Plan de cariera – Cartea esti Genial Oricum

Dacă-ți dorești un plan de cariera strălucit, cartea de față te poate ajuta să descoperi în ce măsură statutul de angajat ți se potrivește mai mult decât cel de antreprenor. Astfel, dacă-ți dorești un plan de carieră, secțiunea a 2-a a acestei cărți va fi foarte utilă pentru tine. Totodată, dacă dorești să apuci drumul antrepreneriatului, secțiunea a 3-a îți va oferi o serie de instrumente care să te ajute în planul tău de carieră sau de demararea unei afaceri.

plan de cariera - coperta esti genial oricum
 Descarcă PDF prin click aici

Cartea este împărţită în 3 secţiuni:olan de cariera - pdf download

În prima secțiune – Angajat sau Angajator – se regăsesc articole scrise de specialiști în domeniu, în domenii precum coaching, succes în afaceri, dezvoltare personală, dezvoltarea încrederii în propriile forțe, descoperirea vocației: angajat, angajator sau freelancer.

Secțiunea 2 abordează subiecte care se adresează angajaților – cum să îți construiești un CV, o scrisoare de intenție, cum să te prezinți la interviu și câteva sfaturi despre cum trebuie să reacționezi și care e atitudinea cea mai potrivită pe care trebuie să o ai în fața posibilului angajator.

Secțiunea 3 este împărțită în alte două sub-secțiuni, pe două mari domenii ale antreprenoriatului:  “Motivare, Management și Leadership” și “Negociere și Vânzări”. Fiecare dintre cele două secțiuni conține articole și sfaturi pentru angajatori cu privare la motivarea angajaților, la gestionarea echipei, la comunicare eficientă, la cum să începi și să gestionezi o afacere, cum poți negocia cu rezultate, cum să vinzi și să îi convingi ușor pe ceilalți.

Cuprins plan de cariera

Secțiunea 1 -Angajat  sau angajator – hotărăște ce plan de cariera îți dorești

2 răspunsuri

    1. Multimim frumos pentru apreciere. Speram sa-ti fi fost de folos.
      In ceea ce priveste partea grafica, nu prea avem detalii intrucat a fost elaborata de o tipografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!