Energie pozitivă - Entuziasm - Strategie - Experiență - Rezultate

Pentru desfășurarea Training Mastery am ales un loc frumos, cât mai accesibil din toate colțurile țării, cu un foarte bun raport calitate/preț. Totodată zonele de relaxare gratuite, precum și multitudinea de opțiuni de a desfășura activități outdoor, au făcut din Wolf locul perfect pentru desfășurarea Training Mastery. În funcție de confortul dorit, vă puteți caza la Wolf 1 (3 stele) sau Wolf 2 (4 stele), singur sau împreună cu cineva. Astfel, rezultă patru variante posibile, care diferă ca preț, în funcție de varianta aleasă. Ambele hoteluri sunt situate în același complex, iar rezervarea se face direct la hotel contactând persoana dedicată pentru acest proiect. Atenție, imediat ce vă rezervați locul la Training Mastery, rezervați-vă și cazarea. La momentul lansării Training Mastery erau disponibile locuri pentru toți participanți, însă camerele hotelului se vor ocupa în ordinea solicitărilor primite de hotel, în limita locurilor disponibile.

Opțiuni cazare

95 RON/zi/persoană

Locul în camera Twin, hotel Wolf 1 *** Acest lucru înseamnă că vei sta împreună cu un alt coleg participant la Training Mastery.

125 RON/zi/persoană

Locul în camera Twin, hotel Wolf 2 ****
Acest lucru înseamnă că vei sta împreuna cu un alt coleg participant la Training Mastery.

180 RON/zi/persoană

Locul în cameră dublă, hotel Wolf 1 ***
Acest lucru înseamna că vei sta singur într-o camera dublă.

230 RON/zi/persoană

Locul în camera dublă, hotel Wolf 2 ****
Acest lucru înseamnă că vei sta singur într-o cameră dublă.

 

Până începe Training Mastery mai sunt:

Procedura cazare Training Mastery

Persoana responsabilă din cadrul Complexului Wolf pentru cazarea participanților la Training Mastery este Maria Duicu.
Telefon: 0730 040 146
E-mail: [email protected]
Rezervarea se face direct la Maria Duicu atât telefonic, cât și pe e-mail.

Programul Training Mastery

 • 10  mai 2017 (miercuri): 14.00 - 20.00
 • 11 mai 2017 (joi): 9.00 - 20.00
 • 12 mai 2017 (vineri): 9.00 - 20.00
 • 13 mai 2017 (sambata): 9.00 - 20.00
 • 14 mai 2017 (duminica): 9.00 - 17.00

Programul a fost gândit astfel încât să vă puteți caza în data de 10 mai și să vă decazați în data de 13 mai (4 nopți în total), însă nu există nicio restricție. În cazul în care doriți să stați mai multe zile, atât înainte de program, cât și după, singurul lucru de luat în calcul este verificarea disponibilității hotelului la momentul când luați decizia.

Localizare

Accesul se face pe DN 73 iar, complexul este pe partea dreaptă marcat prin panou mare destul de vizibil. Adresa este: Str. Branului, 36 bis, 505800, Bran, România.

Localizare pe Google Maps prin click aici

Websiteul hotelului Wolf prin click aici

Pentru a te întoarce la pagina de prezentare a programului, click aici

arrow
Rezervă-ți locul prin click aici790 E >> Valabil până la data de 13 Aprilie 2017 în limita locurilor disponibile

Ce include taxa de participare la Training Mastery?

 • activitatea de training

 • fișele de lucru

 • rechizite curs: mapă, pix, caiet

 • suport de curs în format print

 • certificat nominal de participare;

 • două pauze de cafea în fiecare zi de training

 • bonusurile menționate

 • garanția 100% că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Taxa de participare nu include cazarea și masa participanților. Tariful special negociat pentru participanții la acest program, care doresc să se cazeze la hotel Wolf, începe de la 95 Ron/noapte/persoană/.  Detalii complete despre rezervări și facilități sunt prezentate mai sus.

Rezervă-ți locul prin click aici790 E >> Valabil până la data de 13 Aprilie 2017 în limita locurilor disponibile
 • Contact

  Alina Dănăilă este Coordonatorul Training Mastery. O poți contacta pentru orice situație legată de program, cum ar fi dacă:
  – doriți să faceți o înscriere telefonică;
  – doriți să ne faceți o sugestie sau o propunere;
  Contact: 0314 25 25 34 / 0737 511 511 [email protected];

Întrebări frecvente și răspunsuri

 • q-iconCe include taxa de participare?

  În taxa de participare sunt incluse următoarele: – activitatea de training; – fișele de lucru; – rechizite curs: mapă, pix, caiet; – suport de curs în format electronic; – certificat nominal de participare; – două coffee break în fiecare zi de training; – bonusurile menționate; – garanția 100% că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit.

 • q-iconCe nu include taxa de participare?

  În taxa de participare nu sunt incluse: – transportul participanților; – cazarea și masa participanților; – orice alte facilități nemenționate ca fiind incluse.

 • q-iconUnde mă pot caza?

  Vă puteți caza la Hotel Wolf (locul unde are loc Bootcamp-ul). Dacă doriți să vă cazați într-un alt hotel sau pensiune, puteți face acest lucru. Detalii complete despre procedura de cazare găsiți prin click aici.

 • q-iconPot participa dacă nu am cursul de formator absolvit?

  Dacă nu aveți absolvit cursul de formator la Extreme Training sau la o altă companie, nu vă recomandăm să participați. Putem face excepții, însă pe răspunderea dumneavoastră. În Training Mastery nu se vor relua aspectele abordate în cursul de formator. Recomandarea noastră este să absolviți întâi cursul de formator, dacă nu-l aveți deja. Dacă nu ați absolvit cursul de formator, vă rugăm să ne contactați pentru a vă face o ofertă la pachet (curs formator și Training Mastery)

 • q-iconPot participa dacă nu am cursul de formator, însă am experiență în susținerea de cursuri?

  Puteți participa dacă aveți experiență practică. Cu siguranță acest Bootcamp vă va ajuta. În același timp, păstrăm recomandarea de a urma, totuși, și cursul de formator, întrucât în Training Mastery nu vor fi reluate aspectele deja studiate și practicate în cursul de formator.

 • q-iconCe înseamnă garanția 100%?

  Dacă participi integral la primele două zile și nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești 100% taxa de participare înapoi, fără a primi vreo întrebare. Vei putea păstra și materialele care ți-au fost înmânate până la acel moment. În garanția 100% nu sunt incluse orice alte cheltuieli pe care le-ați angajat personal în vederea participării la acest program, cum ar fi cazarea, transportul sau consumația de la hotel.

 • q-iconPot veni împreună cu cineva?

  Puteți veni împreună cu cineva care nu participă la curs. Hotelul are o mulțime de facilități (piscină, jacuzzi, saune etc). Trebuie să fii însă conștient că nu veți avea prea mult timp disponibil împreună. Din punct de vedere al cazării, persoana care vă însoțește va beneficia de același tarif preferențial ca și tine, care se va achita direct la hotel.

 • q-iconCare este exact programul anunțat mai sus?

  Ora 14.00, în prima zi de curs, ca și ora 17.00  ca oră de final în ultima zi  sunt destul de exacte. În restul zilelor programul mai poate suferi mici modificări. În principiu, ora de terminare a fiecărei zile (20.00) poate fi depășită. Programul este gândit astfel încât să poți ajunge și să te cazezi pe data de 10 mai și să te poți decaza pe data de 13 mai.

 • q-iconBeneficiez de vreun discount dacă sunt client Extreme Training?

  În cazul în care ești client vechi Extreme Training, te rugăm să ne contactezi la telefon 0730 36 00 34 sau 0314 25 25 34

 • q-iconCum mă înscriu?

  Pentru a te înscrie, apasă butonul ”Rezervă-ți locul prin click aici!”. Vei primi factura proformă pe e-mail, iar termenul de plată este de 7 zile de la primirea facturii proforme pentru minim 20% din taxa de participare, restul de 80% urmând să fie achitat cu cel târziu 7 zile înainte de începerea cursului.

 • q-iconÎn ce condiții pot reprograma sau anula participarea la curs?

  În cazul în care doriți să reprogramați participarea dumneavoastră la curs, nu se percepe nicio taxă suplimentară dacă ați anunțat cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului. Vă puteți reprograma în descursul a maxim 2 ani. În cazul în care doriți să anulați participarea, se percepe o taxă de anulare echivalenta cu 20% din valoarea taxei de participare.

 • q-iconPot să-mi rezerv un loc, însă nu la această sesiune?

  În cazul în care dorești să-ți rezervi un loc la acest program, însă nu poți participa la sesiunea din mai 2015, rezervarea rămâne valabilă pentru sesiunea la care poți să participi. Valabile rămân și condițiile de discount în cazul în care ai beneficiat de ele la momentul înscrierii.

Rezervă-ți locul prin click aici790 E >> Valabil până la data de 13 Aprilie 2017 în limita locurilor disponibile