Trainerul de NLP, Dan Lambescu, prezintă în acest video un instrument de NLP (programare neurolingvistică) simplu de aplicat, care te ajută să combați stresul. Este un exercițiu de 2 minute pe care, dacă-l repeți timp de 21 de zile, vei reduce sau combate stările de stres.

Instrumentul are un fundament științific foarte puternic (Reflexul condițional al lui Pavlov) și se axează pe starea pe care dorim noi să o obținem, nu pe starea prezentă în care ne aflăm (stres). Astfel că, vezi cum poți utiliza propriile resurse și experiențe pentru a reduce stresul prezent și viitor.


Dan LambescuDan Lambescu este trainer acreditat cu o bogată experiență și pregătire în domeniul programării neuro-lingvistice și al managementului de proiect. În anul 2006 a devenit trainer partener în cadrul companiei Extreme Training susținând, din acel moment și până în prezent, traininguri la care au participat peste 1000 de persoane.

Dan Lambescu este trainer în cadrul Extreme Training și susține cursurile de:

Dan este și co-trainer în cadrul programului Training Mastery (dedicat trainerilor avansați):

training mastery

2 răspunsuri

 1. CHIAR ÎMI PLACE DESTUL, ÎNTREBAREA TA…

  Cum combați stresul?

  Interesantă, Abordarea TA… Chiar îmi place mult de tot…!

  Dar, îmi place să spun și așa…

  Singurul mod de a combate stresul (din punctul meu de vedere…) este să iubești ceea ce faci și implicit vei realiza lucruri mirobolante. Dar, cu condiția… și să perseverezi în ceea ce faci…!

  Pentru că, știm cu toții, că într-o carieră, perseverența este cea care reprezintă succesul, fiindcă marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci printr-o perpetuă și neîntreruptă perseverență. Întrucât soluția reușitei cere (întruna) să nu abandonăm niciodată ceea ce nu știm să facem, ci să combinăm cu ceea ce știm să facem.

  Succesul Succesului în carieră ține Stresul deoparte și departe, și nu-l lasă să dea buzna când i se năzare…

  De Ce?

  Succesul Succesului în carieră este constanța aia cu care (noi – Oamenii) ne urmărim scopurile – pentru că, în mare parte, succesul stă doar în voința, puterea și forța noastră (în triada asta superbă) de a învinge orice… Chiar și STRESUL!!!

  Iar NOI, cei care reușim (cu grație) în carieră, în viață, suntem cei care căutăm ocaziile pe care le vrem.

  Și dacă nu le găsim, le creăm pentru că, nimic nu este prea greu, prea dificil dacă știi cum să împarți în pași mici ceea ce ai de făcut.

  Și, cum nu trebuie să punem limite la nimic, cu cât ne dorim mai mult, cu atât ajungem mai departe… ignorând Stresul în TOTALITATE…!

  FELICITĂRI MAXIME ȘI AZI!

  Toate cele bune, îți doresc!

 2. Multumesc mult. Sunt decisa sa utilizez aceasta ancora. Sunt insetata de lucruri interesante si cred ca metoda prezentata o sa-mi raspunda acestei nevoi. Doar ca acum nu resesc sa ma fixez pe o anumita experienta din trecut in care sa ma fi simtit extrem de relaxata. Dar se va rezolva. Draga Dan, iti doresc o noapte linistita, cu somn profund. Si, inca o data, multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!