să vă alăturați echipei Extreme Training si considerați că îndepliniti o parte din criteriile enunțate mai sus?

Vă rugăm să transmiteți la marketing@traininguri.ro un mesaj însoțit de:

 1. CV-ul dumneavoastră
 2. o scrisoare de intenție în care să ne oferiți detalii clare despre cursurile pe care doriți, puteți să le sustineți și cum anume.
 3. o fotografie cu dumneavoastră
 4. linkuri către eventuale resurse concepute de dumnevoastră (filme, materiale scrise, etc)
 5. menționați în subiectul emailului ce poziție principală vizați și orașul principal în care doriți să livrați

Aplicatiile se primesc în mod continuu, analiza lor se face în mod continuu, iar programările pentru interviu variază în funcție de aplicația dumneavoastră și de ceea ce Extreme Training are nevoie în acest moment.

FAQ – Pentru a avea o viziune cât mai clară asupra a ceea ce putem oferi cât şi asupra așteptărilor pe care le avem, am întocmit o listă cu întrebări şi răspunsuri:

I: Ce înseamnă colaborare exclusivă?
R: Trainerul trebuie să livreze cursuri numai pentru Extreme Training. Putem face și excepții, însă acestea trebuie discutate și clarificate în prealabil.

I: Există o frecvenţă de livrare cursuri?
R: Mediu pe lună 0 – 12 zile (nu putem garanta un minim, în acelaşi timp nu vom condiţiona un maxim atunci când este cazul). Depinde de foarte mulți factori

I: Plata pe zi este negociabilă?
R: Da, depinde și de pregătire, de cererea pe domeniul respectiv și de proiectele în care este implicat trainerul

I: Care este forma de plată agreată?
R: În principal agreem PFA-ul sau SRL, dacă nu există PFA sau SRLse va întocmi ca excepție contract de drepturi de autor.

I: Trainerul trebuie să aibă suportul de curs?
R: Trainerul trebuie să aibă şi să fie capabil să livreze un curs de două zile pe tema care spune că este expert. Ulterior are acces la kituri de cursuri.

I: În cât timp primesc un raspuns după ce aplic?
R: Nu există un termen limită. Recrutarea se face în mod continuu în funcție de necesitățile Extreme Training. Putetți primi un feedback și in două săptămâni și în 3 luni. Lipsa unui răspuns înseamnă că nu aţi indeplinit în linii mari cerinţele cadru sau că încă nu am găsit o potrivire între profilul dumnevaoastră și necesitățile noastre.

I: Câte etape are recrutarea?
R: 3 etape (1- aplicaţia, 2 – interviul, 3 – livrare demo)

I: Dacă nu am livrat niciodată training, ce şanse am?
R: Minime, ar trebui să existe ceva serios  în experiența dumneavoastră care să compenseze.

I: Trebuie să am diplomă de formator?
R: Nu obligatoriu, însă de preferat da. Constituie un avantaj, efectuarea cursului de formator în cadrul Extreme Training şi un dezavantaj efectuarea cursului în cadrul unor instituţii sau companii ca fiind recunoscute pentru ”emiterea de diplome pe bandă”.

Dacă mai aveți întrebări le puteți lăsa în rubrica comentarii sau le puteți trimite pe email la marketing@traininguri.ro

32 de răspunsuri

 1. buna seara! am vazut anuntul iar aici, dar am si eu inca o intrebare: aș vra să știu dacă avem voie să livrăm cursuri ptr compania noastră, dacă livrăm și pentru această companie? că am înțeles că nu avem voie să colaborăm cu alții. vă mulțumesc mult!

 2. Buna ziua,as veni in intimpinarea d-voastra ,cu niste cursuri de audit inter, control intern managerial,managementul riscurilor,ptr institutiile publice,cu studii de caz,in oradul Iasi si nu numai.
  Sunt de interes pe piata ,sunt cautate de institutiile publice
  Sunt formator ,cu experienta vasta in domeniile specificate mai sus ,pe institutii publice,cu articole si seminarii sustinute

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat activitatii desfasurate de compania noastra. Rugamintea este sa ne trimiteti cv-ul dumneavoastra, instotit de o scrisoare de intentie la adresa de e-mail: marketing@traininguri.ro. In cazul in care vom lua in calcul organizarea acestor cursuri, vom analiza si posibilitatea de colaborare.

   Multumim si dupa amiaza frumoasa!

  1. Buna ziua,

   Deocamdata nu. Colaboram cu o persoana din Iasi care tine cursul de limba engleza.

   Multumim!

 3. Unde putem trimite CV si celelalte documente. Eu as fi interesată pentru zona Timișoara si domeniile:
  – SOFT SKILLS
  – FINANCIAR
  – FONDURI EUROPENE
  – MANAGEMENT

  1. Buna ziua,

   Anuntul pentru selectie formatori este valabil. In cazul in care sunteti interesata, va rugam sa ne trimiteti cv-ul, insotit de o scrisoare de intentie si de asemenea sa specificati orasul in care doriti sa livrati cursul, cat si domeniul. Acestea le puteti trimite la adresa de e-mail: marketing@traininguri.ro.

   Multumim si o zi frumoasa!

 4. Buna ziua, numele meu este Plesa Genica-Mihaela, doresc sa ma alatur echipei dumneavoastra de profesionisti; am terminat Matematica-Informatica si am fost profesor de Informatica 3 ani; a doua specializare este pe Management Comercial; va rog frumos sa-mi comunicati daca oferta dumneavostra mai este valabila si unde as putea trimite un CV.

  Va multumesc!
  Cu respect,
  Plesa Genica-Mihaela

 5. Buna seara.
  Va rog sa-mi spuneti daca oferta dumneavoastra de colaborare cu traineri din Iasi mai este valabila.
  Sunt licentiat in psihosociologie, am fost psiholog practician, iar de 14 ani sunt trainer. Am urmat si absolvit curs de formatori si de evaluatori competente profesionale. Pot tine fara probleme un curs de formatori si nu numai, iar programul in week end propus de dvs ma avantajeaza.
  Mai multe detalii le putem discuta in functie de disponibilitatea dvs la colaborare.

  1. Buna ziua,

   Sa livrati un demo, inseamna sa sustineti un seminar de 2-3 ore pe o tema stabilita de comun acord.

   Daca mai aveti nevoie de alte informatii, va stam la dispozitie cu placere.

   O dupa amiaza frumoasa!

 6. buna seara!ma numesc Hajar!eu sunt interesata sa colaborez cu compania voastra.sunt licentiate in psihologie,master in logopedie si absolventa a scolii de formare in terapia familiei si de cuplu,deasemenea am absolvit cursuri de nlp in cadrul asociatiei nlp mania.am colaborat cu un radio si am prezentat la ei emisiuni,timp de 10 luni!eu pot tine cursuri in domeniul psihologiei si dezvoltarii personale si as vrea sa stiu daca sunt potrivite pentru aceasta companie sau nu?eu am scris si articole pentru ziarul adevar in domeniul psihologiei.am lucrat cu multe personae in consigliere,am prezentat emisiuni la radio timp de 10 luni in domeniul psihologiei.credeti ca ma ajuta sa aplic ptr acest job?va multumesc anticipat.

  1. Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti cv-ul insotit de o scrisoare de intentie la adresa de e-mail marketing@traininguri.ro. In cazul in care consideram ca indepliniti cerintele impuse de compania noastra, veti fi contactata pentru sustinerea unui interviu.

   O zi cat mai frumoasa!

  1. Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti cv-ul dumneavoastra insotit de o scrisoare de intentie la adresa marketing@traininguri.ro. Aplicatiile se primesc în mod continuu, analiza lor se face în mod continuu, iar progrmările pentru interviu variaza în funcție de aplicația dumneavoastră și de ceea ce Extreme Training are nevoie în acest moment.

   O zi excelenta!

 7. Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti daca efectuati cursuri de FORMATOR makeup artist si dermopigmentist.

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat cursurilor organizate de catre compania noastra. Organizam doar cursul de Formator. Acest curs se organizeaza in varianta intensiva, de joi pana duminica – mai multe detalii gasiti aici: https://www.traininguri.ro/curs-formator-bucuresti/ si varianta de week-end, mai multe detalii aici: https://www.traininguri.ro/curs-formator/
   Cursuri de makeup artist si dermopigmentism nu organizam.

   O dupa amiaza frumoasa!

 8. Buna ziua,
  Numele meu e Ana si as dori sa ma alatur echipei de profesionisti a voastra.
  Am o experienta de peste 10 ani in formari Face to face si on line) in domeniul educational, am absolvit un curs de TOT serios, in 2006 care m-a ajutat f mult,
  Sigur in bussnis nu am experienta dar fiind autodidact pot invata
  In ordinea preferintelor ar fi
  1. MP
  2. Social Media
  3. si altele….
  merita sa incerc?

  1. Buna ziua,

   Ne puteti trimite cv-ul la adresa de e-mail marketing@traininguri.ro, vom analiza cv-ul dumneavoastra si in cazul in care consideram ca sunteti potrivita pentru acest post, va vom contacta.

   O zi frumoasa!

 9. Buna ziua
  Ma intereseaza sa colaborez cu Extreme training ca si formator. Am 20 ani experienta in management si vanzari si am participat la mai multe cursuri de specialitate

  1. Buna ziua, d-na Dinca,

   Va multumim pentru dorinta de a va alatura echipei Extreme Training. Va rugam sa transmiteti la antonio@traininguri.ro CV-ul dumneavoastra si o scrisoare de intentie in care sa oferiti detalii despre cursurile pe care doriti si puteti sa le sustineti.

   O zi excelenta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!