Caută
Close this search box.

Videointerviu: Adelina Peltea, Internshipin, despre piețele în creștere și importanța ambiției în antreprenoriat

Adelina Peltea, manager la Internshipin, a răspuns invitației noastre de a ne acorda un interviu despre start-up-ul avut în această afacere. Adelina ne-a vorbit cu pasiune despre importanța ideii, dar și a locului și a momentului implementării acesteia.

Internshipin este o platformă de recrutare studenți pentru internshipuri în cadrul companiilor. Ideea de afacere i-a venit Adelinei din experiența în străinătate, unde toate companiile recrutau interni, estimând că acest trend se va instala și în România. Motivația de a deveni antreprenor a venit strict din dorința de a realiza această platformă.

Pașii pentru deschiderea afacerii au fost următorii: ideea, studiul de piață (pentru a analiza nevoile), înființarea platformei și apoi adaptarea din mers. Pentru echipa Internshipin este important să te lansezi și să înveți, nu să aștepți până ai ideea perfectă. Pasiunea este un lucru important, pasiunea pentru domeniul în care se dezvoltă afacerea.

Adelina Peltea ne spune că nu a vrut niciodată să renunțe la afacere, chiar dacă au existat momente dificile. De aceea nu regretă nimic din afacere și nu ar dori să schimbe nimic din trecutul afacerii. Avantajele deschiderii unei afaceri se învârt în jurul libertății de a face ceea ce vrei. Dezavantajele decurg din avantaje și anume că poți să fii dezamăgit.

Calitățile antreprenorului de succes sunt: automotivarea, ambiția, empatia, abilitatea de a ține angajații aproape, de a cunoaște piața și de a ține legătura cu nevoile ei. Sfatul ei pe scurt este: Just do it! Deschide afacerea acum, fără să analizezi excesiv dacă va fi bine sau nu, deoarece te vei descuraja rapid. Adelina crede în modificarea pe parcurs și în adaptare.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!