[ssba]

Dacă îți dorești ....?

 • să afli cum să crești pasiunea în relație pentru totdeauna
 • să cunoști modalități ușoare de a-ți împărtăși nevoile și de a găsi suportul pe care-l meriți
 • să înțelegi de ce a da prea mult înseamnă să primești mai puțin în relație
 • să ai acces la sigura și cea mai importantă modalitate de a-ți îmbunătăți comunicarea în relație
 • să cunoști formula secretă pentru a-ți găsi sufletul pereche (și pentru a ști când l-ai găsit, în cazul în care nu l-ai găsit deja)
 • să creezi relații pozitive prin înțelegerea diferențelor dintre bărbați și femei și în activitatea profesională
 • să-ți dezvolți abilitățile de comunicare în funcție de gen
 • să comunici mai inteligent generând rezultate mai bune

Nu rata întâlnirea cu John Gray, autorul bestseller-ului Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus.

Pentru cine este această conferință?

În ultimii 40 de ani, John Gray a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească relațiile și comunicarea. John este un speaker nativ care provoacă și motivează audiența cu povești din viața reală, anecdote cu umor și strategii dovedite pentru a-ți îmbunătăți viața.

Designul acestei conferințe este gândit să îmbine ambele planuri, personal și profesional. În primele două părți John Grey se va axa pe relațiile de cuplu și pe felul cum acestea pot deveni mai armonioase, mai pline de înțelegere, empatie, comunicare și pasiune, urmând ca în partea a treia a conferinței să abordeze persepectiva profesională a relațiilor dintre bărbați și femei (relații pozitive la serviciu, negociere și customer care).

Această conferință este pentru tine dacă:

 • Lipsește ceva?

  Fie că ești bărbat sau femeie, dacă  simți că lipsește ceva în relația voastră, poate că lucrurile se pot rezolva ușor folosind tehnicile pe care John Gray le va împărtăși în cadrul conferinței.

 • Vrei mai mult?

  Lucrurile merg bine, însă vrei să duci relația la nivelul următor ca nivel de comunicare, iubire sau pasiune.

 • Cauți?

  Ești în căutarea sufletului pereche și vrei mai multe instrumente pentru ca următoarea relație să funcționeze cât mai bine.

 • Vrei să interacționezi mai bine?

  Vrei ca în plan profesional, personal și social să comunici și mai bine astfel încât să obții un rezultat mai bun ținând cont de diferențele de gen care ne despart sau ne unesc.

 • Vrei să comunici mai bine la job?

  Interacțiunea și comunicarea intercolegială în funcție de gen devine nu doar mai ușoară, ci și mai eficientă atunci când vei folosi tot ceea ce John Gray va împărtăși în cadrul conferinței.

 • Vrei să negociezi mai bine?

  Fie că aveți sau nu un job în domeniul negocierii sau al relațiilor cu clienții, negocierea în funcție de gen face diferența când ne uităm la rezultate.

John ajută bărbații și femeile să înțeleagă mai bine și să respecte diferențele dintre ei, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Abordarea sa combină tehnici specifice de comunicare cu zona de sănătate, alegeri de nutriție care ceează chimia neuronală și corporală pentru sănătate, fericire, dragoste de durată. Nenumăratele sale cărți, workshop-uri, video-uri și seminarii asigură perspective practice pentru a gestiona stresul eficient și pentru a îmbunătăți relațiile pe toate planurile vieții și dragostei.

Ce vei învăța de la John Gray?

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume . Cărțile sale despre relații și sănătate s-au vândut în peste 50 de miloane de exemplare și au fost traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare, Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți Marte și Venus a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei.

În cadrul conferinței, John Gray va aborda subiecte ”fierbinți” cum ar fi:

 • cum să construiești relații de durată
 • cum să construiești în loc să destrami o relație
 • cum îți afectează relația hormonii și sănătatea
 • sex, intimitate și viața ta spirituală
 • un bărbat cu un Plan, o femeie cu un Zâmbet
 • cum să crești pasiunea în relație pentru totdeauna
 • modalități ușoare de a-ți împărtăși nevoile și de a găsi suportul pe care-l meriți
 • de ce a da prea mult înseamnă să primești mai puțin în relație
 • creează relații pozitive prin înțelegerea diferențelor dintre bărbați și femei
 • instrumente practice pentru a evita și pentru a rezolva conflicte
 • abilități noi pentru a crea dragoste de durată
 • Cum să negociezi cu un bărbat?
 • Cum să negociezi cu o femeie?
 • Cum să convingi ușor o femeie dacă ești bărbat?
 • Cum să convingi ușor un bărbat dacă ești femeie?
 • Cum să dezvolți relații pozitive și de durată în plan profesional, înțelegând mai bine ”cum funcționează femeile” și ”cum funcționează bărbații”

John a inspirat numeroase companii prezente în Fortune 500, asociații nonguvernamentale și instituții educaționale cu speech-urile sale care livrează acele momente ”aha” fiecărei audiențe. Prezentările lui John sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dinre bărbați și femei la locul de muncă și acasă.

Mulți dintre acești clienți l-au rugat pe John să revină datorită abilităților sale de a livra conținut nou și de a inspira audiența.

Rezervare locuri conferință

Prețurile afișate sunt maximale. Pentru a te înscrie, apasă butonul rezervă locuri. Apoi, în situația în care deții un cupon de discount, în pasul următor, introdu-l în căsuța aferentă pentru ajustarea prețului și urmează instrucțiunile.

Pachet SILVER

159 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona Silver
-
-
-
-

Pachet GOLD

188 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona GOLD
-
-
-
-

Pachet VIP

259 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona VIP
- lunch
- welcome coffee (ora 8.30)
- autograf John Gray
- foto cu John Gray

Pachet Platinum

998 E4-

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în primul rând
- lunch cu John Gray (45 min)
- welcome coffee (ora 8.30)
- autograf John Gray
- foto cu John Gray

Diferențe care ne unesc sau care ... ne despart

Deși bărbații și femeile vorbesc aceeași limbă, folosind aceleași cuvinte, sensul cuvintelor este perceput diferit. Bărbații și femeile, din fericire sunt diferiți. Ei simt, reacționează, interpretează, sunt motivați, iubesc, gândesc și acționează în mod diferit. Aceste diferențe pot fi un izvor al iubirii și al pasiunii sau, din contră, unul al certurilor și al neînțelegerilor.

Femeile au nevoie de grijă, înțelegere, respect, devotament, recunoaștere, confirmări, în timp ce bărbații au nevoie de apreciere, admirație, acceptare, aprobare și încredere.

Marţienii (bărbaţii) sunt mult mai rezervaţi în exteriorizarea sentimentelor fără ca acest lucru să însemne că ei iubesc mai puțin. Totuși, mulți bărbați nu conștientizează că femeile (venusienele) își doresc grija și atenția lor cât mai des cu putință.

Când o venusiană (femeie) întreabă un bărbat:

Poți, te rog, să mă ajuți să fac cumpărăturile pentru săptâmâna următoare?

.. nu de puține ori nu va obține nicio reacție. Chiar dacă este o întrebare plină de intenție pozitivă, marțienii pot experimenta sentimente de la indiferență la insultă. Bărbații (cel puțin în mintea lor) EI POT, iar dacă este întrebat dacă poate, raportează acest lucru la capacitate. Bineînțeles că poate, întreabă-l însă dacă vrea. Astfel obții o întrebare mai bună, schimbând doar un cuvânt :

Vrei, te rog, să mă ajuți să fac cumpărăturile pentru săptâmâna următoare?

La această întrebare, bărbații pot reacționa total diferit pentru că li se solicită ajutorul, pentru că ai încredere în el și că are ocazia să-ți demonstreze că te iubește.

Înțelegând diferențele și conștientizându-le, comunicarea se poate îmbunătăți instantaneu. Poți aduce și readuce în relația de cuplu armonie, iubire, dragoste și pasiune.

Pe parcursul unei zile întregi, John Gray va împărtăși publicului o serie de secrete, tehnici și trucuri aplicabile imediat.

”Am făcut totul!”

De câte ori nu ai auzit sau nu ai folosit această expresie?

Așa este, de multe ori facem totul, exceptând ceea ce partenerul nostru are nevoie. Două exemple de greșeli frecvente ar fi următoarele:

 • Bărbatul încearcă să modifice sentimentele unei femei care este supărată, transformându-se în domnul Rezolvă-Tot şi oferindu-i soluţii pentru problemele ei, soluţii care-i subminează sentimentele.
 • Femeia încearcă să schimbe modul de a acţiona al bărbatului, transformându-se într-un Comitet de Perfecţionare, oferindu-i sfaturi şi critici nesolicitate.

.... și asta nu e tot!

Întâlnește-l pe John Gray, află-i sfaturile și bucură-te de rezultate.

Relațiile și iubirea

Probabil nu există cuvinte mai pline de semnificații decât acestea: emoție, iubire, pasiune, furie, inimi frânte, conflicte, trădare, rutină, bucurie, afecțiune. Când vorbim despre relații, ne referim la toate aceste lucruri și nu numai pentru că probabil de multe ori în viața noastră nimic nu este mai important decât relația de cuplu.

Putem avea un job grozav, copii superbi, o sănătate de fier, libertate financiară, tărie emoțională, însă fără a avea cu cine să împărtășești toate aceste lucruri, nu poți spune decât că ”ceva lipsește”. Însă acest ceva, pe cât este de mic, pe atât se va mări pe zi ce trece.

Ne putem ascunde acasă, în spatele telecomenzii de la televizor, sau în spatele unor haine drăguțe atunci când mergem în public, însă în interiorul nostru, dacă ”ceva lipsește”, viața începe să devină lipsită de substanță. În orice situație te-ai afla, știi că niciodată nu este prea multă pasiune și iubire în viață. Dacă simți că ”ceva lipsește” în relația ta sau pur și simplu vrei mai mult, întâlnirea cu John Gray ar putea fi unul dintre acele momente magice care poate duce relația ta la un nou nivel. Poți aștepta și ca lucrurile să se rezolve de la sine sau accidental, însă știi că această strategie este doar o fugă, nu și o soluție.

Rezervare locuri conferință

Prețurile afișate sunt maximale. Pentru a te înscrie, apasă butonul rezervă locuri. Apoi, în situația în care deții un cupon de discount, în pasul următor, introdu-l în căsuța aferentă pentru ajustarea prețului și urmează instrucțiunile.

Pachet SILVER

159 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona Silver
-
-
-
-

Pachet GOLD

188 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona GOLD
-
-
-
-

Pachet VIP

259 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona VIP
- lunch
- welcome coffee (ora 8.30)
- autograf John Gray
- foto cu John Gray

Pachet Platinum

998 E4-

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în primul rând
- lunch cu John Gray (45 min)
- welcome coffee (ora 8.30)
- autograf John Gray
- foto cu John Gray

Detalii Administrative

CONTACT

 • Puteți contacta Extreme Training pentru orice întrebare legată de eveniment cum ar fi dacă:

  – doriți să faceți o înscriere telefonică; – doriți să ne faceți o sugestie sau o propunere; – doriți să deveniți partener al evenimentului; – doriți să deveniți sponsor al evenimentului; – doriți să deveniți reseller de bilete pentru eveniment; – doriți să deveniți partener media al evenimentului. Modalități de contact:

  – telefon fix: 0314 25 25 34 – telefon mobil : 0737 511 511 Vera Radu (Specialist PR și comunicare)

  – e-mail: vera@traininguri.ro

LOCUL DESFĂȘURĂRII

 • BUCUREȘTI

  Crystal Palace Ballrooms – Sala București – Calea Rahovei, 198A, sector 5, București (în imediata apropiere a Palatului Parlamentului și a Pieței Unirii, în spatele Pieței George Coșbuc).

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

 • BUCUREȘTI - 17 Noiembrie

  8.30 – 9.30 Înregistrarea participanților
  9.30 – 10.00 Deschiderea Evenimentului
  10.00 – 11.30 Sesiunea 1: Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus
  11.30 – 12.00 Pauză
  12.00 – 13.30 Sesiunea 2: Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus
  13.30 – 15.00 Pauză
  15.00 – 16.30 Sesiunea 3: Cum negociezi cu o femeie/ Cum negociezi cu un bărbat?
  16.30 – 17-30 Q& A

FACTURARE ȘI PLATĂ

 • După completarea formularului de înscriere conform pachetului ales, veți primi automat pe e-mail confirmarea rezervării locului împreună cu factura proformă în lei atașată. Verificați, vă rugăm, atât folderul Inbox, cât și pe cel Bulk/Spam în cazul în care mesajul nu ajunge în timp de 5 minute.

  Factura se calculează automat la cursul 1 Euro = 4.4 lei

  Opțiuni de plată:

  ⇒ Varianta 1 – Puteți achita la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme).
  ⇒ Varianta 2 – Puteți achita la sediul nostru (strada Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1, sector 6, București).
  ⇒ Varianta 3 – Puteți achita prin ordin de plată.
  ⇒ Varianta 4 – Puteți achita online, prin online banking.

  Termene de plată:

  » Factura proformă poate fi achitată în două rate.

  › Prima rată (minim 30%) din valoarea se achită în termen de 7 zile,
  › diferența de 70% în termen de maxim 30 de zile de la primirea acesteia.

  În cazul în care ați beneficiat de o promoție, factura trebuie achitata integral până la data la care era valabilă oferta. Pentru mai multe detalii legate de termenii si condițiile vă rugam sa vizitati sectiunea termeni si conditii prin click aici.

TRADUCERE SIMULTANĂ

 • Traducerea simultană la cască din limba engleză în limba română este opțională și inclusă în prețul evenimentului.

RESTRICȚII

 • Θ Nu este permisă filmarea evenimentului
  Θ Nu este permisă înregistrarea audio a evenimentului
  Θ Nu este permisă fotografierea în timpul evenimentului

Rezervare locuri conferință

Prețurile afișate sunt maximale. Pentru a te înscrie, apasă butonul rezervă locuri. Apoi, în situația în care deții un cupon de discount, în pasul următor, introdu-l în căsuța aferentă pentru ajustarea prețului și urmează instrucțiunile.

Pachet SILVER

159 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona Silver
-
-
-
-

Pachet GOLD

188 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona GOLD
-
-
-
-

Pachet VIP

259 E

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în zona VIP
- lunch
- welcome coffee (ora 8.30)
- autograf John Gray
- foto cu John Gray

Pachet Platinum

998 E4-

- acces conferință
- mapă conferință
- traducere simultană
- coffee break (ora 11.30)
- locuri în primul rând
- lunch cu John Gray (45 min)
- welcome coffee (ora 8.30)
- autograf John Gray
- foto cu John Gray

Întreaga echipă Extreme Training și partenerii săi se vor bucura dacă veți împărtăși acest eveniment mai departe printr-un share pe Google Plus, pe Facebook, Linkedin sau Twitter

[ssba]