Caută
Close this search box.

Curs PUBLIC SPEAKING ONLINE

Online

grupă în formare

curs public speaking online

DESPRE CURS ONLINE PUBLIC SPEAKING

Perioadă desfășurare

Grupă în formare

Durată curs

- 12 ore online

Certificare Curs

Certificat participare Extreme Training

Condiții Participare

- Achitarea taxei de participare
- Conexiune la internet

Trainer Curs

Dana Rotaru

Locul desfășurării

Online

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

590 lei (Pretul este redus de la 990 lei)

curs public speaking

Curs Public Speaking Online- Tehnici de actorie aplicate în afaceri

Un curs Public Speaking extraordinar care te ajută să înveți de la un mare orator și actor, Radu Gabriel, cum poate deveni vorbitul în fața unui auditoriu o artă chiar cu „armele” tale, arme care îți aparțin, dar nu știi cum să le folosești.

Inamicul cel mai mare când vine vorba despre vorbitul în public este „frica” ce este însoțită de emoții incontrolabile, dar stai liniștit, emoţiile sunt o parte “naturală” a carierei de vorbitor. Ca vorbitor, ai mereu emoţii. De exemplu, actorii au emoţii şi la început, şi când sunt în vârful carierei. E greşită percepţia că ei au talent, sunt antrenaţi şi nu au emoţii. Ba dimpotrivă, mai ales în preajma premierelor, actorii sunt extrem de emoţionaţi. Sunt emoţii reale care se manifestă la fel ca la orice om. Actorii nu mai au emoţii când intră în teatru pentru că sunt antrenaţi în acest sens.

„Creierul uman începe să lucreze în momentul nașterii și se oprește în momentul în care ne ridicăm în picioare să vorbim în fața unui public!“ De aceea este bine să profiți de un curs care te va ajuta să învingi această teamă!

Cui i se adresează un Curs online Public Speaking?
Ne place sau nu de felul cum comunicăm și cum vorbim depinde în mare măsură succesul nostru în viață. Singura diplomă din biroul lui Warren Buffet este cea primită la vârsta de 20 ani de la Dale Carnegie în urma unui curs de public speaking. “E singura mea diplomă de care sunt mândru pentru că mi-a schimbat viața”, spune Warren Buffet unui reporter BBC.

AGENDĂ CURS PUBLIC SPEAKING ONLINE

module curs

6 module

curs intensiv

2 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS ONLINE PUBLIC SPEAKING

MODUL 1

Cum învingi teama de a vorbi în public?

În viața de zi cu zi, fiecare dintre noi a fost pus în ipostaza unui vorbitor în public, fie pentru a susține un examen, la birou, între prieteni, la serviciu etc., momente în care ai simțit că „îți sare inima din piept” sau cum „îți arde fața”, iar tremurul tuturor încheieturilor nu te lăsa nici să îți spui numele fără să îți tremure vocea. Te asigur, însă, că aceste emoții pot fi „educate” prin diverse tehnici care să te ajute să îți controlezi atât corpul, cât și mintea, tehnici pe care le vei descoperi la acest curs de la un profesionist, Radu Gabriel. Iată mai exact ce vei învăța:

MODUL 2

Tehnici de a ieși dintr-o încurcătură

Ce ne facem atunci când, în timpul discursului, apare un blocaj, ne sunt puse întrebări la care nu știm ce să răspundem sau orice altă situație care ne pune în dificultate? Pentru a ieși cu brio din orice încurcătură, în primul rând este important să fii natural, când ești în fața publicului concentrează-te pe ce se întâmplă în afara ta și fii mai puțin preocupat pe propria persoană, renunță să te mai gândești la eventuale temeri și îndoieli. Zâmbește cât mai mult: zâmbetul și buna dispoziție sunt contagioase. Folosește-te de exprimarea corporală, de impactul tău personal, de farmecul tău natural. La sfârșitul cursului de Public Speaking vei ști:

MODUL 3

Arta structurării unui discurs

Unul dintre pilonii importanți ai unui discurs de succes îl are conținutul, implicit structura acestuia. Aparent pare simplu, însă lucrurile nu stau chiar așa, conținutul pe care îl livrezi trebuie să fie de calitate, să prezinte fapte și exemple pentru a susține prezentarea. Conținutul trebuie să aibă o logica și să nu fie prea lung. Astfel va fi ințeles mult mai ușor. Este importantă și ordinea în care prezinți informațiile, este recomandat ca cea mai importantă informație să fie oferită la început. Folosește metafore și analogii pentru a da viață discursului tău. Printr-o metafora bine aleasă și bine spusă, poți face ca prezentarea ta să fie memorabilă. Vei învăța care sunt pilonii de bază ai unei prezentări de succes și cum să captezi atenția de la începutul discursului până la final. Vei afla și vei experimenta în cadrul cursului elemente precum:

MODUL 4

Limbajul nonverbal

În orice moment în care trebuie să vorbim în fața unui auditoriu, trebuie să acordăm o importanța majoră corpului (poziția corpului, gesturi, expresia facială și mișcarea ochilor). Toate acestea pot trăda emoțiile și nesiguranța, mai ales că trimiterea și interpretarea acestor semnale se face aproape în întregime în subconștient. James Borg spunea despre comunicarea umană că este formată din comunicare nonverbală în proporție de 93 %, în timp ce doar 7% din comunicare este formată din cuvinte. Vei afla:

MODUL 5

Vorbitul în public este o artă!

Vorbitul în public poate deveni o artă pentru oricare dintre voi, însă acest lucru necesită multă practică. Este foarte ușor să umpli timpul, dar este dificil să rezonezi întotdeauna cu cei din fața ta și să nu îi plictisești. Distanța între cele două face diferența dintre a vorbi în fața unui public pur și simplu și de a face o artă din acest lucru.Vei învăța:

MODUL 6

Teoria ne ajută, practica ne scoate din încurcătură

Vorbitul în public se învață. Acest curs este mai mult decât atât, el conținând exerciții de vorbire, de creativitate, de gestionare a emoțiilor, de limbaj nonverbal și nu numai. Creativitatea trebuie dezvoltată în permanență. Ne poate scoate din situații dificile sau, de ce nu, ne poate ajuta să vedem cu alți ochi anumite aspecte. Vei afla:

Certificare Curs Public Speaking Online

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea ci instruirea de vorbitori excepționali, participanții vor primi la sfârșitul cursului certificatul de absolvire a cursului de Public Speaking.

curs public speaking online

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului proiectelor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Certificatul pentru curs Public Speaking Online se eliberează în format electronic și se trimite participanților pe email. 

Testimoniale Curs Public Speaking

Este un curs util în orice moment, oricui. Mi-a plăcut uşurinţa trainerului de a vorbi cu noi, deşi nu ne cunoştea.
testimonial - Customers reviews​
Gabriela V.
Excelent, mi-a dat multe instrumente utile. A fost un curs plin de bună dispoziție cu aplicabilitate practică. Vă mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Ofelia N.
M-am simțit foarte bine. Este exact ceea ce căutam: o modalitate de a învăța și exersa vorbitul în public într-un mod foarte plăcut și antrenant.
testimonial - Customers reviews​
Laura D.
M-am simțit extraordinar de bine la acest curs. Consider că a fost benefică participarea mea și aș vrea să mai particip la un astfel de training. Mulţumesc colegilor şi trainerului.
testimonial - Customers reviews​
Răzvan E
De un real folos pentru a te pregăti în această aventură de vorbitor. Cursul acesta este doar vârful icebergului. Este doar începutul pregătirii tale ca vorbitor profesionist.
testimonial - Customers reviews​
-
Trainingul a fost excepțional. M-am simțit foarte bine, am redus tracul vorbirii în fața auditoriului, m-am distrat la jocuri și am ajuns să nu îmi mai fie frică să spun ce-mi trece prin minte!
testimonial - Customers reviews​
Nicoleta M
Trainingul m-a schimbat. Dacă până ieri nu mă imaginam ținând o prezentare sau un training și refuzam orice propunere de acest gen, de maine aș putea accepta așa ceva.
testimonial - Customers reviews​
Cristina B.
O experiență minunată din care am avut de învățat foarte multe lucruri interesante. M-am simțit minunat la acest training, aș fi simțit nevoia de a avea parte de mai multe zile…Excelent!
testimonial - Customers reviews​
Iulia P.
A fost un training foarte util, cu aplicabilitate practică. M-am simțit foarte bine la acest curs. Trainerul ne-a introdus și indus în mod plăcut și util o serie de tehnici privind respirația, pronunția, discursul, dezinhibarea.
testimonial - Customers reviews​
Mircea M.
A fost cel mai bun training la care am participat, am reuși să-mi gestionez mai bine emoțiile în fața unui public, să privesc publicul , să am mai multă încredere în mine. Un trainer minunat care ne-a captat permanent atenția cu o mulțime de informații și exemple, ne-a făcut să ne simțim relaxați și să avem încredere că putem deveni adevărați public speakeri.
testimonial - Customers reviews​
Andreea S.
Se transmit multe principii și cunoștințe. Se fac aplicații practice. Aplicabilitatea cursului este vizibilă mai frecvent de domeniul de aplicabilitate.
testimonial - Customers reviews​
Cezar P.
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Online Public Speaking

Arii de expertiză Dana Rotaru

curs dictie

Dana Rotaru susține cursul aplicat de Dicție – Puterea vorbirii. Actriță liber-profesionistă și Lector univ. dr. al UNATC ,,I. L. Caragiale”, București, Specializarea Arta Actorului și Arta Vorbirii, Dana Rotaru are o vastă activitate artistică. Pregătire solidă în domeniu și-a consolidat-o, de-a lungul timpului, alături de actori și artiști cu nume mari de pe scena românească: Adrian Pintea, Olga Delia Mateescu, Florin Zamfirescu, Adriana Popovici, Gelu Colceag, Radu Gabriel, Dan Ardelean, Claudia Măru-Hanghiuc.

email: dana.rotaru@extreme-training.ro

Pe scurt despre Dana Rotaru

1

De peste 10 ani Dana se ocupă de antrenarea actorilor, dar și a non-actorilor, în tainele exprimării profesioniste în public.

1

De peste 16 ani Dana este angajata UNATC, departamentul Arta Actorului

1

Dana este de peste 17 ani actriță

Experiență Dana Rotaru

Educație și formări

senior trainer

Experiențele mele de actriță, de interpret și pedagog m-au învățat că vorbirea are foarte mare legătură cu persoana nevăzută din noi, cu vocea noastră interioară, iar aceasta este unică și se educă unic, singular și personal. Sunt multe tehnici (Alexander, Linklater, Spolin, Lecoque, Grotowski etc.) care concură pentru obținerea unei voci performante și a unei prezențe publice notabile. Sunt și o serie de exerciții de dicție, impostație și respirație standard.

Cât despre emoțiile pe care le poți avea în public, vă spun de pe acum un secret: în lipsa lor nu poți fi performant și numai avându-le înveți și te antrenezi să faci față tracului și să le gestionezi profesionist. Dar, toate la timpul lor!

senior trainer

Informații Administrative Curs Public Speaking Online

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Online Public Speaking

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Public Speaking Online

Cursul Public Speaking se desfășoară online.

Înscriere

Înscriere Curs online Public Speaking

Rezervarea de locuri la cursul Public Speaking Online se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Public Speaking sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!