Caută
Close this search box.

Seminar gratuit: Stabilirea obiectivelor unui Sistem de Protectie Fizica

 

Protejarea activelor oricărei corporații sau instituții de interes public a devenit în ziua de astăzi o reala provocare, dat fiind diversitatea  operațiunilor acestora și multiplicării riscurilor la care ele sunt expuse. Pentru aceasta, este crucial ca organizațiile să aibă pus la punct un sistem de protecție fizică profesionist, adaptat perfect la nevoile acestora.

Sistemele de protectie fizica (SPF) reprezinta ansamblul procedurilor, echipamentelor tehnice si a personalului de specialitate care functioneaza dupa un plan stabilit pentru a atinge un scop bine definit. Iar pentru punerea la punct a unui sistem performant, un prim pas important este acela de a stabili obiectivele acestui sistem. Extreme Training are plăcerera de a vă invita la un seminar gratuit pe acestă temă.

Seminar gratuit – Stabilirea obiectivelor unui Sistem de Protecție Fizică

Data: miercuri, 13 februarie 2013; 17:30-19:30

Loc: Extreme Training, București, str. Dr. Ernest Juvara nr. 18

Seminarul își propune să vă ajute în identificarea obiectivelor specifice ale sistemului de protectie fizica de care aveti nevoie, definind cu exactitate urmatoarele trei elemente :
–         Caracterizarea organizatiei
–         Identificarea bunurilor a fi protejate
–         Identificarea amenintarilor posibile

Caracterizarea organizatiei din punct de vedere al obiectivelor, proceselor, functiilor, pozitiei geografice si a pozitiei strategice in domeniul de activitate la nivel national sau transfrontalier.
Identificarea bunurilor a fi protejate, este primul pas in evaluarea riscurilor expunerea acestor bunuri la riscurile posibile si stabilirea consecintelor care ar putea parea in cazul in care aceste active sunt expuse.
Identificarea amenintarilor, reprezinta elemental central al analizei probabilitatii de aparitie a unui eveniment nedorit . Probabilitatea de aparitie a unui eveniment nedorit este procesul in care se defineste in primul rand amenintarile posibile si estimarea posibilitatii de a afecta bunurile organizatiei.

Evenimentul este unul interactiv, gândit astfel încât după 2 ore, să puteți avea o imagine de ansamblu asupra importantei obiectivelor în creionarea sistemului de protectie fizica si cu unele unelte legate de stabilirea acector obiective.

Lector: Tiberius L. Vișoiu

Tiberius-VisoiuIstoric profesional în domeniul securității:

  •     Manager Securitate Auchan;
  •     Manager Securitate Automobile Dacia.
  •     Fost angajat al Legiunii Străine;
  •     Experiență în securizarea Centrului Spațial European din America de Sud (Centre Spatial Guyanais CSP );
  •     Experiență în conflictele militare din Orientul Mijlociu și Africa;

Istoric educațional relevant:

  • Domnul Tiberius Vișoiu este unul dintre puținii deținători ai prestigioasei certificari internaționale Physical Security Professional (PSP) oferită de către American Society for Industrial Security (ASIS) www.asisonline.org.
  • Auditor tertă parte Sistemul de Management al Securității Informațiilor ISO 27001
  • Project Manager
  • Formator autorizat

Precizari și procedura de înscriere

Pentru a vă înscrie la acest seminar, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos. Atenție: unele câmpuri sunt obligatorii.

Ulterior înscrierii veți primi din partea noastră, confirmarea privind participarea dumneavoastră. Având în vedere că locurile sunt limitate, ne rezervăm dreptul de a selecta participanții.


Pentru orice detalii suplimentare, sunaţi acum la telefon 031 425 25 34 / 0737 499 499 sau scrieţi un e-mail la adresa antonio@traininguri.ro.

Extreme Training este acreditată pentru livrarea de cursuri pentru ocupația Manager de Securitate. Următorul curs va avea loc în perioada de 25 februarie – 10 martie 2013.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!