Caută
Close this search box.

Programare neurolingvistica tehnici – 20 resurse NLP

Mai jos vei găsi un pachet complet cu resurse din domeniul programării neurolingvistice (NLP). Vei găsi articole, video-uri, cărți, e-book gratuit  însoțite de o scurtă descriere – toate utile pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Programare neurolingvistica tehnici - 16 resurse utile

 

[headline style=”11″ align=”center” headline_tag=”h2″]ARTICOLE NLP[/headline]

1. Limbajul Hipnotic în negociere – Modelul lui Milton

Modelele de limbaj utilizate de Milton Erickson au fost dezvoltate și clarificate de Bandler și Grinder (fondatorii NLP). Este nevoie de mult studiu și practică pentru a folosi cu impact maxim acest modele la nivel de transă, de exemplu, însă pentru lucrurile mai simple de care ne lovim cu toții zi de zi, aceste modele funcționează și le poți transforma ușor ușor în abilități.

Din articol vei afla care sunt cele 10 modele și cum le poți aplica în viața de zi cu zi, în negociere, în viața personală, la birou.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/limbajul-hipnotic-hipnoza-ericksoniana/”/]

[divider style=”4″]

2. NLP – Programare Neurolingvistica pe înțelesul tuturor

Este un articol complet despre NLP (Programare neurolingvistica) din care vei afla: scurt istoric al NLP (programare neurolingvistica), unde se aplică NLP – ul?, unde înveți NLP în România, ce are specific NLP-ul?, programare neurolingvistica tehnici (NLP) pe scurt, doua videouri – NLP în acțiune cu Robert Dilts și Anthony Robbins.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”http://www.marian-rujoiu.ro/nlp-programare-neurolingvistica/”/]

[divider style=”4″]

3. Manipulare cu integritate

Cum să comunici la un nivel avansat cu inconştientul interlocutorului?

Sunt trei categorii de oameni: vizuali, auditivi şi kinestezici. Aceştia nu se prezintă întodeauna într-o formă pură. Aceşti oameni comunică într-un anumit fel, au maniere diferite de a se exprima şi maniere diferite de a înţelege. Vestea bună este că poţi să-ţi dai seama din câteva cuvinte cu ce fel de om ai de-a face (care dintre stiluri) și că poți intra pe aceeași lungime de undă cu el. Articolul explică cum comunică, cum se exprimă și cum înțeleg vizualii, auditivii, kinestezicii. Vei afla și din ce categorie faci tu parte.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/manipulare-cu-integritate/”/]

[divider style=”4″]

4. 10 indicii – Cum să-ți dai seama când cineva te minte?

De cele mai multe ori ne putem da seama dacă persoana din fața noastră ne minte. Limbajul trupului poate fi ușor de citit și de interpretat. De cele mai multe ori este foarte greu sau chiar imposibil pentru interlocutor să-și controleze conștient toate reacțiile non verbale și paraverbale. În cazul unei conversații, câteva semne pot fi ”citite” și îți pot da indicii ferme asupra spunerii adevărului sau, din contră, ale neadevărului.

Vezi  lista de referință a semnelor că persoana din fața ta nu-ți spune adevărul.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/10-indicii-cum-sa-ti-dai-sema-cand-cineva-te-minte/”/]

[divider style=”4″]

5. Limbajul trupului – cât este mit și cât este adevăr?

Vezi care este lista neadevărurilor în interpretarea gesturilor și care este, de fapt, realitatea.

Vei vedea că, de fapt, limbajul semnelor, desprins din context, vă poate induce în eroare. Cel mai adesea se atrage atenția că uneori poate însemna și altceva. Din perspectiva prezentată în articol, lucrurile stau pe loc. Adică: doar uneori mâna dusă la gură poate însemna că minte sau că a spus ceva ce nu voia să spună. Se estimează și un procent, anume 10%. Cu alte cuvinte, doar 10% dintre aceste semnalmente exprimă acel  lucru pentru care alți autori avansează chiar procentul de 90%!

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/limbajul-trupului-cat-este-mit-si-cat-este-adevar/”/]

[divider style=”4″]

6. Negocieri cu NLP – metaprogramele

Este uimitoare aria de aplicare a NLP (programarea neurolingvistică). Oferă instrumente practice, testabile şi aplicabile imediat. Articolul îți prezintă două căi simple de a convinge pe cineva, căi care fac parte din arsenalul NLP numit metaprograme, instrumente puternice de convingere, de motivare şi înţelegere a interlocutorului.

Așadar, vei înțelege și apoi vei putea testa tehnica de Evitare – Apropiere (Porumbelul și Uliul)

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/negocieri-cu-nlp/”/]

[divider style=”4″]

7. Persuasiune – Sleight of Mouth (patternul Intenție)

SOM este o sumă de modele de limbaj persuasiv prin care putem amortiza diferite obiecții în procesele de vânzări și negocieri sau prin care putem provoca convingeri și credințe limitatoare. Acest instrument de limbaj a fost conceput de către Robert Dilts care a modelat felul în care Richard Bandler (cofondatorul NLP) își folosea abilitățile de persuasiune și argumentație în anumite situații.

Articolul este bazat pe exemple concrete astfel încât, la final, să poți aplica patternul de intenție cu scopul de a deveni cât mai persuasiv.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/persuasiune-sleight-of-mouth-patternul-intentie/”/]

[divider style=”4″]

8. Lecție de negociere – folosind tehnici NLP

Dincolo de strategia folosită de companie, care uneori poate da roade, alteori nu, mai sunt o mulțime de finețuri care pot duce la încheierea unei tranzacții de succes. În acest articol vei găsi prezentare cele trei tipologii de oameni, și anume: oameni care gândesc vizual, oameni care gândesc auditiv, oameni care gândesc senzitiv și vei vedea cum trebuie abordați într-o negociere.

În articol vei găsi exemple care explică diferențele dintre cele 3 tipologii.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/tehnici-nlp-negociere/”/]

[divider style=”4″]

9. Limbajul persuasiv care convinge!

Cum aș putea convinge mai repede? Cum mi-aș putea mări puterea de convingere? Sunt o serie de tehnici care te învață cum să demontezi o obiecție, cum să intri pe aceeași lungime de undă și cum să folosești tehnici și tactici de negociere.

În articol vei găsi modele de formulări și reformulări, exemple de așa da și așa nu!

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/limbajul-persuasiv-care-convinge/”/]

[divider style=”4″]

10. Tehnica persuasiune – Mutarea în timp sau spațiu

Tehnica prezentată în articol este extrem de utila și usor de folosit. Are un efect de „blocare” a partenerului de discuție, aducând totodată o forță de convingere foarte mare. Tehnica face parte din strategia de convingere care se numește „Sleight of mouth”. Ca fapt inedit, denumirea de „Sleight of mouth” derivă din „Sleight of hand” care se referă la puterea unui magician de a face trucuri aparent imposibile.

Vezi exemple elocvente de folosire a acestei tehnici de persuasiune în cadrul articolului.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/tehnica-persuasiune-%E2%80%93-mutarea-in-timp-sau-spatiu/”/]

[divider style=”4″]

11. Obama și tehnicile din hipnoză ericksoniană

Obama este acuzat că a folosit tehnicile hipnozei ericksoniene în campania electorală. Cât de etic este sau nu, nu face obiectul discuției de fata. Cert este că studiile de caz prezentate pe Obama și discursurile sale îți pot fi de folos, unele pot fi chiar și aplicate fără o pregătire de specialitate.

[button_1 text=”Cite%C8%99te%20articolul” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”http://www.marian-rujoiu.ro/obama-si-hipnoza-ericksoniana/”/]

[headline style=”11″ align=”center” headline_tag=”h2″]VIDEO-URI[/headline]

12. Video | Ce este NLP (programare neurolingvistica) | Dan Lambescu

Dan pleaca de la clasificarea de baza a fiintei umane in: comportament, reprezentari interne si stari/ emotii. Aceasta clasificare este aplicata de programarea neurolingvistica pe o schema care ne arata cum functionam, de fapt, ca fiinte umane

[video_player type=”embed” width=”1280″ height=”720″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTI4MCIgaGVpZ2h0PSI3MjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvNXZzaVQ5aE5Id28iIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49IiI+PC9pZnJhbWU+[/video_player]

13. Video | Cum schimbi starea auditoriului folosind ancore de scenă | Dan Lambescu

Video-ul îți prezintă o tehnică (ancore de scenă) prin care poți schimba starea inițială a participanților într-una benefică pentru procesul de învățare (de exemplu, deschidere la nou, receptivitate).

[button_1 text=”Vezi video” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/ancore-de-scena/”/]

[divider style=”4″]

14. Video | Prezentări hipnotice pentru captarea și menținerea atenției participanților la un curs

Materialul îți oferă principii de bună practică în educația nonformală. Totodată, este interesant întrucât primești un model de prezentare hipnotică pentru captarea și menținerea atenției.

[button_1 text=”Vezi video” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/prezentari-hipnotice/”/]

[divider style=”4″]

15. Video | Hipnoza și negociere

Video-ul prezintă o tehnica destul de folosită, mulți dintre voi probabil o știți deja sau ați întâlnit-o fără să știți de unde își are originea. Tehnica este denumită tehnica celor două voci: vocea conștientului și vocea inconștientului.

[button_1 text=”Vezi video” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/hipnoza-si-negociere/”/]

16. Video | Cum să schimbi starea partenerului de negociere

[video_player type=”embed” width=”1280″ height=”720″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTI4MCIgaGVpZ2h0PSI3MjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvVlI0UUEybFRQTlk/bGlzdD1QTDg5MzBDODMxMzMwQ0RBNTkiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49IiI+PC9pZnJhbWU+[/video_player]

[headline style=”11″ align=”center” headline_tag=”h2″]E-BOOK GRATUIT[/headline]

17. E-book Empatia

Vei afla cum să-și maximizezi șansele unei negocieri reușite folosind tehnici NLP. E-book-ul e structurat pe capitole: Comportament, Convingeri, Aptitudini, Mediu, Identitate. La final vei primi câteva sfaturi practice. E-book-ul este scris de Dan Lambescu, trainer NLP.

[button_1 text=”Descarcă e-book” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/empatia-e-book/”/]

 

[headline style=”11″ align=”center” headline_tag=”h2″]CĂRȚI RECOMANDATE de programare neurolingvistica tehnici NLP[/headline]

18. Top Cărți NLP pe care merită să le citești!

Vei găsi aici un top de 11 cărți pe domeniul NLP și de unde le poți achiziționa.

[button_1 text=”Vezi cărțile” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/carti-nlp/”/]

[divider style=”4″]

19. Cartea cărților în NLP

Ghidul Cartea Cărților în NLP reprezintă avantajul secret al celor mai importanți și influenți oameni din lume. Fă chiar acum primul pas spre viața pe care ți-o dorești și află ce gândesc învingătorii. Acționează cu încredere și fă schimbările de care este nevoie!

[button_1 text=”Vezi cartea” text_size=”18″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”2″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”27″ styling_height=”17″ styling_border_color=”#231797″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#1a1731″ styling_gradient_end_color=”#231797″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/carte-nlp-cartea-cartilor-in-nlp/”/]


[divider style=”4″]

20. Top 3 cărți NLP

[video_player type=”embed” width=”1280″ height=”720″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTI4MCIgaGVpZ2h0PSI3MjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvbGFnVFpmeFpVNFUiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49IiI+PC9pZnJhbWU+[/video_player]

imposibil-devine-posibill-curs-nlp-practitioner-extreme-training

training mastery

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!