Caută
Close this search box.

VIDEO – Cum reduci stresul folosind instrumente NLP

Trainerul de NLP, Dan Lambescu, prezintă în acest video un instrument de NLP (programare neurolingvistică) simplu de aplicat, care te ajută să combați stresul. Este un exercițiu de 2 minute pe care, dacă-l repeți timp de 21 de zile, vei reduce sau combate stările de stres.

Instrumentul are un fundament științific foarte puternic (Reflexul condițional al lui Pavlov) și se axează pe starea pe care dorim noi să o obținem, nu pe starea prezentă în care ne aflăm (stres). Astfel că, vezi cum poți utiliza propriile resurse și experiențe pentru a reduce stresul prezent și viitor.

[video_player type=”embed” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ border_size=”5″ border_color=”#1c2a3f”]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC95X3U0c2FuMkZZQSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iIj48L2lmcmFtZT4=[/video_player]

[divider style=”7″]

Dan LambescuDan Lambescu este trainer acreditat cu o bogată experiență și pregătire în domeniul programării neuro-lingvistice și al managementului de proiect. În anul 2006 a devenit trainer partener în cadrul companiei Extreme Training susținând, din acel moment și până în prezent, traininguri la care au participat peste 1000 de persoane.

Dan Lambescu este trainer în cadrul Extreme Training și susține cursurile de:

Dan este și co-trainer în cadrul programului Training Mastery (dedicat trainerilor avansați):

training mastery

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!