Caută
Close this search box.

Curs initiere in Feng Shui Iași » grupa in formare

Curs Feng SHUI

curs feng shui

Dacă nu decizi tu pentru tine, vor decide circumstanțele în locul tău!

FENG SHUI ELEMENTE

Feng Shui și starea de bine

Armonia din spațiul înconjurător contribuie considerabil la starea noastră de bine și la succesul nostru atât pe termen scurt, cât si pe termen lung: cum ne vom așterne așa vom dormi, spune un celebru proverb românesc. Prin contrast, dezordinea, obiectele necorespunzătoare unui spațiu, orientarea noastră, delăsarea sunt piedici în calea dezvoltării personale și profesionale.

FENG SHUI ELEMENTE

Amenajarea corectă a spațiului

Participând la curs vei dobândi cunoștințele necesare pentru amenajarea corectă a spațiului în care activezi și/sau locuiești, în vederea creării armoniei și confortului. Vei primi sfaturi practice pentru aplicarea imediată a cunoștințelor dobândite

FENG SHUI ELEMENTE

Un curs aplicabil

Vei putea identifica spațiile care le creează disconfort și vor putea acționa imediat pentru îmbunătățirea mediului în care își petrec timpul (casa, birou, gradina, dar și săli de ședințe, săli de conferințe etc.)

Detalii Administrative Curs Feng Shui IAȘI

Durată training Feng Shui

2 zile (9.00-17.00)

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Cursul de Feng Shui se organizează și în București

Localitate desfășurare

Iași (hotel Arnia)

Valoare investiție

590 lei - prețul este redus de la 990 lei la 590 lei

Condiții Participare

achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Victoria Bulai

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training

Cui se adresează cursul de Feng shui?

FENG SHUI ELEMENTE

Persoanelor care doresc să-și creeze armonie în plan fizic și psihologic;

FENG SHUI ELEMENTE

persoanelor care vor să-și îmbunătățească acum calitatea vieții și să atragă abundență pe toate planurile: profesional, familial, financiar, sănătate etc.;​

FENG SHUI ELEMENTE

designerilor de ambient;

FENG SHUI ELEMENTE

arhitecților;​

FENG SHUI ELEMENTE

oamenilor de afaceri​

FENG SHUI ELEMENTE

persoanelor interesate să exploreze lumea a feng shui, într-un mod practic​

STRUCTURĂ CURS FENG SHUI IAȘI

Prin participarea la acest curs, vei deveni managerul propriului tău spațiu și timp, vei deveni managerul propriei tale vieți: vei atrage prosperitate pe toate planurile, vei atrage în jurul tău persoanele potrivite, te vei programa pentru succes și vei trăi într-un spațiu frumos și armonios.

SeSIUNEa 1

Introducere în Feng Shui

Tot mai multe persoane vor să descopere şi încep să aplice filosofia Feng-shui.

Această filosofie asiatică crează confort şi aduce abundenţă unui număr în creştere de adepţi. Nu există nimic paranormal sau supranatural în Feng-shui – aceasta este o ştiinţă care se bazează pe principii şi formule clare care, interpretate şi aplicate corect, conduc la dobândirea abundenţei pe toate planurile.

Cuvântul “Abundenţă” nu se referă doar la bani. Conform măestrei a cărei concepte le-am îmbrăţişat, Lillian Too, există opt tipuri de abundenţă care conferă sens vieţii:

SeSIUNEa 2

Pa-kua și determinarea numărului Kua

Principiile Feng shui sunt uşor de pus în practică şi, odată cunoscute, veţi avea posibilitatea să le aplicaţi pe toate planurile: personal, profesional, familial, social etc. De aceea, vom începe cu elementele de bază ale aplicării, iar acestea, utilizate corect, funcţionează la fel de bine ca şi cele avansate.

Filosofia Feng-shui ne îndeamnă să acţionăm, sa fim încrezători în forţele proprii, dar totodată să avem o atitudine relaxată asupra vieţii, să-i observăm dinamica şi să o influenţăm în bine prin aplicarea unor principii de bun-simţ, dar şi de bonton.

Pa-Kua (sau Ba gua) este simbolul care ne ajută la determinarea celor nouă zone importante ale unui spaţiu: casă, curte, birou, sală de conferinţe sau chiar a unui obiect. Fiecărei zone sau direcţii îi corespunde un punct cardinal sau intercardinal, iar fiecărui punct îi corespunde una dintre următoarele situaţii:

SeSIUNEa 3

Determinarea direcțiilor personale favorabile și nefavorabile

Fiecare persoană se naşte cu un număr personal – numărul KUA. Împreună vom afla cum se calculează acest număr, care este numărul dumneavoastră KUA, cărei grupe îi aparţineti, care sunt direcţiile favorabile şi care sunt cele nefavorabile.

SeSIUNEa 4

Cunoașterea formulelor Feng-shui și utilizarea lor pentru amplificarea prosperității

Feng-shui este o ştiinţă şi nimic nu se face la întamplare în cadrul acestei abordări.

În baza formulelor vom învăţa cum să identificăm şi să amplasăm corect activatorii de prosperitate în funcţie de lună, an, perioadă.

Aplicații

Aplicații practice Feng-shui

Ce spun cei care au lucrat cu Victoria Bulai?

În calitate de designer de ambient, scopul meu este să-i creez clientului un spațiu în care el să se simtă cât mai confortabil, un spaţiu ergonomic ca să-l ajute sa aibă totul la indemană sub forma unei estetici plăcute, dar nu în ultimul rând, acel spațiu să-i reflecte personalitatea. Pentru a-mi atinge acest scop am apelat la serviciile doamnei Victoria Bulai pentru a mă consilia unde şi cum ar trebui aşezate anumite obiecte în acord cu principiile feng-shui. În urma acestei colaborări, clienţii au fost foarte multumiţi de rezultatul final deoarece spaţiile amenajate nu au fost doar placute ochiului şi practice, ba mai mult, îi ajută să se încarce cu energie datoriată poziţionării corecte a obiectelor şi datorită armoniei create. Andrei Gavril,
testimoniale training vanzari
Andrei Gavril,
Designer de ambient
De curând am avut ocazia să beneficiez de o consultație fengshui oferită de dna Victoria Bulai. Nu știam mare lucru despre ce înseamnă Feng-shui, dar îmi doream foarte mult să optimizez un spațiu foarte mic în care urma să mă mut. ..Am mers ''pe mâna ''Victoriei și am fost plăcut imprersionată de specialistul din ea, dar și de om și, totodată, mulțumită de complexitatea informațiilor, de răbdarea cu care îmi răspundea la toate întrebările, de recomandările și soluțiile pentru stimularea aspectelor pozitive și atenuarea celor negative. Pot spune despre Victoria că este un om minunat cu multe calități și un specialist eficient a cărui recomandări mi-au făcut locul în care lucrez mult mai plăcut, mai pozitiv și mai plin de lumină!
testimoniale training vanzari
Gianina Lupu
Consilier psihologic si practicant al terapiilor complementare
contact cursuri extreme training

Victoria Bulai - Trainer Curs Feng Shui Iași

Mă pot caracteriza drept o persoană proactivă, căreia îi place acțiunea și care identifică și scoate în evidență părțile forte ale oamenilor cu care interacționează. Sunt perseverentă, orientată spre rezultat, organizată, deschisă către nou, dar și exigentă, uneori tinzând către perfecționism. – Victoria Bulai

Victoria are peste 7 ani experiență în livrarea de cursuri

Victoria are peste 15 ani experiență în business

victoria bulai trainer vanzari

Arii principale de expertiză livrare training:

Certificări

Informații Administrative Curs Feng Shui Iași

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de feng shui organizat în Iași:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Feng Shui

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Feng Shui!

Cursul de intitiere în Feng Shui va avea loc în Iași, Hotel Arnia, Șoseaua Arcu, nr 26!

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la cursul Feng shui?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de feng shui, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

fise de lucru

suport de curs

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

Înscriere

Înscriere Curs Feng Shui Iasi

Rezervarea de locuri la cursul Feng shui se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email: 

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului de participare)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well Being .

Cursul de Feng Shui sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!