English bootcamp
logo curs acreditat
60 - black friday

Promoția Black Friday pentru acest curs expiră în data de 24 noiembrie. Această promoție nu se cumulează cu niciun alt tip de discount sau voucher și este valabilă în limita locurilor disponibile.

6 motive să alegi acest curs de limba engleză în varianta Bootcamp

cursuri engleza

Cursul English Bootcamp este cea mai naturală metodă de învățare a limbii engleze;

cursuri engleza

Este un curs complet: pentru afaceri, pentru serviciu și pentru viață;

cursuri engleza

Cursul este dispus pe programe astfel încât să fie abordabil în funcţie de orice nivel şi vârstă;

cursuri engleza

Este un curs centrat pe persoană şi urmăreşte rezultatele pozitive şi de durată ale participantului;

cursuri engleza

Cursul se axează pe atingerea obiectivelor participanţilor ce sunt comunicate anterior începerii sesiunilor de curs;

cursuri engleza

Participantul beneficiază de o evaluare individuală, gratuită, înainte de înscrierea la curs pentru a determina competenţele reale de limbă engleză.

Pași înscriere și participare la curs engleză

Primul pas este să-ți rezervi un loc apoi să-ți  faci testul de plasare gratuit disponibil mai jos.  

1

Rezervă loc

Primul lucru pe care poți să-l faci acum este să-ți rezervi un loc. Apasă butonul înscrie-te la curs.

Nu este nevoie să achiți taxa de participare încă, aceasta se poate achita după testul de plasare și programare.  

2

Test Plasare

Poti să completezi testul online de plasare.

Ulterior vei fi contactat pentru comunicarea rezultatului și pentru un scurt interviu telefonic sau față în față pentru clarificarea nivelului.

2

Programare

După prima etapă se comunică orarul final pentru nivelul la care ai fost alocat și se achită taxa de participare. 

Detaliile administrative legate de orar și locul desfășurării, le poți vedea în partea de jos a acestei pagini. Te rugăm să te înscrii acum pentru a-ți rezerva locul.

3

Participarea la cursuri

Vei descoperi cât de ușor este să înveți engleza atunci când beneficiezi de cele mai bune metode, de un mediu plăcut, materiale suport de calitate și traineri pregătiți. 

Opțional, la sfârșitul modului poți susține si examenul de certificare pentru care nu mai trebuie să plătești nicio taxă în plus.

Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei
contact cursuri extreme training

Cum învățăm să vorbim limba engleză?

Iată o întrebare la care poate că nici nu te-ai fi gândit ultima oară când ai încercat să înveți limba engleză. Există o metodă extrem de eficientă, 100% naturală, nativă, de învățare a oricărei limbi. English Bootcamp se bazează întocmai pe această metodă unică de abordare a învățării limbilor străine. Mai jos, iată patru pași de urmat pentru învățarea naturală, eficientă și intuitivă a limbii engleze:

 • Ascultarea
 • Repetarea
 • Vorbirea efectivă
 • Scrierea
coaching puncte tari puncte forte
limba engleza inensiv

Ce poate face engleza pentru tine?

De câte ori ai simțit că îți este greu să te exprimi cu ușurință în limba engleză, deși ai studiat-o în școală? Lipsa exercițiului reprezintă principalul factor al blocajelor într-o conversație.  Deși este o limbă populară și foarte des utilizată, putem întâmpina dificultăți atunci când suntem puși în situația de a comunica și participa la conversații pe teme simple.

La nivel de carieră, uneori, cunoașterea limbii engleză devine decisivă.

Limba Engleză o necesitate

Cunoașterea limbii engleze nu este necesară doar pentru accesarea unui job, a devenit parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Mergem în călătorii, participăm la evenimente și conferințe, avem acces la tot mai multe servicii, dorim să comunicăm eficient, relaxat și să ne facem înțeleși.

Pentru cine este cursul de limba engleză?

Acest curs se adresează tuturor persoanelor care doresc să își perfecționeze cunoștințele de limba engleză, să își dezvolte vocabularul și să își îmbunătățească discursul oral și scris, în cadrul unui mediu plăcut și interactiv.

Pe parcursul celor 40 de ore petrecute împreună:

 • vei studia structurile gramaticale de bază ale limbii engleze
 • îți vei putea dezvolta considerabil vocabularul pentru afaceri, viață și birou.
 • vei putea înțelege un text scris/un material audio și comenta pe marginea acestuia
 • îți vei exersa vorbirea, participând la dialoguri pe teme simple, uzuale
Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei

Un training de tip bootcamp presupune un curs riguros și intensiv, prin care se urmăresc rezultate excelente într-un timp cât mai scurt. English Bootcamp este programul nostru cel mai intens și eficient, dar și 100% practic de învățare a limbii engleze într-un timp record: 40 de ore. Indiferent de nivelul tău de engleză, English Bootcamp îți va crește exponențial nivelul de comunicare în această limbă.

Principiile metodei English Bootcamp

Interactivitatea

English Bootcamp se bazează pe o interactivitate. Fiecare şedinţă pune accent pe activităţi de comunicare interactive pentru a acumula şi fixa cunoştinţe într-un mod natural;

Integrarea elementelor vizuale, auditive și senzitive

Fiecare ședință se bazează pe un conținut vizual interactiv și pe activități dinamice ce permit folosirea activă și naturală a limbii engleze;

Rapiditatea procesului de învățare​

Prin accentul pus pe interactiv, vizual, auditiv și senzitiv, cumulat cu tehnici de învățare accelerată, procesul de învățare devine rapid, plăcut, ușor şi natural.

Unde se desfășoară English Bootcamp?

Vei pleca împreună cu profesorul și cu grupul tău de colegi, într-o excursie prin capitală. Va fi ca și cum am vizita Bucureștiul ca turist. Doar că vei fi un turist străin în România și te vei folosi de o limbă de circulație internațională pentru a vorbi – ca orice turist străin, nu?

Deci, vorbind în engleză, vei putea:

 • să îți comanzi o cafea și prânzul
 • să ceri indicații despre cum să ajungi într-un anumit loc
 • să vorbești cu colegii tăi despre cum ți se pare orașul
 • să faci mici cumpărături și să întrebi detalii despre produse, prețuri, disponibilitate
 • să descrii un obiectiv turistic
 • să îți exprimi emoțiile
 • să întrebi despre timp și spațiu
 • să discuți despre vreme, trafic, mediul înconjurător
 • să pui întrebări punctuale, atunci când te lovești efectiv de cuvinte și expresii pe care nu le știi sau pe care nu le înțelegi

  După cum vezi, English Bootcamp este 100% practic, de aceea l-am și numit Cea Mai Naturală Metodă De Învățare A Limbii Engleze.

Certificare Curs Engleză

Cu toate că miza cursului de limba engleză nu este certificarea, ci dobândirea de competente de limba engleză, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive, după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare).  Certificarea nu este obligatorie, însă este inclusă în pachetul de curs și poate fi obținută fără a mai achita vreo taxă suplimentară.

Certificat de absolvire pentru ocupația Comunicare în limba engleză. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv , conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile medii finalizate. 

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în limba engleză, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de certificare a cursului de limba engleză

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Comunicare în limba engleză.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei
contact cursuri extreme training

Informații Logistice Curs Engleză

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de engleză:

Detalii Administrative curs Limba Engleză

Durată curs engleză

40 ore /nivel

Perioadă desfășurare

31 Ianuarie, 01, 02 Februarie și 08, 09 Februarie 2020.
Cursul se desfășoară pe durata a două week-enduri consecutive

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii medii finalizate cu examen de bacalaureat și achitarea taxei de participare

Valoare investiție

490 lei /nivel (prețul este redus de la 1260 lei la 490 lei (pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 24 Noiembrie 2019)

Trainer Curs Engleză

Daiana Rădulescu

Nivel curs

Începator/ Intermediar/Avansat
(în funcție de rezultatul testului de plasare

Rezervari locuri și detalii

Online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei
contact cursuri extreme training

Program desfășurare

Program desfășurare curs Engleză începători, intermediari și avansați - varianta Bootcamp

 • Cursurile de limba engleză sunt organizate pe durata a două weekenduri consecutive.
 • Vei pleca, împreună cu profesorul și grupul tău de colegi, într-o excursie prin capitală.
 • Vei interacționa doar în engleză, ca și cum ai fi într-o călătorie în România.
 • În funcţie de nivelul de limba engleză ce va fi stabilit în urma testării iniţiale gratuite, veţi fi repartizat către grupa corespunzătoare acestuia. Atunci va fi comunicată şi sesiunea cea mai apropiată ca timp.
 • Distanţa de timp dintre testarea iniţială şi începerea cursului variază în funcţie de finalizarea cursului anterior pe nivelul vizat.

  Program desfășurare curs

  31 Ianuarie 2020: 17.30 - 20.30
  01 Februarie 2020: 09.00 - 17.00
  02 Februarie 2020: 09.00 - 17.00
  08 Februarie 2020: 09.00 - 17.00
  09 Februarie 2020: 09.00 - 17.00

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de limba engleză

În prima zi, cursul de limba engleză va avea loc în București la Sediul Extreme Training, din strada dr. Ernest Juvara nr. 18, sector 6, București, cod poștal 060104, iar în restul zilelor veți stabili cu trainerul programul și unde veți merge.

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

 • cartea de identitate (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de căsătorie (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de naștere / în cazul schimbării numelui de familie (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • ultimul act de studii: minim studii medii finalizate cu examen de bacalaureat (original și copie semnată de participant conform cu originalul). Acest act de studiu este necesar în cazul in care doriți să participați la Examenul final și să obțineți certificarea.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la cursul de limba engleză?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de management, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de curs

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

Manualul de Curs Mcmillan

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

coffee break în fiecare zi de curs

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Limba Engleză

Rezervarea de locuri la cursul de engleză se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la [email protected] în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participanților, inclusiv adresă, email, telefon si CNP ( necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la acest curs de Limba Engleza din Bucuresti. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul de Limba Engleza, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

 • 1. Discount-ul legat de momentul înscrierii. Cu cât vă veți înscrie mai repede, cu atât veți avea o taxa mai accesibilă;
 • 2. Discount-ul de volum 1: Pentru a doua persoană înscrisă la acest curs sau la un alt curs, se economisesc 100 de lei pentru fiecare persoană înscrisă;
 • 3. Discount-ul de volum 2: Dacă vă veți înscrie la acest curs și la încă un altul, primiți o reducere de 100 lei pentru acest curs și încă 100 lei pentru al doilea curs la care vă înscrieți;
 • 4. Discount-ul de fidelizare: Clienții Extreme Training beneficiază de un discount automat de 100 lei/persoană;
 • Notă: Discounturile 2, 3 și 4 nu sunt cumulative. Puteți însă beneficia simultan de următoarele discounturi cumulative: Discount 1 și discount 2, Discount 1 și discount 3, discount 1 și discount 4.

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Puteți efectua înscrierea imediat ce ați urmat testul de plasare sau înainte de a face testul de plasare. 

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei
contact cursuri extreme training

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare, Limbi Străine și Well Being .

Cursul de Vânzări sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa [email protected] sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

Înscrie-te acum!
126000 Lei (-62%)
49000 Lei
Share7
Tweet
Share4
11 Shares