WEALTH FORUM 2016

Eveniment cu Robert Kiyosaki | Online, Live | 9 octombrie

Janet Attwood    |    Eric Edmeades    |    Robert Kiyosaki    |    Mikko Sjogren    |    Brian Mayne

Evenimentul LIVE din Finlanda este deja SOLD OUT din prima zi de lansare, însă acum te poți ÎNREGISTRA pentru evenimentul ONLINE pe care îl poți urmări LIVE de oriunde în aceeași zi!

Ofertă Specială 57€/acces - preț întreg 97€ - »Înregistrează-te pentru evenimentul Online, Live, Wealth Forum 2016 » acces împreună cu prietenii, familia sau echipa! »»click aici pentru înscriere »

Promoția de 57E/acces expiră în:


Wealth Forum 2016 Online

Oportunitate unică - chiar dacă evenimentul principal este soldout, acum ne dorim să asigurăm accesul pentru cât mai mulți oameni posibil.

 • Transmisiune Online, LIVE de la Wealth Forum 2016 - Experimentează întregul eveniment din confortul casei tale sau al biroului tău în data de 9 octombrie.
 • Împreună cu familia, echipa sau prietenii, ai evenimentul tău la tine acasă -Totul inclus în prețul unui singur bilet!
 • Te conectezi LIVE cu alți participanți din Europa prin app-ul evenimentului.
 • Ai acces la cadouri gratuite din partea speakerilor ( 2 e-book si 2 videouri).
eveniment live

Oferă un share acestei oportunități

[ssba]

Preț promoțional 57€ / acces

 • Oferta de 57 € este limitată și valabilă până la data de 06 Octombrie, ora 24.00 !
 • Prețul întreg pentru Wealth Forum 2016 online este de 97 €.
 • Prețul include TVA. În interiorul UE, TVA-ul va fi aplicat automat în funcție de țara din care se cumpără biletul. Dacă se cumpără din România TVA-ul aplicat va fi de 20% ceea ce înseamnă un preț final al biletului de 55,16€ (45,97 € + 9,19 € TVA)
 • Plata se face, online, securizat, cu cardul,  direct către organizatorii evenimentului.
 • Transmisiunea Live este disponibilă doar în Europa și Africa.
 • Datele de acces le veți primi automat pe email.

Oferta specială de 57 E expiră în:

Ofertă Specială 57€/acces - preț întreg 97€ - »Înregistrează-te pentru evenimentul Online, Live, Wealth Forum 2016 » acces împreună cu prietenii, familia sau echipa! » click aici pentru înscriere »

Wealth Forum este evenimentul numărul 1 pentru libertatea ta financiară și creșterea personală.

WEALTH FORUM este creat special pentru tine dacă oricare dintre acestea te descrie ....

 • ești preocupat de dezvoltarea ta personală și creștere
 • ești interesat să faci o schimbare în viața ta financiară
 • ești preocupat de independența ta financiară
 • esti self-employed sau antreprenor
 • te gândești să începi propria afacere

Informații despre eveniment

Data: Duminică, 9 octombrie

Orele: 9.00 - 21.00

Agenda detaliată: va fi disponibilă în curând

Offline event: sold out

Online event: Broadcast, Live înregistrările se fac prin click aici »

Organizator: Uskalla Innostua Finland

Parteneri România: Extreme Training și Life University

Limba de livrare: Limba Engleză

Traducere simultană în limba Română: nu este disponibilă

Contact:

Limba Română:
e-mail: info(at)traininguri.ro, telefon: 0314 25 25 34

Limba Engleză:
e-mail: tiimi(at)uskallainnostua.fi, telefon:  +358 45 1145 866

Timp rămas până la începerea Wealth Forum 2016

Ofertă Specială 57€/acces - preț întreg 97€ - »Înregistrează-te pentru evenimentul Online, Live, Wealth Forum 2016 » acces împreună cu prietenii, familia sau echipa! » click aici pentru înscriere »

Speakeri WEALTH FORUM 2016

Janet Attwood     |     Eric Edmeades    |    Robert Kiyosaki    |    Mikko Sjogren    |    Brian Mayne


Robert T. Kiyosaki

Speakerul principal al evenimentului

ROBERT T. KIYOSAKI - autorul cărții "Tată bogat, tată sărac", investitor, om de afaceri

Robert Kiyosaki este proponentul educației finaciare și independenței financiare în SUA, investitor, antreprenor și autor. A scris mai mult de 30 de cărți și a creat mai multe programe pe CD și DVD. Peste 35 de milioane de exemplare din cărțile sale au fost vândute. Cartea sa cea mai cunoscută, 'Tată bogat, tată sărac' este cartea financiară numărul 1 din lume, cu mai mult de 28 de milioane de exemplare vândute.

Mai presus de toate, Robert Kiyosaki este un investitor care are mii de proprietăți imobiliare, puțuri de petrol și alte bunuri care îi generează un venit pasiv de sute de mii de dolari pe lună.

Brian Mayne

Brian Mayne - speaker inspirațional, autor și creator al sistemului de atingere a succesului de renume mondial, Goal Mapping.

Când business-ul de familie al lui Brian a eșuat în timpul recesiunii din UK de la sfârșitul anilor '80, a pierdut, aparent, totul: venitul, casa și căsnicia. Avea 29 de ani, datorii de un milion de lire și era încă relativ incapabil să scrie sau să citească. În acest punct foarte jos, Brian a descoperit cheia succesului: că îți poți schimba viața schimbându-ți gândurile și sentimentele despre ea. Folosind tehnici simple, dar puternice, Brian a învățat să păstreze gândurile pozitive setându-și obiective și, prin intermediul acestor obiective, s-a transformat atât pe sine, cât și viașa sa. Brian este acum un speaker internațional pe teme de potențial uman și a împuternicit sute de mii de oameni cu sistemul său unic de succes.

Brian lucrează peste tot în lume, iar clienții săi regulați includ companii precum Microsoft, Disney, Coca Cola, Siemens, British Telecom și mulți alții.

"La Wealth Forum voi face o incursiune în știința gândirii pozitive și a creării unei atitudini de avuție, a dezvoltării atitudinilor câștigătoare care generează succes sustenabil și a împuternicirii oricui prin sistemul meu de renume mondial, Goal Mapping. Vă veți atinge visele, veți avea inspirație și veți concretiza planuri pe parcursul evenimentului Wealth Forum și dincolo de acesta.” - Brian Mayne 

“Brian este unul dintre cei mai buni atunci când vine vorba de a ajuta oamenii să creeze o matriță de succes pentru viața lor - nu doar obiective, ci succes sustenabil. Sistemul său de mapare este excepțional și foarte eficient.” - Anthony Robbins

Eric Edmeades

Eric Edmeades - Antreprenor și trainer internațional

Eric Edmeades oferă sfaturi practice despre cum să îți începi o afacere care operează ca un sistem, chiar și în absența ta. Poți folosi lucrurile acestea ca să îți schimbi compania existentă într-o sursă de venit pasiv care să îți ofere mai multă libertate, câștiguri și timp liber pentru a călători, pentru a îți urma visele și pentru a petrece timp cu familia.

Mai mult, Eric te va învăța cum să îți găsești primii clienți sau, pur și simplu, să atragi clienți noi astfel încât să nu îți faci griji despre încasări. Nu mai face totul singur și nu mai munci non-stop!

Eric are peste 20 de ani de experiență de business în mediul internațional pe care o va împărtăși. Eric este unul dintre cei mai buni mentori de business din lume. Cei care sunt activi în domeniu și, de asemenea, țin cursuri, sunt cei mai valoroși.

Eric Edmeades a construit multe companii în așa fel încât prezența sa nu este necesară. A cumpărat, crescut și vândut afaceri în industrii diferite, printre care: mobile, training medical, design pentru aparate de filmat 3D și chiar și un studio de efecte speciale pentru Hollywood în care au fost filmate efectele speciale pentru Pirații din Caraibe, Transformers sau Ironman.

În ciuda faptului că în momentul de față are multe companii, are mult timp liber pentru hobbiuri, familie, pentru a ajuta alți antreprenori și pentru a livra cursuri. A fost pe scenă alături de Anthony Robbins și Richard Branson și a ajutat mii de antreprenori să facă pașii spre independență de business.

Mikko Sjögren

Mikko Sjögren - trainer, speaker, investitor și fondator al Valmennusyhtiö Varapuu - companie de top de educație financiară pentru persoane fizice din Finlanda.

Mikko Sjögren a devenit interesat de investiții și despre a fi bogat la începutul anilor 90 în timp ce era student. După ce a pierdut de două ori mai bine de jumătate din bani la bursă din czauza lipsei de cunoștințe și de competențe, Mikko a decis să găsească o modalitate de a fi liber din punct de vedere financiar și de a îi ajuta pe alții să atingă aceeași destinație.

Punctul de turnură a fost în 2003 când a descoperit principiile care pot ajuta să accelerezi creșterea finanțelor personale și a investițiilor.

În același timp a înțeles cum să descoperi punctele slabe în finanțele unei persoane și instrumente de a te proteja de riscurile financiare. După ce a aplicat aceste lucruri, a cumpărat 21 de proprietăți imobiliare în 18 luni și a devenit independent din punct de vedere financiar.

Mikko este aclamat ca fiind foarte motivațional, inspirațional și utilizează limbajul financiar într-un mod ușor de înțeles și amuzant.

Din 2005, Miko a învățat mai mult de 10000 de oameni să își administreze singuri finanațele în mod eficient și i-a ajutat să meargă înainte pe drumul către libertate financiară.

Janet Attwood

Janet Attwood - co-creator al Testului Pasiunii - instrumentul Nr. 1 în lume pentru găsirea pasiunii și a țelului.

Janet Bray Attwood este co-autoarea bestseller-ului Testul pasiunii - Calea fără de efort pentru a îți descoperi țelul în viață și bogățiile ascunse.

În calitate de expert în domeniul a ceea ce îți trebuie pentru a îți trăi viața cu pasiune, și-a prezentat programele către sute de mii de oameni peste tot în lume, alături de The Dalai Lama, Sir Richard Branson, Stephen Covey, Brendon Burchard, Tony Hsieh, Nobel Laureate F. W. deKlerk, T. Harv Eker, Jack Canfield, Lisa Nichols și mulți alții.

Janet a trecut sute de mii de oameni prin procesul Testului Pasiunii, peste tot in lume. Este co-fondatorul Programului de Certificare Testul Pasiunii care are peste 1800 de Facilitatori Certificati in 50 de tari.

Janet este, de asemenea, co-fondatoarea Testului Pasiunii pentru Business, a Testului Pasiunii pentru copii și adolescenți și a Testului Pasiunii pentru Coachi.

Înainte de a deveni un lider transformațional, Janet a lucrat în corporații. A fost director de marketing pentru al treilea cel mai mare cumpărator de cărți din SUA, Books are Fun. În timpul pe care l-a lucrat acolo, compania a fost cumpărată de către Readers Digest pentru 360 de milioane de dolari.

Janet locuiește în Copenhaga, Danemarca, San Anselmo, California și Fairfield, Iowa și a fost un practicant și instructor de meditație transcedentală în ultimii 40 de ani.

Ofertă Specială 57€/acces - preț întreg 97€ - »Înregistrează-te pentru evenimentul Online, Live, Wealth Forum 2016 » acces împreună cu prietenii, familia sau echipa! » click aici pentru înscriere »