Caută
Close this search box.

Seminar gratuit: Pasii necesari pentru obtinerea unei finantari nerambursabile

 PENTRU ACEST SEMINAR, TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Îți dorești să accesezi fonduri europene nerambursabile, dar nu știi de unde să începi?

Fondurile UE pot părea intangibile din cauza procedurilor numeroase și a birocrației foarte mari. De multe ori, lipsa informațiilor îi îndeamnă pe mulți să renunțe la a mai scrie un proiect care să fie finanțat din fonduri UE. Extreme Training te invită la un seminar gratuit menit să te introducă în lumea finanțărilor nerambursabile și a proiectelor pentru fonduri europene.

 Seminar gratuit – Pașii necesari pentru obținerea unei finanțări nerambursabile

Data: marți, 19 februarie 2013; 17:30-19:30

Loc: Extreme Training, București, str. Dr. Ernest Juvara nr. 18

TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Seminarul abordează problema plecând chiar de la identificarea nevoilor participanților, trecând prin necesitatea de a cunoaște cadrul programatic și instituțional de accesare a fondurilor europene (legislația comunitară și națională în domeniu), mergând apoi către identificarea tipului de Program Operațional sub care se poate obține finanțarea, ajungând în final la pașii concreți ce trebuie urmați pentru scrierea unei cereri de finanțare.

Evenimentul este unul interactiv, gândit astfel încât după două ore să puteți avea o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă redactarea unei cereri de finanțare care să răspundă nevoilor organizației din care faceți parte.

 Lector invitat: Mihaela Hancia

„De-a lungul timpului, am acordat o importanţă sporită muncii mele, având drept scop perfecționarea continuă și obținerea celor mai bune rezultate. Capacitatea de a găsi soluții și de a mă adapta diverselor situaţii, precum și importanța acordată oferirii unor servicii de calitate sunt câteva aspecte care mă definesc ca profesionist.
Însă nimic nu îmi oferă o mai mare satisfacţie decât faptul de a fi în mijlocul oamenilor, de a împărtăşi idei şi impresii. Pentru că dincolo de profesionistul logic și calculat, sunt o persoană care iubeşte comunicarea, cuvântul rostit cu voce tare, în traininguri, conferinţe, dezbateri, ateliere de lucru sau pur şi simplu la o discuţie degajată într-un grup de prieteni.”
Mihaela Hancia și-a început cariera în administrația publică în anul 2000, ca expert în cadrul Ministerului Muncii, iar de peste 6 ani lucrează în cadrul DG AMPOSDRU, direcție care gestionează unul dintr cele mai generoase Programe Operaționale din România și anume Programul dedicat investiției în resursele umane. În cadrul acestei direcții, D-na Hancia a activat ca expert în cadrul mai multor departamente, de la Programare și Evaluare, Management Financiar, Monitorizare și Raportare, Managementul Informației, mergând până la coordonarea, în calitate de director, a activităților de suport juridic, verificare ex-ante, comunicare și tehnologia informației, reunite în cadrul Direcției Managementul Calității.

 

Precizări și procedura de înscriere

TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Ulterior înscrierii, veți primi din partea noastră confirmarea privind participarea dumneavoastră. Având în vedere că locurile sunt limitate, ne rezervăm dreptul de a selecta participanții.
Pentru orice detalii suplimentare, puteți suna la 031 425 25 34 / 0737 499 499 sau scrieţi un e-mail la adresa antonio@traininguri.ro.

Extreme Training este inițiatorul mai multor proiecte finanțate de către UE și este acreditată pentru livrarea de cursuri pentru ocupația Expert Accesare Fonduri UE. Următorul curs va avea loc în perioada de 14-17 martie 2013.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!