Curs Manager Resurse Umane Bucuresti – acreditat ANC

99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

La intrebarea cine este si ce face Managerul de resurse umane intr-o organizatie va putem oferi raspunsuri foarte clare. Unice. Am pus in centru atentiei OMUL si am definit  procese de resurse umane care sa aduca totala consistenta relatiei acestuia cu managementul si cu ceilalti angajati. Am suprapus functiile manageriale, definite pragmatic si planificat, cu respectul si grija manifestate fata de fiecare membru al echipei. Discutam despre STRATEGIA de HR in contextul modern al nediscriminarii, acceptarii diversitatii si echitatii in relatiile interumane. Si mai mult. Ne dorim sa transformam intr-un timp relativ scurt un Manager de resurse umane intr-un PARTENER de business si intr-un LEADER adevarat. Acest profil pare complex si greu de definit, dar experinta trainerului si instrumentele actuale de lucru pe care acesta le le foloseste fac imposibilul sa devina posibil. In concluzie – Managementul resurselor umane înseamnă valoare, respect și implicare.

Informații Curs Manager Resurse Umane

 • Durata cursului - 4 zile
 • Perioada: 24-27 septembrie  2015
 • Localitate desfășurare: București
 • Certificare Curs: ANC (Fost CNFPA) și certificare Extreme Training
 • Valoarea investiției: 990lei 690 lei (pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 17 septembrie 2015)
 • Condiții: studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare
 • Trainer Manuela Trușcă
Manager resurse Umane
Cursul de Manager Resurse Umane este organizat în București, Brasov, Cluj, Timișoara, Constanta

4 lucruri bine de știut înainte de a vă înscrie la cursul de Manager Resurse Umane

 • 1

  Acest curs genereaza manageri

  A fi manager de resurse umane inseamna in primul rand a fi manager. Un manager competent si eficient, care stie sa construiasca fiecare proces de resurse umane printr-un proces de management. Nu pot sa organizez fara sa planific. Nu pot sa controlez fara sa stiu ce.Nu pot sa stabilesc metode de coordonare daca nu am definit o echipa si relatiile acesteia.  Participarea la acest curs necesita intelegerea rolului intr-o organizatie, punand pe primul plan puterea exemplului unui manager de resurse umane, a imaginii pozitive a acestuia in raport cu ceilalti..

 • 2

  Managerii de resurse umane ideali sunt cei care au calitati speciale de lucru cu oamenii

  A fi manager de resurse umane inseamna a lucra cu oamenii. Cu manageri, cu angajatii de pe orice nivel ierarhic. Participarea la acest curs este un prilej unic de autoevaluare a unor abilitati care te fac special in ochii celor din jur. Admirat, stimat si iubit. De tine depinde daca in fiecare dimineata ti se va zambi la intrarea in firma sau nu. De tine depinde daca vei convinge managerii cu care lucrezi de necesitatea unui nou inceput. In recrutare, in modul in care faci selectia sau evaluarea performatelor. Alaturi de noi vei gasi raspunsuri la intrebari care te provoaca zilnic, dar vei invata sa iei singur decizii in modul in vei lucra cu oamenii si pentru ei.

 • 3

  Cursul de Manager Resurse Umane nu poate fi privit asemenea oricărui alt curs. Colegii  tai de grupa pot avea ani, luni sau saptamani de experienta.Dar importanta este si suma caracteristicilor organizatiilor unde si-au desfasurat activitatea. Venind din companii romanesti sau internationale, institutii publice sau organizatii neguvernamentale, cursantii aduc plus valoare intregului program prin informatiile pe care le transmit, probleme  reale pe care le-au gestionat si rezolvat cu succes.  Am dezvoltat instrumente pentru a susține dorinta ta de perfectionare , indiferent de experienta pe care o ai sau nu in domeniul resurselor umane. Astfel, după cei vei parcurge întregul curs și vei primi tot ce este necesar, suntem alături de tine pentru a te sprijini în continuare. Astfel, dincolo de suport de curs, exerciții, materiale și sfaturi consistente, vei primi din partea noastră un suport specific pentru a practica. Vei primi modele de instrumente de lucru, chestionare, proceduri de lucru.

 • 4

  Metoda invatarii prin experienta

   Vom combina teoria cu practica. Vei sustine interviuri de selectie in cadrul cursului, vei realiza criterii de evaluare, vei identifica propriul sistem de motivare nonfinanciara. Toate acestea lucrand efectiv in sala, cu colegii de echipa, sub indrumarea trainerului.  Te vom ajuta sa gandesti adaptandu-te la propria experienta si la cultura organizationala a companiei din care vii . Vei identifica valorile acesteia. Capacitatea ta de adaptare la diverse situatii din firma va creste. Vei capata mai multa incredere in tine si  te vei raporta cu succes la orice problema legata de oameni. Vei fi de partea angajatilor si a managerilor in acelasi timp. Fara prejudecati si obiectiv in totalitate. Metodologia programului se  bazeaza  pe Ciclul Invatarii Experientiale, elaborat de Kolb, completat la procesarea informatiilor livrate de modelul E.I.A.G. Modelul E.I.A.G.  permite participantilor sa parcurga cele patru etape ale procesarii informatiilor livrate in curs:E – experienta traita aici si acum in sala de training I – identificarea gandurilor, trairilor, reactiilor pe parcursul acestor experiente A - analiza si reflectia critica asupa celor intamplate G – generalizarea, concluzionarea invataturilor si conectarea lor cu viata de zi cu zi.

Ce vor învăța participanții la curs?

 • 1

  Elementele planificării strategice ( viziune, misiune, obiective, strategie organizație, strategie resurse umane)

  Cursantii vor intelege rolul definirii misiunii si viziunii unei organizatii, aspecte importante prin prisma stabilirii strategiei departamentului de resurse umane plecand de la strategia organizatiei. Vor invata sa stabileasca obiective SMART pentru procesele de resurse umane pe care le coordoneaza. Termenii strategie si planificare strategica nu vor mai fi abstracti , ci la sfarsitul acestui modul vei cunoaste :

detalii curs formator extreme training
 • viziunea si misiunea unei organizatii
 • definirea obiectivelor SMART
 • termenii de planificare strategica si strategie de business , strategie de resurse umane
 • factorii care influenteaza strategia de RU
 • relatia dintre strategia de resurse umane si strategia afacerii
 • 2

  Intelegerea si aplicarea functiilor manageriale specifice managerului de resurse umane

  Se poate spune că Managementul Resurselor Umane e definit ca ansamblul activităţilor de ordin strategic şi operaţional (planificarea, recrutarea şi menţinerea personalului), precum şi crearea unui climat organizaţional corespunzător, care permite asigurarea cu Resurse Umane necesare îndeplinirii obiectivelor organizaţionale. La sfârșitul cursului vei cunoaste:

detalii curs formator extreme training
 • definitia  managementului ; istoria termenului si provenienta sa
 • cele  5 functii manageriale (previziune/planificare, organizare, antrenare/conducere, coordonare,  control/monitorizare) – bucla manageriala
 • metode de conducere (luarea deciziilor) si coordonare (motivare, delegare) a desfăşurării activităţilor de resurse umane in organizatie si departament
 • rolul planificarii in RU, etapele planificarii; definirea obiectivelor SMART; stabilirea prioritatilor (metoda ABC)
 • 3

  Structura organizationala

  Este dificil de planificat, din timp, natura structurii organizaţionale. Organizaţiile nu se schimbă structural, peste noapte. În trecut se afirma că “structura urmăreşte strategia”. Dar, dacă ne gândim la schimbările rapide ale sistemelor organizaţionale, funcţie de factorii de mediu externi (piaţa, finanţe) şi interni (producţie, servicii) nu numai strategia devine prioritară în a fi schimbată, ci, practic concomitent trebuie modificată şi structura. Vei afla și vei experimenta în cadrul cursului elemente precum:

detalii curs formator extreme training
 • structuri ierarhice, functionale, matriceale; se vor discuta avantajele si dezavantajele specifice fiecarui model structural
 • cursantii vor identifica tipul de structura specific organizatiei proprii
 • factorii care influenteaza realizarea structurii organizationale
 • elemente specifice unei organigrame: departament, compartiment, post, nivel ierarhic, subordonare etc
 • 4

  Analiza postului. Realizarea si revizia unei fise de post

  Postul de muncã este elementul de bazã din structura unei organizaţii, care integreazã cerinţele individuale ale salariaţilor, sub aspect profesional şi social, cu cele ale organizaţiei, referitoare la productivitate, eficientã şi calitate. Vei afla:

detalii curs formator extreme training
 • de ce facem Analiza Postului –  AP? Definitie analiza postului. Etapele specifice procesului la nivelul organizatiei.
 • ce este Postul-definitie; ce reprezinta responsabilitatile, sarcinile, actiunile ocupantului postului
 • metode eficiente  de Analiza postului: observarea, fotografierea timpului de lucru chestionar, interviul, foaia zilnica de lucru
 • care este Structura unei fise de post – descrierea si specificatia postului
 • care este rolul fisei de post in contextul intregii activitati de resurse umane
 • modalitatile de intocmire a fisei de post din punct de vedere a gruparii atributiilor
 • 5

  Recrutarea si selectia in organizatie

   Recrutarea şi selecţia reprezintă activităţi de bază în cadrul managementului resurselor umane. Influenţa pe care o exercită asupra întregii organizaţii este deosebit de importantă, deoarece pot aduce mari câştiguri, în cazul în care se efectuează după criterii profesioniste, dar şi mari pierderi, când nu se acordă atenţie unui elementar principiu de muncă, acela al aşezării „omului potrivit la locul potrivit“. Vei învăța despre :

detalii curs formator extreme training1.Recrutarea:

 • Planificarea procesului de recrutare. Descrierea postului de recrutat.
 • Rolul managementului companiei in toate etapele recrutarii
 • Utilizarea fisei de post si a procedurilor interne ca surse de informatii in procesul de recrutare
 • Cum influenteaza cultura organizationala procesul de recrutare?
 • Instrumente de lucru specifice procesului de recrutare
 • Recrutarea internă versus Recrutarea externă ; avantajele si dezavantajele identificate la ambele metode
 • Surse externe de recrutare: site-uri, presa, retele de socializare, recomandari de la colegi, targuri de joburi, AJOFM, site-ul firmei etc
 • Surse şi metode speciale de recrutare: head-hunting, executive search . Avantaje si dezavantaje.
 • Bugetul recrutarii

2. Selectie. Etapele procesului de selecţie.

 • Interviul telefonic: avantaje si etapele desfasurarii; scopul acestui tip de interviu;
 • Utilizarea testelor in procesul de selectie
 • Stabilirea criteriilor interviului ,,face to face”: metoda celor 5 puncte – se identifica cele mai importante cinci sarcini din fisa postului si calitatile necesare desfasurarii acestora cu obtinerea rezultatelor planificate ( cantitate si calitate); la fiecare calitate identificata se vor propune metodele de selectie cele mai eficiente;
 • Tipuri de intrebari specifice diferitelor tipuri de interviuri : comportamental, situational, traditional
 • Utilizarea metodei ,,firului rosu” in interviu. Avantaje- scaderea ,,vigilentei “ candidatului, imposibilitatea de a folosi raspunsuri contrafacute, relaxarea atmosferei , obtinerea unor informatii ,,ascunse”, pe care un candidat nu le-ar fi enumerat in conditii normale;
 • Evaluarea interviului de selectie. Realizarea unor instrumente specifice: rapoarte standardizate sau liste de criterii, cu standarde calitative stabilite anterior si descrise de la caz la caz;
 • Obtinerea referintelor candidatilor si interpretarea acestora
 • 6

  Cultura organizationala si rolul acesteia in desfasurarea proceselor de RU in organizatie

   Adeseori vorbim despre "cultura organizaţională" şi despre faptul că diferite organizaţii au "culturi diferite". Pentru angajat "cultură" poate însemna modul în care el percepe organizaţia în care lucrează. Cultura organizaţională este rezultatul influenţei elementelor de bază: mediul, valorile, istoricul firmei, proprietarii sau fondatorii, managerii, leadership-ul, oamenii care constituie modele în cadrul organizaţiei ("eroii"), modul de lucru uzual (rituri şi ritualuri),evenimente dramatice, tehnica si tehnologia utilizata, şi reţeaua de comunicare (adeseori informală) din cadrul organizaţiei. Obiectivele acestui modul sunt:

detalii curs formator extreme training
 • intelegerea conceptului de Cultura organizationala – CO
 • identificarea elementelor care influenteaza CO –  din mediul intern/extern
 • identificarea comportamentelor angajatilor si masurarea efectului acestora  asupra organizatiei
 • stabilirea valorilor organizatiei
 • 7

  Care este implicrea unui manager de resurse umane in procesul de evaluarea performantelor ?

  Evaluarea resurselor umane presupune trei activităţi distincte: evaluarea comportamentului, evaluarea potenţialului şi a capacităţii de dezvoltare, evaluarea performanţelor obţinute. Nu toate evaluările au un efect pozitiv şi, din această cauză, evaluarea performanţelor este una dintre cele mai detestate activităţi. Veti invata despre:

detalii curs formator extreme training
 • criterii de evaluare a performantelor adaptate prioritatilor afacerii
 • stabilirea standardelor de performanta
 • obiectivele evaluarii – de ce facem evaluarea?
 • metode de evaluare si etapele acestora : management prin obiective, 360 grade feed-back
 • rolul evaluatorilor si abilitatile acestora
 • cum decurge o intalnire de evaluare?
 • care sunt erorile posibile in evaluarea performatelor?
 • 8

  Integrarea noilor angajati

  Un program de integrare profesională urmăreşte asimilarea unei persoane în mediul profesional şi adoptarea ei la cerinţele grupului din care face parte. Marea varietate a locurilor de munca şi a atribuţiilor angajaţilor fac imposibilă stabilirea unor reguli stricte privind integrarea profesională. Cu toate acestea, la întocmirea unui program în acest domeniu trebuie avut în vedere faptul că motivaţiile, cerinţele şi comportamentul potenţialilor angajaţi sunt în continuă schimbare. Vei afla informatii despre:

detalii curs formator extreme training
 • integrarea eficienta a noilor angajati prin eliminarea blocajelor potentiale in ale acestui proces
 • realizarea unui proces de integrare aplicabil in orice tip de organizatie
 • cunoasterea si aplicarea  unor metode de integrare moderne
 • realizarea unei proceduri de integrare, a unui plan de integrare si evaluare a integrarii
 • costurile unei integrari eficiente
 • 9

  Intelegerea modului in care se desfasoara procesul de motivare nonfinanciara

  Intr-un sens mai larg, motivatia inglobeaza nevoi, interese, intentii, tendinte, idealuri, care stau la baza conditiei umane si care sustin realizarea anumitor actiuni, fapte, atitudini. Motivatia este o stare interioara, o dorinta puternica, o forta ce pune in miscare un individ in vederea atingerii unui anumit obiectiv.Trainerii noștri sunt pregătiți să răspundă și să ofere informații referitoare la:

detalii curs formator extreme training
 • motivarea angajatilor; principalele tipuri de motivatii;
 • teorii motivationale ,,actuale”
 • diagnoza  nivelului de satisfactie a angajatilor; instrumente de evaluare a gradului de motivare a angajatilor
 • semnalele demotivarii angajatilor
 • 10

  Dezvoltarea competentelor angajatilor

  Instruirea şi perfecţionarea angajaţilor este problema căreia trebuie să-i facă faţă fiecare organizaţie. Cantitatea şi calitatea instruirii desfăşurate variază enorm de la o organizaţie la alta. La sfarsitul acestui modul veti sti sa realizati:

detalii curs formator extreme training
 • un Plan de identificare a nevoilor de instruire pentru diverse posturi din organizatie
 • instrumente specifice identificarii nevoii de formare: chestionare cu intrebari inchise sau deschise
 • un proces de coaching prin Metoda OROC
 • bugetul procesului de formare

Testimoniale Curs

Înainte de a te decide poți vedea mai jos testiomonialele participanților la cursul de manager resurse umane. Vezi ce-au scris și i-a o decizie înțeleaptă.

quote-tip Ştiu clar că eu am venit la acest curs datorită experienţei şi pregătirii trainerului şi datorită tematicii pe care urma să o abordeze. Un curs util, bine prezentat, multă informaţie. Într-un cuvânt – EXCELENT !
- Carmen B.
quote-tip Un curs util pentru dezvoltarea în cariera profesională, cu instrumente practice, bine structurate, uşor de înţeles şi foarte utile în activitatea HR.
- Felicia N.
quote-tip Este un curs făcut cu seriozitate. Și cu zâmbetul pe buze.
- Claudia N.
quote-tip Profesionist, concentrat, complet. M-am simțit provocată, apreciată, mi-a captat interesul, mi-a schimbat felul în care mă raportam față de superiori și subalterni. M-a responsabilizat.
- Carmen N.
quote-tip Mi-a depășit așteptările vizavi de cantitatea de informație și de gradul de structurare pe care le-am preconizat. Un trainer extraordinar și multe informații care îți poate schimba viziunea. Îl recomand oricărui manager, nu doar celor de Resurse Umane.
- Ruxandra M.
quote-tip O structurare foarte bună a unui volum mare de informații. Este un training foarte util și bine pregătit.
- Alina P

Pentru a veadea și lista clienților care ne-au oferit încredere clic aici.

Trainer Curs - Manuela Trușcă

Daca in fiecare zi macar un om cu care lucrez  imi multumeste si imi zambeste, inseamna ca nu traiesc degeaba.
Curs Manager Resurse UmaneExperiență Manuela Trușcă:

 • Trainer – Extreme Training: responsabilă de conceperea şi promovarea programelor de formaree de peste 2 ani; de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanţii HR ai companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanţă cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.
 • Trainer și consultant resurse umane, HR Training&Development – în domeniul resurselor umane, a susținut traininguri cu specific în atragerea, dezvoltarea și menținerea resurse umane în organizații (recrutare, selecție, integrare la locul de muncă, analiza postului și a fișei de post, evaluarea performanțelor, stabilirea tipului de cultură organizațională, eficientizarea activității, motivarea angajaților, identificarea nevoii de formare).
 • Manager si specialist  Resurse umane in mediul privat si in organizatii non-guvernamentale.
 • Expert in resurse umane de peste 14 ani, atat pe proiecte POSDRU cat si PHARE.
 • Specialist in Managementul calitatii si initiator al unor proceduri de lucru in domeniul resurselor umane aplicate in prezent cin companii romanesti si straine.
 • Manager departamanent resurse umane și training, Institutul Irecson – recrutarea și selecția personalului, integrarea noilor angajați, întocmire documente legale de muncă, evaluarea posturilor, motivarea angajaților.
 • De peste 10 ani trainer si in alte domenii conexe activitatii de resurse umane – management, leadership, comunicare, managementul echipei, cultura organizationala, recrutare si selectie, evaluarea performantelor angajatilor.
 • Autoare a unor articole publicate pe site-ul Extreme Training si pe diferite siteuri specializate in domeniul legislatiei muncii si al resurselor umane.

Ce include taxa de participare?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de manager resurse umane după cum urmează:

activitatea de trainingactivitatea de training;fisele de lucrufişele de lucru;rechizite curs: mapă, pix, caietsuport de curs în format electronic
certificat nominal de participarecertificat nominal de participare;susținerea examenului final de certificare;curs autorizat extreme trainingdiploma acreditată ANC (fost CNFPA);cofee 2 coffee-breaks în fiecare zi de curs;
pranzulprânzul în fiecare zi full de curs;e-coachingconsultanță pe e-mail 60 de zile după finalizarea cursuluio experiență plăcută și utilănetworking

În taxa de participare nu este inclus transportul sau cazarea participanților. În cazul în care locuiți în altă localitate decât cea în care are loc cursul și aveți nevoie de ajutor în identificarea unui hotel, vă rugăm să ne contactați.

discounturi cursDISCOUNT-URI!

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, este un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică, și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la cursul de manager resurse umane. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, poți scăpa de o serie de probleme.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri

 1. Discount-ul legat de momentul înscrierii. Cu cât vă veți înscrie mai repede, cu atât veți avea o taxa mai accesibilă
 2. Discount-ul de volum: Pentru a doua persoană înscrisă, se economisesc 100 de lei pentru fiecare persoană înscrisă
 3. Discount-ul de fidelizare: Clienții Extreme Training beneficiază de un discount automat de 100 lei/persoană

Notă: Discounturile 2 și 3 nu sunt cumulative

Curs Manager Resurse Umane - Triplă certificare

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea de manageri de resurse umane excepționali, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen următoarele diplome:

logo certificat curs formatorlogo certificat europass curs formator autorizatlogo certificat participare extreme training
Participanții vor primi un certificat de absolvire pentru ocupația de Manager resurse umane (cod COR 121207, cod COR vechi 123207). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager Resurse Umane. Certificatul este însoțit şi de suplimentul descriptiv, ambele eliberate sub egida Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii, conform modelului. Pentru susţinerea examenului, participanţii trebuie să aibă studiile medii finalizate.
Supliment Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară.Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, cumulat cu faptul că este emis de un furnizor de formare cu prestigiu.
Curs Manager Resurse UmaneExtreme Training este furnizor acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV acest curs. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Extreme Training.Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum rata de promovabilitate a participanților la cursurilor Extreme Training a fost de 100%.În funcție de volumul de lucru și de diplome disponibile, participanții își pot ridica certificatul de absolvire într-un termen între 30 si 60 de zile de la finalizarea cursului). În situații speciale se eliberează adeverință care are aceeași valoare juridică, urmând totodată să urgentăm eliberarea certificatului. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

 

Administrativ: Înscriere / Plăți / Facturare

Mai jos găsiți toate detaliile administrative pentru înscriere și participarea curs:

pasi inscriere cursuri extreme training

Pasul 1 - Rezervare locuri: online sau telefonic

Rezervarea de locuri la acest curs se poate face online sau telefonic.

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

rezervare loc online- cursuri extreme training

În timp ce navigați pe site, cursurile la care doriți să vă înscrieți se memorează automat, urmând ca după ce v-ați definitivat opțiunile să apăsați butonul “Emite factura” și să înregistrați apoi numele și datele de contact ale participanților.

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonic sunați la 0314 25 25 34 sau 0726 00 55 55 - Roxana Cozma

99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

Pasul 2 - Achitarea facturii și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitati de plataVarianta 1- Puteți achita la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate de plata : numerar sau cu cardulVarianta 2 – Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate de plataVarianta 3 – Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscala extreme trainingDe regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății și în original se înmânează în prima zi a cursului. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Pasul 3 - Participarea la curs - Loc, date și program orar

Trainingul va avea loc în Bucureşti. Pentru mai multe detalii privind localizarea sălii de curs şi a mijloacelor de transport, accesați secțiunea Contact.

Program desfășurare Curs Manager Resurse Umane
 • Joi, 24 septembrie: 09:00 – 17:00
 • Vineri, 25 septembrie: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă, 26 septembrie: 09:00 – 17:00
 • Duminică, 27 septembrie: 09:00 – examen acreditat ANC
Acte necesare pe care participanții trebuie să le aducă în prima zi de curs
 • cartea de identitate (copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de naștere (copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de căsătorie / în cazul schimbării numelui de familie (copie semnată de participant conform cu originalul)
 • ultimul act de studii / minim studii superioare (copie semnată de participant conform cu originalul)

Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

logo-extreme-checkedPentru Extreme Training sunt importante trei lucruri legate de participarea dumneavoastră la training-urile organizate de noi:

 1. Trainer-ul trebui să fie pregătit teoretic, cu experiență practică în domeniu predat și carismatic în același timp;
 2. Participanții să primească valoare (cunoștințe și abilități noi) pentru a genera rezultate remarcabile ulterior cursului;
 3. Cursul să fie un prilej pentru participanți să de dezvolte într-o atmosferă plăcută.

Depunem constant un efort susținut pentru ca cele trei deziderate să fie atinse la cel mai înalt nivel

Pasul 4 - Beneficii Curs Manager Resurse Umane

Într-un anumit fel am putea spune că taxele de participare reprezintă un echivalent al celor primite în cadrul cursului. Noi vedem ușor diferit acest aspect. Fiecare curs este gândit și focalizat pe rezultatele pe care le poate genera un curs. Cursul în sine devine util doar în momentul în care generează rezultate remarcabile. Evident, este nevoie și de noi, și de participanți care să integreze în viața lor cele învățate.beneficii curs Extreme Training

Plecând de la această filosofie, am eliminat munții de teorie, am adaptat la mediul din România și ne-am îndreptat formatul cursului către aplicații practice, exerciții, studii de caz, antrenarea abilităților, roll play și discuții specifice pe problemele legate de participanți.

Feedbackul participanților și al companiilor ne-au confirmat că suntem pe drumul cel bun, însă întreaga echipă Extreme Training lucrează continuu la partea de dezvoltare, adaptare și metode care să genereze rezultate.

99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

De ce să te înscrii la un astfel de curs? Pentru că îți dorești să participi la crearea strategiei organizației în care lucrezi, pentru că vrei să exerciți activitățile de management (previziune, organizare, antrenare, control și evaluare) în raport cu modul de gestionare a resurselor umane în organizație, adică politica de resurse umane care transformă compania ta în una de PODIUM!

La finalul acestui training participanţii vor:

 • înțelege funcțiile manageriale și aplicarea lor în gestionarea personalului din cadrul departamentului de resurse umane;
 • învăța metode de conducere și coordonare (motivare, delegare) a activităţilor de resurse umane în organizație și departament;
 • dezvolta noi competențe în direcția elaborării strategiei de resurse umane;
 • înțelege modul în care se realizează structura unei organizații (organigrama);
 • identifica rolul Managerului de Resurse Umane în coordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane;
 • înțelege modul în care se desfășoară procesul de analiză și revizuire a postului, precum și definirea rezultatelor finale specifice acestui proces (fișa postului);
 • înțelege modul în care se desfășoară procesul de recrutare, precum și definirea rezultatelor finale specifice acestui proces (identificarea nevoii de recrutare, anunțul de recrutare, organizarea unor evenimente de recrutare, baze de date etc);
 • înțelege modul în care se desfășoară procesul de selecție, precum și definirea rezultatelor finale specifice acestui proces (întrebări specifice diverselor tipuri de interviuri, documente de evaluare a interviurilor,  feedback oferit candidaților respinși etc.);
 • înțelege modul în care se desfășoară procesul de integrare pentru noul angajat;
 • înțelege rolurile de mentor, coach, consilier în relația cu echipa pe care o coordonează și cu managerii din organizație;
 • înțelege modul în care se desfășoară procesul de motivare nonfinanciara;
 • înțelege modul în care se desfășoară procesul de evaluare a performanței angajaților;
 • întelege termenul de Cultură organizațională;
 • înțelege modul în care se realizează și se aplică planul de dezvoltare profesională a angajaților;
 • identifica rolul lor în reprezentarea compartimentului de resurse umane in organizatie si in afara ei

Cursuri care v-ar putea interesa


Cursuri open

Cursuri personalizate (se organizeaza pentru companii atunci cand numărul de persoane este minim 6)

Persoana de contact responsabilă de cursurile personalizate este Antonio CIOCAN / 0737 499 499 / antonio@traininguri.ro

Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/ Întrebări Frecvente), ne poți suna (0314252534/0726005555 sau ne poți scrie un e-mail (info@traininguri.ro) dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training.
Rezervă-ți locul la Curs Manager Resurse Umane prin clic pe butonul de mai jos!

99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

Comments

 1. cezar says

  inteleg ca , un curs de manager resurse umane, il implica si pe cel de inspector resurse umane?
  cu alte cuvinte, daca urmez cursul de manager resurse umane, nu mai este nevoie sa il fac si pe cel de inspector resurse umane ?

 2. Rodica Persa says

  Buna ziua,

  Am absolvit Colegiul de Geoinformare si Prospectare Turistica din cadrul Facultatii de Geografie din Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. Ce trebuie sa fac sa obtin diploma de MRU?

  • Roxana Cozma - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Pentru a obtine diploma solicitata, trebuie sa urmati cursul Manager Resurse Umane. Inscrierea se poate face direct pe site, pe pagina cursului, accesand butonul “Inscrie-te acum” sau ne puteti transmite datele de facturare, datele dvs. ( nume, prenume, CNP, adresa email, nr. telefon) si vom efectua noi inscrierea, urmand a va trimite confirmarea si factura proforma.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 3. says

  Buna ziua,
  As dori sa stiu, in cazul meu, daca am absolvit cursul de inspector resurse umane din cadrul ITM Brasov, in luna aprilie 2014 si am studii superioare, mai este necesar cel de manager resurse umane pentru aceasta ‘functie’ intr-o societate?

  • Roxana Cozma - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Multumim pentru interesul dumneavoastra si va vom raspunde analizand situatia din mai multe puncte de vedere:
   – din punct de vedere legal, discutam de doua functii diferite si mai mult, de doua standarde ocupationale diferite; daca intrati pe site-ul http://www.anc.edu.ro si cititi cele doua standarde, veti sesiza marile diferente din punct de vedere al atributiilor, competentelor, aptitudinilor ; studiile superioare nu sunt suficiente pentru a derula activitatea de MRU, doar daca ati absolvit si Psihologia sau un master in domeniul resurselor umane.
   – daca sunteti deja IRU intr-o societate si aveti experienta in initierea si dezvoltarea proceselor de recrutare, selectie, analiza postului, evaluarea performantelor, planificarea instruirii etc, puteti sa treceti in cativa ani pe functia de MRU, dar numai daca managementul este de acord cu aceasta recrutare interna; in aceasta situatie competentele dvoastra sunt cunoscute si avansarea nu va fi o problema datorita experientei castigate in firma respectiva ; dar un curs de MRU va ofera cunostintele necesare derularii acestor activitati la un inalt nivel de profesionalism .
   – sunt angajatori care nu solicita absolvirea unui curs de MRU ca si cerinta la angajare, dar depinde foarte mult de tipul companiei, numarul de angajati si asteptarile managementului de la departamentul de RU ; sunt firme romanesti care nici nu au aceasta functie in organigrama, deci puteti fi angajata ca IRU ;
   – daca doriti sa va angajati ca MRU intr-o firma mare, din Brasov sau din alta localitate, diploma de IRU nu este suficienta, angajatorul va solicita un document care sa ateste formarea profesionala in management; importanta va fi si experienta acumulata dupa ce veti absolvi acest curs.

   In concluzie, va recomandam participarea la un curs de MRU, cunostintele legislative dobandite la cursul de IRU va vor ajuta sa coordonati intreaga activitatea de RU dintr-o companie, atat dpdv administrativ cat si operational.

   O zi excelenta !

 4. says

  Buna Ziua!
  In cazul in care am studii superioare finalizate in Republica Moldova, si nu Romania, pot participa si eu la acest curs?

  • Roxana Cozma - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Da, puteti participa la cursul Manager Resurse Umane.

   O zi excelenta !

 5. says

  Buna dimineata,
  Ca si incepator intreb acum: diploma obtinuta in urma absolvirii cursului de MAnager resurse umane, iti da dreptul sa lucrezi in Revisal?
  multumesc

  • Roxana Cozma - Extreme Training says

   Buna ziua,
   In urma solicitarii dvs.,va mentionez ca in Revisal poate completa oricine, doar printr-o decizie semnata de directorul general, dar trebuie sa existe competenta pentru asa ceva;deci nu exista obligativitatea unui curs. Participarea la cursul Inspector Resurse Umane va va ajuta sa invatati practic utilizarea Revisal.

   O zi excelenta !

 6. says

  Buna ziua, imi puteti spune va rog care este diferenta intre acest curs si cel pt. Inspector resurse umane? Nu stiu pe care sa il aleg. Multumesc

  • Madalina Roman - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Este o diferenta de ocupatii. Inspectorul de RU se ocupa de REVISAL, documentele angajatilor, concedieri, salarii, concedii, fise de post, in timp ce Managerul de RU se ocupa de strategia de personal, motivarea angajatilor, dezvoltarea acestora, evaluarea performantelor.
   Pentru cursul de Inspector RU aveti nevoie de studii medii finalizate, iar pentru cel de Manager RU de studii superioare finalizate.
   Multumim!

   • says

    Buna ziua,

    ati definit grupurile tinta astfel :

    “Pentru cursul de Inspector RU aveti nevoie de studii medii finalizate, iar pentru cel de Manager RU de studii superioare finalizate.”

    puteti da detalii mai specifice decit atit ? cursurile medii finalizate pot fi de orice categorie ? e posibil sa obtii certificarea Manager RU pe baza certificarii Inspector RU + studii medii ?

    Multumesc pentru raspuns.

    • says

     Buna ziua,

     Pnetru a obtine deploma de Inspector RU este necesar sa fiti absolventa de liceu cu diploma de bacalaureat (studii medii), indiferent de profilul pe care l-ati urmat. Certificarea Manager RU nu se poate obtine pe baza certificarii Inspector RU + studii medii. Pentru aceasta diploma este necesar sa aveti studiile superioare finalizate cu diploma de licenta.

 7. says

  In intervalul 9-17 pot ajunge numai persoanele care nu au loc de munca sau lucreaza in ture. Pentru cei care au program zilnic pana la 18 nu exista niciun astfel de training? Sunt interesata dar nu am cum sa ajung..

  • Madalina Roman - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Singura posibilitate este daca va luati concediu. Nu avem cum sa facem acest curs doar in weekend sau doar seara, fiind prea solicitant.

   O zi buna!

 8. says

  Un curs facut cu multa seriozitate si pasiune, foarte bine structurat. Cursul este interactiv si te provoaca sa participi in rezolvarea problemelor puse in discutie. Pacat ca dureaza doar 3 zile! A fost o placere sa lucrez cu colegele din serie si am invatat multe lucruri din experienta lor. In final, multumesc Florin pentru modul in care ai gandit si prezentat acest curs! Viorica

 9. says

  Un curs care mi-a depasit asteptarile… si asteptarile mele erau destul de mari :) Il admir pe trainer, Florin Rau… sunt foarte multe informatii noi cu care am plecat de la acest curs si, desi lucrez de cativa ani buni in Resurse Umane, s-au prezentat aici perspective surprinzatoare; este unul dintre putinele cursuri de scurta durata pe care le-am urmat de la care am plecat stiind sa fac lucruri noi inca de a doua zi. Il recomand cu multa caldura atat incepatorilor in Resurse Umane si si avansatilor… toate cunostintele sunt reasezata intr-un intreg… coerent. Multumesc, Florin, si astept un anunt in cazul in care mai lansezi vreun curs pe teme din sfera Resurse Umane.

 10. says

  Un curs REUSIT, un trainer- EXCELENT, EXPERIMENTAT, FOCUSAT PE REZULTATE MASURABILE, cursantii – INCANTATI, MOTIVATI si dornici sa ajunga cel putin la fel de buni precum FLORIN RAU. FELICITARI FLORIN pentru ca ti-ai adus contributia prin acest curs la viitorii MANAGERI RESURSE UMANE.

 11. says

  Florin Rău – Omul potrivit, la locul potrivit şi in momentul potrivit!!! Cursul, bine structurat, a atins punctele esenţiale din activitatea unui Manager de Resurse Umane. Sfat : sa nu veniti la acest curs din curiozitate, nici pentru diploma, ci pentru a învata de la un profesionist! E o vorba veche … dar tare adevărată : ” Dumnezeu îţi dă, da-n traistă, nu-ţi pune!” Succes!

 12. says

  Am urmat acest curs de Manager RU , fiind primul la catalogul primei promotii. Ce pot sa va spun, ca totul a fost mult peste asteptari. Un curs interactiv, cu foarte multe informatii pregatite si expuse foarte bine de Florin Rau – trainer, caruia vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale. Florin, ai reusit sa-mi trasezi un ,,fir rosu,, pentru cariera mea. MULTUMESC!

  • Aureliana Popa - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Pe pagina cursului Manager resurse umane de pe traininguri.ro veti gasi butonul “Inscrie-te acum la acest curs!”. Prin click pe el va puteti inscrie online la acest curs. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *