Caută
Close this search box.

Testimoniale Curs Manager de Proiect

Testimoniale Curs Manager de Proiect

Apreciez ca punctele forte ale acestui training sunt interactivitatea, exercitiile practice care sunt elocvente si totodata amuzante. Participarea la acest training m-a ajutat la intelegerea complexitatii unui proiect, analiza tuturor aspectelor.(Sebastian Pintilie-UTI RETAIL SOLUTIONS)

A fost suficient de antrenant si deschis astfel ca am aflat informatii noi atat de la trainer cat si de la colegi. Consider ca punctele forte ale acestui training au fost exercitiile si modul de abordare al trainerului. Acest training m-a ajutat la sistematizarea unor informatii pe care le obtinusem deja, aflarea unora noi, stabilirea de contacte.(Roxana-Maria Put-Curiero S.A)

Apreciez ca punctul forte al acestui training este time-managementul! Participarea la acest training m-a ajutat la sistematizarea activitatilor intr-un proiect.(Irina Popa-Besign Concept)

Ma asteptam ca dupa acest curs sa dobandesc cunostinte teoretice despre managementul de proiect si sa interactionez cu oameni noi. Am obtinut ambele lucruri. Consider ca fiind punctele forte ale acestui curs urmatoarele: complexitatea, diversitatea materialelor folosite: prezentare ppt, studii de caz, jocuri. Participarea la acest curs m-a ajutat la dezvoltarea abilitatilor de comunicare in grup, la stabilirea pasilor pe care ii am de parcurs in realizarea unui proiect. Apreciez faptul ca dupa curs beneficiem de suportul de curs, de prezentarea power-point. (Cristina Aldea-studenta ASE)

Acest curs mi s-a parut interesant! Trainerul a fost foarte atent si maleabil in a conduce cursul. (Ortansa Dumitru TSP Project Management)

A fost util, nu mi-am pierdut timpul! Am aflat lucruri noi care imi vor fi utile. Iar logistica este perfect justificata pentru taxa de participare. Consider ca punctele forte ale acestui training au fost exercitiile care stimuleaza spontaneitatea in situatiile date, informatiile prezentate pe intelesul tuturor. Participarea la acest training m-a ajutat in a capata experienta in lucrul cu o echipa. (Alexandra Grigore)

Acest training a fost o experienta noua spere a o folosi in activitatea pe care doresc sa o desfasor in continuare. Consider ca acest training ma va ajuta in organizarea si planificarea cat mai eficienta a oricarei activitati ce doresc s-o desfasor! (Luminita Toderici- Scoala nr. 96/100)

Am descoperit informatii si oameni noi! V-am descoperit pe voi! (Alina Tutu-Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alex. Obregia”)


A fost o experienta noua, multe detalii interesante! Punctele forte ale cursului manager de proiect au fost: prezentarea, organizarea, experienta, comunicarea!
Cursul a fost excelent! (Monica Predescu PFI)

Daca vrei sa imbini utilul cu placutul, atunci vino la Extreme Training! Cum m-am simtiti? Foarte bine! Informatie interesant, multa comunicare, cunostinte utile! (Nina Curdov)

Interactivitate, informatii interesante. M-am simtit foarte bine alaturi de colegi si trainer! (Adina Zdru)

Un training activ, foarte dinamic, mi-a placut continutul si modul de prezentare. M-am simtit excelent, am participat, mi-am invins emotiile de a vorbi in public! (Valeria Petcu)

Trainingul la acre am participat m-a ajutat sa-mi clarific unele informatii si sa aflu altele noi. Mi-am dorit sa aflu cat mai multe informatii despre cum se face un proiect. Am aflat tot ce ma interesa si am primit si sursele de unde-mi pot extrage alte informatii. M-am simtit excelent! (Florenta Elena Mosteanu)

O formare realizata cu inteligenta, competenta si o mare atentie pentru cursant. deopotriva stimulativa, dar si relaxanta abordarea folosita! O initiere importanta si foarte utila in marele domeniu al managementului de proiect. (Simona Panaitescu)

La acest curs am primit răspunsuri la toate întrebările pe care le aveam. Ca plus valoare am exersat lucrul în echipă. (Cornel TOMA)

Atmosferă excelentă, relaxantă, prielnică pentru dobândirea de noi abilităşi. Un punct forte au fost exerciţiile de grup. (Dan PAVEL)

Am participat cu o deosebită plăcere, motivată de atmosfera destinsă, prezentări placute, bine structurate cu informaţii/exemple practice concrete. (Cristian Dumitru POPESCU)

Un curs bine organizat, trainerul a fost foarte comunicativ şi bine pregătit. (Alina BUGA)

„Un curs interactiv, în urma căruia sigur vei reuși să duci un proiect de la început la sfârșit spre succes. Punctele forte ale trainingului – comunicare deschisă și sinceră, exprimare clară a punctelor ce trebuie atinse în coordonarea și planificarea unui proiect.” – Sanda Zirbo (Transilvania Construcții).

„Un training util, interesant, cunoștințe profesionale, interactivitate și comunicare”. – Dorin Man (Sindicatul Libertatea Căi Ferate Cluj)

„A fost interactiv și distractiv și util pentru realizarea unei baze de cunoștințe. Teoria susținută de exemple practice și invers.” – Zsuzsanna Szilveszter (Union Co S.R.L.)

„Un training peste așteptări. Explicarea foarte logică a pașilor care trebuie urmați în implementarea și realizarea unui proiect și exemplele date, prin care am înțeles totul mult mai ușor”.

„Un training plăcut, util și interesant. Am acumulat experiență și cunoștințe noi foarte utile”. – Călin Biban

Pentru detalii curs manager de proiect organizat in Bucuresti (click aici) sau pentru cursul organizat in Cluj (click aici)

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!