Branding Personal

 

Branding PersonalÎntr-un articol anterior am abordat sursele interne ale puterii într-o organizaţie. Aceste surse alternative identificate de mine ca fiind esenţiale sunt: Respectul, Expertul din Tine, Aplombul de care dai dovadă, Viziunea pe care o ai, IQ şi EQ, Voinţa, Sinceritatea, Coerenţa şi Aprecierea!

În continuare, această expunere va fi o completare a acestor surse ale puterii pentru a dobândi succesul, pentru a fi mai bun sau pentru a-ţi câştiga buna reputaţie într-o organizaţie, pentru un personal branding desăvârșit.

Aceste surse ale puterii sunt surse pe care le poţi folosi cu încredere! Unele dintre ele probabil îţi va fi mai uşor să le asimilezi, altele mai greu, cert este însă că sunt la îndemâna ta pentru construirea unui personal branding puternic. Îndrăzneşte să le foloseşti! Cu această ocazie ţi le voi reaminti: Respectul, Expertul din Tine, Aplombul de care dai dovadă, Viziunea pe care o ai, IQ şi EQ, Voinţa, Sinceritatea, Coerenţa, Aprecierea, Accesul la un grup puternic, Control al informaţiilor, Furnizor de Soluţii, Oferi Ajutor, Control al resurselor, Oameni care te Sprijină şi accesarea tuturor acestor surse la un loc!

Aceste surse te fac mai puternic şi mai bun cu un personal branding de invidiat! Ele sunt acele lucruri care contribuie totodată la felul tău de a fi! Practicându-le, vei avea o putere mai mare de convingere, vei putea influenţa cu integritate, vei avea o poziţie în organizaţie care îţi poate oferi o satisfacţie unică! Aceste surse îţi vor fi utile şi bune de folosit indiferent de poziţia pe care o ocupi, fie ea managerială, fie de conducere!

Scris de Marian RUJOIU – Trainer. Manager. Coach – Extreme Training

Curs Formator
Training Mastery
Curs Dezvoltare Personală

2 răspunsuri

  1. Articol foarte bun, sintetic, real.Tragedia apare insa dupa 10 – 15 ani de „perfectionare” continua a calitatilor care iti definesc „puterea” cand patronul face o miscare exact pe dos decat te astepti ( iti mai taie din castiguri ) motivand urmatoarele :
    1. Daca firma e medie sau mica iti spune ca mai mult nu poate sa-ti dea.
    2. Daca firma e mare, castiga licitatii mari care oricum sunt „aranjate” si iar n-are nevoie de profesionisti. Ca daca se greseste sau se executa stramb se „face un NCS” si se suplimenteaza bugetul pana la 100 %.

    1. Roberino sa speram ca acestea sunt exceptii, iar daca face asa nu merita sa lucrezi pentru el, daca tu te-ai perfectionat te poti pune in valoare in orice companie mai putin a lui! Perfectionarea iti ramane indiferent ce se intampla cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!