Caută
Close this search box.
curs de limba engleza
logo curs acreditat

6 motive să alegi acest curs de limba engleză

cursuri engleza

Cursul se bazează pe o metodă unică în România, Accelerated Learning;

cursuri engleza

Este un curs complet : pentru afaceri, pentru serviciu și pentru viață;

cursuri engleza

Cursul este dispus pe programe astfel încât să fie abordabil în funcţie de orice nivel şi vârstă;

cursuri engleza

Este un curs centrat pe persoană şi urmăreşte rezultatele pozitive şi de durată ale participantului;

cursuri engleza

Cursul se axează pe atingerea obiectivelor participanţilor ce sunt comunicate anterior începerii sesiunilor de curs;

cursuri engleza

Participantul beneficiază de o evaluare individuală, gratuită, înainte de înscrierea la curs pentru a determina competenţele reale de limbă engleză.

Pași înscriere și participare la curs engleză

Primul pas este să-ți rezervi un loc apoi să-ți  faci testul de plasare gratuit disponibil mai jos.  

1

Rezervă loc

Primul lucru pe care poți să-l faci acum este să-ți rezervi un loc. Apasă butonul înscrie-te la curs.

Nu este nevoie să achiți taxa de participare încă, aceasta se poate achita după testul de plasare și programare.  

2

Test Plasare

Poti să completezi testul online de plasare.

Ulterior vei fi contactat pentru comunicarea rezultatului și pentru un scurt interviu telefonic sau față în față pentru clarificarea nivelului.

3

Programare

După prima etapă se comunică orarul final pentru nivelul la care ai fost alocat și se achită taxa de participare. 

Detaliile administrative legate de orar și locul desfășurării, le poți vedea în partea de jos a acestei pagini. Te rugăm să te înscrii acum pentru a-ți rezerva locul.

4

Participarea la cursuri

Vei descoperi cât de ușor este să înveți engleza atunci când beneficiezi de cele mai bune metode, de un mediu plăcut, materiale suport de calitate și traineri pregătiți. 

Opțional, la sfârșitul modului poți susține si examenul de certificare pentru care nu mai trebuie să plătești nicio taxă în plus.

contact cursuri extreme training

Manuale Folosite la cursul de limba engleză

Pentru predare, utilizăm manuale și suport audio de la editura Macmillan, recunoscută pe plan internațional pentru calitatea materialelor oferite.

curs engleza incepator
cursuri engleza nivel intermediar
curs de limba engleza nivel avansat
limba engleza inensiv

Ce poate face engleza pentru tine?

De câte ori ai simțit că îți este greu să te exprimi cu ușurință în limba engleză, deși ai studiat-o în școală? Lipsa exercițiului reprezintă principalul factor al blocajelor într-o conversație.  Deși este o limbă populară și foarte des utilizată, putem întâmpina dificultăți atunci când suntem puși în situația de a comunica și participa la conversații pe teme simple.

La nivel de carieră, uneori, cunoașterea limbii engleză devine decisivă.

 

Limba Engleză o necesitate

Cunoașterea limbii engleze nu este necesară doar pentru accesarea unui job, a devenit parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Mergem în călătorii, participăm la evenimente și conferințe, avem acces la tot mai multe servicii, dorim să comunicăm eficient, relaxat și să ne facem înțeleși.

Pentru cine este cursul de limba engleză?

Acest curs se adresează tuturor persoanelor care doresc să își perfecționeze cunoștințele de limba engleză, să își dezvolte vocabularul și să își îmbunătățească discursul oral și scris, în cadrul unui mediu plăcut și interactiv.

Pe parcursul celor 40 de ore petrecute împreună:

invata engleza rapid

Trăim în secolul vitezei. Nimeni nu mai dispune de timp suficient. Metoda Accelerated Learning (Învăţare Accelerată) permite oamenilor ocupați să înregistreze progrese considerabile într-un timp foarte scurt.  Accelerated Learning este o metodă de învățare a limbii engleze interactivă, plăcută, rapidă și eficientă.

Principiile metodei Accelerated Learning

Interactivitatea

Accelerated Learning se bazează pe o interactivitate. Fiecare şedinţă pune accent pe activităţi de comunicare interactive pentru a acumula şi fixa cunoştinţe într-un mod natural;

Integrarea elementelor vizuale, auditive și senzitive

Fiecare ședință se bazează pe un conținut vizual interactiv și pe activități dinamice ce permit folosirea activă și naturală a limbii engleze;

Rapiditatea procesului de învățare​

Prin accentul pus pe interactiv, vizual, auditiv și senzitiv, cumulat cu tehnici de învățare accelerată, procesul de învățare devine rapid, plăcut, ușor şi natural.

Victoria Bulai - Trainer Curs Limba Engleză

Mă pot caracteriza drept o persoană proactivă, căreia îi place acțiunea și care identifică și scoate în evidență părțile forte ale oamenilor cu care interacționează. Sunt perseverentă, orientată spre rezultat, organizată, deschisă către nou, dar și exigentă, uneori tinzând către perfecționism. – Victoria Bulai

1

Victoria are peste ani experiență în livrarea de cursuri

1

Victoria are peste 15 ani experiență în business

victoria bulai trainer vanzari

Arii principale de expertiză livrare training:

Certificări

Certificare Curs Engleză

Cu toate că miza cursului de limba engleză nu este certificarea, ci dobândirea de competente de limba engleză, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive, după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare).  Certificarea nu este obligatorie, însă este inclusă în pachetul de curs și poate fi obținută fără a mai achita vreo taxă suplimentară.

Certificat de absolvire pentru ocupația Comunicare în limba engleză. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv , conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile medii finalizate. 

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în limba engleză, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de certificare a cursului de limba engleză

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Comunicare în limba engleză.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

contact cursuri extreme training

Informații Logistice Curs Engleză Iași

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de engleză:

Detalii Administrative curs Limba Engleză Iași

Durată curs engleză

40 ore /nivel

Perioadă desfășurare

Cursurile se desfășoară, de regulă, Luni și Joi între orele 17.45 -20.45

Localitate desfășurare

Calea Chișinăului (Fibresin), județ Iași

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii medii finalizate cu examen de bacalaureat și achitarea taxei de participare

Valoare investiție

790 lei /nivel (prețul este redus de la 1260 lei la 790 lei

Nivel curs

Începator/ Intermediar/Avansat
(în funcție de rezultatul testului de plasare

Rezervari locuri și detalii

Online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training

Program desfășurare

Program desfășurare curs Engleză începători, intermediari și avansați.

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de limba engleză

Cursul de limba engleză  va avea loc în Iași, Calea Chișinăului, clădirea Fibresin, județ Iași

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la cursul de limba engleză?

În taxa de participare sunt incluse toate materialele logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de limba engleză,, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de curs

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

Manualul de Curs Mcmillan

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

coffee break în fiecare zi de curs

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Limba Engleză

Rezervarea de locuri la cursul de engleză se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participanților, inclusiv adresă, email, telefon si CNP ( necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la acest curs. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Puteți efectua înscrierea imediat ce ați urmat testul de plasare sau înainte de a face testul de plasare. 

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă primită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare, Limbi Străine și Well Being .

Cursul de Vânzări sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!