Energie pozitivă - Entuziasm - Strategie - Experiență - Rezultate

Training Mastery - Mai 2017
Atunci când Foarte Bine nu mai este de ajuns!

Eram în Florida, pe malul oceanului,  în sala de curs a unui speaker care se dezlănțuise ca un dirijor în fața unei orchestre simfonice. Brusc, mi-am dat seama că erau minute bune de când nu mai auzeam nimic din cele spuse. Gândurile mele erau mai puternice decât ceea ce se întâmpla în sală. Am depășit tentația de a redeveni atent la ce se spune și am observat în continuare trainerul, fără să îi aud cuvintele.

Totul căpătase sens!

Am luat repede un afiș de pe perete și am făcut repede pe verso schema unui curs avansat pentru traineri. În sfârșit, puzzle-ul pentru care adunasem piese atâția ani începuse să prindă formă. Nu era o revelație de moment, era o revelație de acumulare. Abia terminasem schema și priveam foarte mulțumit posterul distrus, când cel a cărui poză era pe afiș a trecut pe lânga mine și m-a bătut pe spate zâmbind larg cum numai americanii știu să o facă “Don’t stop, keep writing! I have thousands of prints like this one...”

Dacă nu este stricat, de ce să-l repari?

Totul a plecat de la arhicunoscutele formulare de evaluare a unui training, cu calificative în 5 trepte, de la dezastruos la foarte bine. La începutul carierei mă bucuram ca un copil de fiecare “foarte bine” primit. Pe măsură ce timpul trecea, am devenit din ce în ce mai îngrijorat pentru ca la un moment dat să mă panichez de-a dreptul: am avut un an în care procentajul de “foarte bine” era undeva între 99 și 100%. Mai mult, și trainerii de la Extreme Training începuseră să aibă cifre asemănătoare. Ok, eu îi selectasem, știam cât de buni sunt - de fapt suntem - dar ce facem de acum încolo? Era evident, pentru oricine sănătos la cap, că suntem departe de un Anthony Robbins, spre exemplu. Pe de altă parte, colegii îmi arătau formularele de evaluare și îmi serveau maxime din zonă - Dacă nu e stricat, de ce să-l repari? Pai pentru a-l face mai bun, de aia! Pentru a nu sta pe loc și a mă culca pe o ureche. Pentru că acel “foarte bine” o să ne omoare spiritul. Pentru că cel mai mare risc e să nu îți asumi niciun risc, pentru că “foarte bine” au probabil și concurenții noștri.

A fost un moment de cotitură.

I-am adăugat formularului de 5 trepte încă 10 și a devenit:

 • 1. foarte rău, 2. rău, 3. potrivit, 4. bine, 5. foarte bine +
 • ⇒6. excelent ⇒7. memorabil ⇒ 8. extraordinar ⇒ 9. admirabil ⇒
 • 10. grozav ⇒ 11. uluitor ⇒ 12. magnific ⇒ 13. fabulos ⇒ 14. fantastic ⇒
 • 15. formidabil!

După cum vezi, am fost interesat doar de trepte în sus, nu și în jos. În momentul în care am început să privesc această nouă scară de evaluare, “foarte bine” de la numărul 5 a devenit minimul acceptabil, iar standardul a devenit 15 (formidabil) - de trei ori mai mult. Viața se vede altfel când maximul de altădată devine minimul de acum. Fiind adjective, ordinea lor depinde și de interpretarea fiecăruia, poți să-ți construiești propria ta scară, însă rezultatul va fi același: de la foarte bine în sus, mai pot fi cel puțin încă 10 trepte. Iar aceste 15 trepte sunt un formular personal, nu va ajunge pe mâinile cursantului. Slavă Domnului, altfel aveai nevoie de vreo 15 minute de explicații. Lucrurile s-au schimbat pentru Extreme Training din acea zi și s-au schimbat de la foarte bine în sus.

Care este drumul dintre memorabil și fantastic?

A urmat un alt moment de grație în istoria Extreme Training: Cursul de formator. De fapt, nu atât cursul, cât designul acestuia. Un design care ne-a oferit ocazia de a primi feedback de la “memorabil” în sus. Și apoi a venit provocarea, aruncată chiar de cursanți:

 • Ce urmează după cursul de formator?
 • Când o să oferiți și un curs pentru traineri avansați?

A fost printre puținele dăți când nu am ținut cont de legea cererii și ofertei. Cursul nostru de formator este - și dacă l-ai absolvit poți confirma asta - în primul rând o experiență, o călătorie. Cursul de traineri avansați trebuia să fie ceva și mai mult de-atât, altfel nu se poate. Am strâns informații. Am fost la zeci și zeci de traininguri în toată lumea. Am citit, am recitit, am avut momente de iluminare și nopți de îndoială. Anii treceau, cursul nu era gata. Între timp am devenit tată și obsesia cursului perfect de traineri avansați a trecut undeva la coada listei mele de priorități. Mi-am spus că poate așa a fost să fie, că a fost încă o călătorie frumoasă în care doar nu am ajuns la destinație. A dispărut încrâncenarea. Patru ani mai târziu, distrugeam un poster grație unei revelații de acumulare.  Tot ce acumulasem în acești ani și-a găsit drumul singur către suprafață.

Training Mastery este gata!

Înseamnă o experiență de 5 zile, o călătorie dincolo de țara lui Foarte Bine. M-aș simți onorat să mi te alături. Și cred că o să vii la acest curs, mai ales că riscul e minim: în cel mai rău caz, te așteaptă un training foarte bun. Te aștept cu drag!

Marian Rujoiu

semnaturamarianrujoiu

Ce vei învăța/ experimenta la Training Mastery

Bootcamp-ul Training Mastery este o continuare naturală a cursului de Formator organizat de Extreme Training. Designul este unul fantastic gândit să îmbine latura transformatoare (eliminare blocaje, exprimarea potențialității, amplificarea valorii tale) cu partea strategică (instrumente concrete, strategii și tehnici).

Înainte de a te decide să participi, mai jos regăsești schematic elementele cheie în jurul cărora este construit designul Training Mastery. Fără dar și poate este un program ce intră în profunzimea detaliilor cu adevărat importante.

training mastery o experienta
 • 1

  Cum să creezi încredere?

  Tu ai pleca într-o călătorie în junglă condus de o călăuză în care nu ai încredere? Una dintre cele mai serioase provocări ale oricărui speaker sau trainer este să creeze încredere în sine și să obțină încrederea publicului. În cadrul Training Mastery vei afla 3 strategii esențiale pentru declanșarea și extinderea încrederii. Dacă tu vei avea încredere în tine și, mai ales dacă audiența ta îți va oferi încredere, vei fi călăuza care va fi urmată întreaga călătorie către destinația dorită.

 • 2

  Cum angajezi emoțional audiența?

  Rațiunea este mașina care te duce unde îți dorești, însă ai nevoie și de combustibil.
  Tehnologia a invadat spațiul intim al fiecăruia dintre noi. Riscul ca participanții să se angajeze, în timpul trainingului, în conversații pe rețelele sociale, să facă curat în inbox, să trimită și să primească mesaje sau pur și simplu să stea cu mintea la problemele de acasă sau de la serviciu, a devenit din ce în ce mai mare.
  Dacă ai dorința și pretenția ca participanții să acționeze diferit sau mai bine după curs, ai obligația de a le asigura ”combustibilul” pe toată durata cursului, prin angajarea lor emoțională în permanență.

 • 3

  Cum generezi rezultate?

  Care crezi că este diferența dintre a ști ce să faci și a face ce știi?
  Dacă în urmă cu 10 ani miza unui curs sau a unei conferințe era să livrezi un conținut de calitate, acum lucrurile s-au schimbat. Informația este doar la un click distanță de oricare dintre noi printr-un simplu search.
  La Training Mastery vei afla și vei experimenta o serie de secrete care te vor ajuta nu doar să transmiți eficient o informație, ci mai ales, cum să declanșezi resorturile interne care să determine publicul să treacă la acțiune și să genereze rezultate.

 • 4

  Cum îți construiești sesiunea de curs în mod eficient?

  Cum arată pentru tine un conținut care nu are o formă? Ești puțin încurcat de răspuns?
  Exact așa arată și pentru cursanți un curs ce are un conținut bun, dar care nu este pus în forma potrivită... sau, mai grav, nu are nicio formă.
  Conținutul unui curs este Regele, însă pentru o guvernare bună avem nevoie și de Regină.
  O ”guvernare” eficientă este atunci când sunt prezenți ambii. În cadrul Training Mastery vei experimenta trei strategii prin care poți să-ți creezi forma unei sesiuni și 3 ingrediente care-i vor amplifica valoarea conținutului pe care-l ai de oferit.

 • 5

  Cum poți deveni tu exponențial?

  Osho spunea că ”singura răspundere adevărată este faţă de propriul tău potenţial, faţă de propria ta inteligenţă şi conştienţă, faţă de acţiunea conformă cu ele.” Training Mastery va fi concentrat pe transformări și eliberări de blocaje care să-ți asigure ”salturi cuantice” în valorificarea potențialului tău. Descifrând tiparele care funcționează în rândul speakerilor celebri cum ar fi Tony Robbins, Robin Sharma, Bob Proctor, Brian Tracy sau orice alt speaker pe care tu-l admiri, înțelegându-le, conștientizându-le și apoi experimentându-le, totul devine ușor. "Nu conteaza cine ești când te naști. Contează ce faci cu timpul care îți este dăruit”, spunea Steve Jobs.

 • 6

  Cum îți construiești bradingul tău?

  Impactul tău în piața de training este dat de două forțe. Prima forță este valoarea ta internă, iar a doua forță este marketingul care pune în valoare acea forță. De la Training Mastery vei pleca cu o strategie și cu un plan de acțiune specific menit să te ajute să fii și să faci lucrurile la acel nivel pe care-l meriți.

 • 7

  Și, din nou, acesta este doar începutul.

  Woody Alen spune că “dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții care nu-l așteaptă.” Odată ce ai participat la Training Mastery, vei fi pur și simplu de neoprit. Vei gândi, vei simți, vei acționa și vei genera efecte la care nici nu te aștepți.

[ssba]

De ce să participi?

Designul conceput pentru Training Mastery, un curs formator pentru avansați, în esență, vine în întâmpinarea unor nevoi umane fundamentale. Pentru noi, Training Mastery este o modalitate prin care aducem valoare reală clienților noștri, care vor duce mai departe această valoare în viața lor și în viața celor cu care interacționează.

de ce sa participi
 • 1. Vrei să generezi profit din pasiunea ta?

  Lucrurile sunt minunate atunci când pasiune se îmbină cu generarea de profit.  Banii nu sunt un scop în sine, însă ei pot deveni un rezultat plăcut al pasiunii tale.

 • 2. Vrei să dobândești un control și siguranță?

  Ca speaker sau trainer, a fi în control asupra ta, reprezintă temelia. Siguranța asupra ta, asupra elementelor și strategiilor pe care le folosești reprezintă cadrul de referință pentru un start reușit.

 • 3. Vrei diversitate?

  Vrei să aduci culoare, nou, aventură și timp plăcut în viața ta și în cursurile tale? Dacă da, intuiția ta funcționează, înseamnă că ai conștientizat puterea acestor elemente și progresul imediat pe care acestea-l pot aduce.

 • 4. Vrei creștere?

  Creșterea personală reprezintă una dintre cele 9 nevoi fundamentale. Să cunoști mediul în care trăiești, să te cunoști pe tine și să te dezvolți nu reprezintă doar un deziderat al trainerului, ci reprezintă modul în care ființa ta se împlinește.

 • 5. Vrei conturarea identității tale?

  A fi unic, a fi diferit, a fi important, a avea valori și convingeri amplificatoare și a beneficia de respect, țin de identitatea ta. Suntem dispuși să renunțăm la multe lucruri în viață, însă identitatea vrei să o păstrezi, să o extinzi și să o conturezi atâta timp cât trăiești pe acest pământ.

 • 6. Vrei mai multă libertate?

  Ai libertate în momentul în care ai puterea de a alege. Atunci când alegi să faci ceva, să nu faci ceva, să ajuți sau să fii ajutat, să evadezi sau să continui.

 • 7. Vrei mai multă emoție?

  Pasiunea în viața ta, în relațiile tale sunt strâns legate de calitatea emoțiilor pe care le experimentezi. A fi apreciat și înțeles, a te conectata cu ceilalți, indivizi sau grupuri, a oferi și primi iubire, împlinește ființa ta și o fac să vibreze.

 • 8. Vrei să faci parte din ceva mai mare decât tine?

  Să fii parte din comunitatea trainerilor extraordinari, să participi activ pentru a aduce valoare oamenilor, întregesc în mod armonios ființa ta unică. Fiecare om vrea să-și creeze și să-și definească rolul ca o expansiune directă a propriei individualități.

 • 9. Vrei mai mult sens?

  De multe ori faci ceva pentru că are un sens. Alteori nu faci nimic pentru că nu vezi sensul. Puterea de a defini un sens pentru tine, pentru cei cu care interacționezi și pentru umanitate în ansamblu, te fac să simți că trăiești.

 • 10. Vrei să contribui?

  Contribuția este definită în trei feluri. Atunci când dăruiești ceva, atunci când ajuți și atunci când râmâne ceva în urma ta. Probabil a fi trainer este una dintre căile prin care tu poți să contribui masiv pentru că, prin tot ce faci, aduci o contribuție. Cotribuția ta nu este doar la curs, ci contribuția ta începe în momentul în care se termină cursul, atunci când oamenii își îmbunătățesc calitatea vieții, generează schimbări, iau apoi decizii și experimentează propriul potențial.

Când și unde va avea loc Training Mastery?

Programul Training Mastery

 • 10 mai 2017 (miercuri): 14.00 - 20.00
 • 11 mai 2017 (joi): 9.00 - 20.00
 • 12 mai 2017 (vineri): 9.00 - 20.00
 • 13 mai 2017 (sambata): 9.00 - 20.00
 • 14 mai 2017 (duminica): 9.00 - 17.00

Locul desfășurării

Training Mastery se va desfășura în regim Bootcamp pe parcursul a 5 zile, coordoanatele principale fiind următoarele:

Ce valoare are programul Training Mastery?

arrow
Taxa de participare program Training Mastery  .......................... 860 E
Bonus 1 - Sesiune de coaching .................................................... 90 E
Bonus 2 - Reducere 50 %.............................................................. 80 E
Bonus 3 - Tu promovat ................................................................. 120 E
Bonus 4 - Publisher traininguri.ro ................................................ 90 E
Bonus 5 -  Surpriză ......................................................................... 60 E
Bonus 6 - Sesiune consultanță .................................................... 250 E
Total valoare program Training Mastery .......................... 1.550 E
Ofertă specială pentru  înscrierile până la data de 13 Aprilie, inclusiv⇒ 790 E  ⇐  1.550 E
arrow

Detalii despre cele 6 bonusuri:

În afară de valoarea standard a taxei de participare pentru Training Mastery, vei beneficia și de 6 bonusuri în valoare totală de 690 E după cum urmează:

 • 1. coaching gratuit

  Două sesiuni de coaching gratuite cu Ștefan Radu.

 • 2. discount 50%

  Un discount exclusiv de 50% pentru unul dintre următoarele cursuri la alegere (Public Speaking, Curs Dicție, Curs Negociere Persuasivă sau StoryTelling).

 • 3. tu promovat!

  La cererea ta, îți organizăm un seminar gratuit, cu tine trainer, iar noi te vom promova și vom suporta toate costurile logistice.

 • 4. publisher

  Posibilitatea de a deveni publisher pe siteul traininguri.ro

 • 5. bonus surpriză

  După terminarea acestei sesiuni vei primi de la noi încă un bonus surpriză.

 • 6. sesiune consultanță

  După absolvirea acestui program primești o sesiune de consultanță cu Marian Rujoiu.

Ce include taxa de participare la Training Mastery?

 • activitatea de training

 • fișele de lucru

 • rechizite curs: mapă, pix, caiet

 • suport de curs în format print

 • certificat nominal de participare;

 • două pauze de cafea în fiecare zi de training

 • bonusurile menționate

 • garanția 100% că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Taxa de participare nu include cazarea și masa participanților. Tariful special negociat pentru participanții la acest program, care doresc să se cazeze la hotel Wolf, începe de la 95 Ron/noapte/persoană/.  Detalii complete despre rezervări și facilități prin click aici.

Cui se adresează programul Training Mastery?

Dacă ai ajuns să citești până aici, probabil că acest curs ți se potrivește. Acest program este gândit să dezvolte acei traineri care simt că au o chemare în această meserie, acelor persoane care s-au regăsit cu răspunsuri de DA în rubrica "de ce să participi".

Tehnic vorbind, totuși există două elemente de care este bine să ții cont înainte de a te înscrie. Programul Training Mastery nu este un program destinat persoanelor care nu au deloc experiență sau care nu au absolvit măcar un curs de formator. Elementele de bază, abordate în cursul de formator, nu vor fi reluate, ci se va construi mai departe. În această situație îți recomandăm să participi doar dacă te afli în una dintre cele două categorii de mai jos:

                  dacă ești absolvent al unui curs de formator
                      dacă ai experiență în training sau public speaking

Despre Marian Rujoiu

Trainerul și creatorul Training Mastery

Marian RujoiuMarian Rujoiu, fondatorul companiei Extreme Training,  este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 20 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. Până în prezent a instruit personal peste 4000 de persoane în management, leadership, dezvoltare personală, vânzări și negociere. Marian Rujoiu va livra Training Mastery asistat de colegi din echipa sa.

Educație și Formări

 • Instructor Firewalking acreditat internațional Firewalking (Firewalking, Walking on Broken Glass (barefoot), Board Breaking with Bare Hands, Brick Breaking with Bare Hands, Arrow Breaking with your Throat, Steel Bar Bending with your Throat;
 • Formator autorizat;
 • Acreditare Manager de Proiect;
 • Acreditare Agent Vânzări;
 • Acreditare Manager Vânzări;
 • Acreditare Manager Resurse Umane;
 • Acreditare Expert Achiziții Publice;
 • Formare ca Business NLP Practioner;
 • Doctorat în Sociologie;
 • Masterat Studii Europene și Drept Comunitar;
 • Licență în Filosofie;
 • Formare în Hipnoza Eriksoniană;
 • Life Mastery University (Anthony Robbins);
 • Wealth Mastery University (Anthony Robbins);
 • Date With Destiny (Anthony Robbins);
 • Master University (Anthony Robbins);
 • Participant la conferințe și seminarii internaționale de profil.

Lucrări publicate

 • Autor – Biblia Negociatorului, editura Vidia;
 • Autor - Strategii de marketing și vânzări;
 • Autor – Tips & tricks pentru a fi mai fericit – format electronic;
 • Autor – Tips & Tricks în carieră – format electronic;
 • Autor – Tips & Tricks în management şi leadership – format electronic;
 • Autor – Tips & Tricks pentru motivarea nonfinanciară a angajaţilor – format electronic;
 • Autor – Ghidul succesului – format electronic;
 • Autor – Politici sociale de Tineret în România, editura ArsDocendi;
 • Coordonator şi autor – „Ghidul Antreprenorului”, editura Vidia;
 • Coordonator şi autor – Ești Genial Oricum, Editura Extreme Training Publishing;
 • Autor - peste 300 de articole publicate în mediul online.

LEELA MONTI

Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style.

He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.

LEELA MONTI Choice Lifesyles
Mihai Cana

I worked with Marian in different roles.
Marian was the first real entrepreneur I’ve met. Since then I met a lot of other business masterminds and I can say about him that is one of the best.
Why? Because he shares his vision very well and he does what he said. I appreciate about Marian the way he can put together resources from various areas to make the best projects.

He trusted me with some difficult projects that helped me grow and advised me on how to attain maximum results.

I recommend Marian Rujoiu and the Extreme Training team for their business acumen and the ability to give you the desired results.

Mihai Cana Trenkwalder Romania
Emilian-Cristinel Prescornita

I met Marian in on-line space through one of his tutorials and open courses. The next minute I was surprising myself subscribing to extreme training newsletter. The way he speaks, the way he writes maked me curious to meet him in real life. He is a very dedicated person with high level of attention and perception. He know how to make you part of the game. You have to meet him to understand all these. Thank you and good luck, Marian !

Emilian-Cristinel Prescornita TÜV SÜD Romania
Loredana Latis

Marian este un om de caracter, serios si foarte implicat in ceea ce face. Este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, o persoana de la care ai ceva benefic de invatat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nadejde, un trainer desavarsit si un antreprenor de succes. Marian va poate imbunatati viata iar cursurile organizate si sustinute de el sunt un real sprijin pentru aceasta calatorie. Il recomand cu tot sufletul pentru ca am incredere ca un parteneriat cu el va va aduce multe satisfactii asa cum si mie imi aduce continuu!

Loredana Latis Real T.D.C.
Bruno Medicina

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil.
Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.

Bruno Medicina Performance Coaching

Testimoniale

Sorin Taban

Cursul făcut cu Marian mi-a schimbat înțelegerea despre cum trebuie să arate un training, am învățat tehnici de lucru cu oameni diferiți și, mai ales, aplicații practice trecute prin testul lui Marian…Acum, după 3 ani, testate și de mine, lecțiile lui Marian au schimbat stilul meu de trăinuire. Sunt trainer și asta fac de 22 ani. Am cumpărat Biblia Negociatorulu scrisă de Marian Rujoiu, am salvat notițele din cele 7 zile de training și pot spune că Marian Rujoiu este un om echipat să transmită, prin tot ce face, învățătură peste învățătură. I-am urmărit atent stilul, vorba, gestica, lejeritatea din cuvinte, am notat ca un disperat exemplele practice expuse la momentele cele mai potrivite și aș spune că „am furat” poate mai mult decât și-a propus să ne vândă în acea săptămână de curs. Am rămas prieteni și cu el, dar și cu ceilalți cursanți. În ultima zi, la încheierea săptămânii de training, am trăit tristețea despărțirii de prieteni cu care parcă mă cunoșteam de-o viață. Nu a fost doar un training; a fost o săptămână de „școala vieții” din care eu am ieșit mult mai bogat. Recomand cu toată inima Extreme Training și, fără nicio ezitare, orice curs care îl are ca trainer pe Marian Rujoiu.

Sorin Taban Wurth Romania
Andy Szekely

Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training.
El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime.
În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’

Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un program de valoare.

Andy Szekely AS Training & Coaching
Sorinela Anina Stoian

Am cunoscut activitatea lui Marian Rujoiu cu ajutorul internetului, înainte de a-l cunoaște personal. Impresia creată inițial a fost aceea a unei persoane pline de energie pozitivă, care are experiență și stăpânește multe tehnici din domeniul vânzărilor, al negocierii, al public speaking-ului. Din fericire am avut și onoarea să îl cunosc personal și pot spune că așteptările mi-au fost depășite atât în ceea ce privește persoana lui, cât și în ceea ce privește echipa Extreme Training. Am avut bucuria să constat că România mai are oameni de calitate și unul dintre aceștia este Marian Rujoiu. Ca un om de calitate ce se dovedește zilnic a fi, Marian Rujoiu pune suflet în ceea ce face și o face cu spontaneitate, inteligență, tenacitate, chiar artă aș putea spune. Marian stăpânește cu artă știința și este un perpetuum mobile. Într-o zi l-am întrebat, mirată de constanta lui energie, de unde are atât de multă energie și căldură. Cu modestie mi-a răspuns că nu știe, însă eu cred că din iubirea de oameni își hrănește sufletul său mare. Îl recomand cu căldură pe Marian și echipa Extreme Training tuturor celor care își doresc dezvoltarea personală, celor care își doresc dezvoltarea afacerii și consolidarea organizației.

Sorinela Anina Stoian Deutsche Telekom AG
Adrian Iacob

Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!

Adrian Iacob AI Succes.ro
Cristian Diaconu

Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.

Cristian Diaconu Fidelia Casa
Claudia Wotsch

Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!

Claudia Wotsch Coaching for Wellbeing
Andrei Aurelian Vasilescu

I have experienced (the right choice of words) one of Marian’s trainings and I was quite amazed about the outcome. I was expecting something rigid and textbook-like but, what happened, in the end, was an out-of-the-box, free flow knowledge transfer from Marian to the class. I strongly recommend all of Marian’s training classes. They are different – good different.

Andrei Aurelian Vasilescu Relevance Management
Alina Munteanu

Mr. Rujoiu is a top professional within his league offering high quality trainings and an extended range of skills and knowledge.

Any company could benefit by having him as a trainer or as a partner.

Alina Munteanu Advertising Professional - Austria
Catalin Butnariu

Marian helped me to understand at a deeper level the responsibility of being a trainer. I attended TOT at Extreme Training and I recommend Marian for his passion, courage and his facilitation skills.

Catalin Butnariu Oracle
Cristina Panait

I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.

Cristina Panait Halliburton
Elena Amzaru

I met Marian Rujoiu when I attended the “Train the Trainer” course at Extreme Training. He was our trainer and our „guide” in discovering the world of training and I was amazed by his dedication and vision. He is a true leader and I think his professional activity and his wisdom should be an inspiration for all of us.

Elena Amzaru ELT Consultant
Elena-Mirela Ciuchea

Marian is one of the few examples of trainers you won’t escape from the „leash” simply because you don’t want to. I have attended many other trainings where, at some point, the trainees were taking charge and the trainer was left outside his own training, always trying to get in charge, but seldom succeeding it. But attending Marian’s training  was a real surprise: no boring time, no other „trainers”, real know-how common-sensically applied to the real life etc.
I will and have already recommended his trainings because he has worth it.

Elena-Mirela Ciuchea CEVA Logistics
 • Contact

  Alina Danaila este Coordonatorul Training Mastery. O poți contacta pentru orice situație legată de program, cum ar fi dacă:
  – doriți să faceți o înscriere telefonică;
  – doriți să ne faceți o sugestie sau o propunere;
  Contact: 0314 25 25 34 / 0737 511 511   [email protected];

Întrebări frecvente și răspunsuri

 • q-iconCe include taxa de participare?

  În taxa de participare sunt incluse următoarele:

  – activitatea de training;
  – fisele de lucru;
  – rechizite curs: mapă, pix, caiet;
  – suport de curs în format electronic;
  – certificat nominal de participare;
  – două coffee break în fiecare zi de training;
  – bonusurile menționate;
  – garanția 100% că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit.

 • q-iconCe nu include taxa de participare?

  În taxa de participare nu sunt incluse:

  – transportul participanților;
  – cazarea și masa participanților;
  – orice alte facilități nemenționate ca fiind incluse.

 • q-iconUnde mă pot caza?

  Vă puteți caza la Hotel Wolf (locul unde are loc Bootcamp-ul). Dacă doriți să vă cazați într-un alt hotel sau pensiune, puteți face acest lucru. Detalii complete despre procedura de cazare găsiți prin click aici.

 • q-iconPot participa dacă nu am cursul de formator absolvit?

  Dacă nu aveți absolvit cursul de formator la Extreme Training sau la o altă companie, nu vă recomandăm să participați. Putem face excepții, însă pe răspunderea dumneavoastră. În Training Mastery nu se vor relua aspectele abordate în cursul de formator. Recomandarea noastră este să absolviți întâi cursul de formator, dacă nu-l aveți deja. Dacă nu ați absolvit cursul de formator, vă rugăm să ne contactați pentru a vă face o ofertă la pachet (curs formator și Training Mastery)

 • q-iconPot participa dacă nu am cursul de formator, însă am experiență în susținerea de cursuri?

  Puteți participa dacă aveți experiență practică. Cu siguranță acest Bootcamp vă va ajuta. În același timp, păstrăm recomandarea de a urma, totuși, și cursul de formator, întrucât în Training Mastery nu vor fi reluate aspectele deja studiate și practicate în cursul de formator.

 • q-iconCe înseamnă garanția 100%?

  Dacă participi integral la primele două zile și nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești 100% taxa de participare înapoi, fără a primi vreo întrebare. Vei putea păstra și materialele care ți-au fost înmânate până la acel moment. În garanția 100% nu sunt incluse orice alte cheltuieli pe care le-ați angajat personal în vederea participării la acest program, cum ar fi cazarea, transportul sau consumația de la hotel.

 • q-iconCum mă înscriu?

  Pentru a te înscrie, apasă butonul ”Rezervă-ți locul prin click aici!”. Vei primi factura proformă pe e-mail, iar termenul de plată este de 7 zile de la primirea facturii proforme pentru minim 20% din taxa de participare, restul de 80% urmând să fie achitat cu cel târziu 7 zile înainte de începerea cursului.

 • q-iconÎn ce condiții pot reprograma sau anula participarea la curs?

  În cazul în care doriți să reprogramați participarea dumneavoastră la curs, nu se percepe nicio taxă suplimentară dacă ați anunțat cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului. Vă puteți reprograma în descursul a maxim 2 ani. În cazul în care doriți să anulați participarea, se percepe o taxă de anulare echivalenta cu 20% din valoarea taxei de participare.

 • q-iconPot să-mi rezerv un loc, însă nu la această sesiune?

  În cazul în care dorești să-ți rezervi un loc la acest program, însă nu poți participa la sesiunea din mai 2017, rezervarea rămâne valabilă pentru sesiunea la care poți să participi. Valabile rămân și condițiile de discount în cazul în care ai beneficiat de ele la momentul înscrierii.

 • q-iconPot veni împreună cu cineva?

  Puteți veni împreună cu cineva care nu participă la curs. Hotelul are o mulțime de facilități (piscină, jacuzzi, saune etc). Trebuie să fii însă conștient că nu veți avea prea mult timp disponibil împreună. Din punct de vedere al cazării, persoana care vă însoțește va beneficia de același tarif preferențial ca și tine, care se va achita direct la hotel.

 • q-iconCare este exact programul anunțat mai sus?

  Ora 14.00, în prima zi de curs, ca și ora 17.00  ca oră de final în ultima zi  sunt destul de exacte. În restul zilelor programul mai poate suferi mici modificări. În principiu, ora de terminare a fiecărei zile (20.00) poate fi depășită. Programul este gândit astfel încât să poți ajunge și să te cazezi pe data de 10 mai și să te poți decaza pe data de 14 mai.

 • q-iconBeneficiez de vreun discount dacă sunt client Extreme Training?

  În cazul în care ești client vechi Extreme Training, te rugăm să ne contactezi la telefon 0730 360 034 sau 0314 25 25 34 (Chițoiu Mihai – Coordonatorul programului).

[ssba]