Afiliere Extreme Training
Menu 

Agenda Cursuri Extreme Training

Agenda cursurilor Extreme Training

Ți-am pregătit special un catalog de cursuri bine alese și frumos gândite, cu discounturi speciale. Profită acum de reducerile pentru înscrierile timpurii implementate special pentru tine. Astfel, îți poți planifica bugetul pentru a realiza tot ceea ce-ți dorești!

Citeste! | 2 comentarii

Curs Dictie – Puterea vorbirii

Curs Puterea Vorbirii – Curs aplicat de dicţie (24, 26, iunie și 1, 3, 8 iulie)

24 iunie-8 iulie, Bucuresti. Cursul se adresează persoanelor care simt că propria vorbire e un obstacol în dezvoltarea personală și profesională, care au ceva de spus, dar le e teamă că vor fi judecați, nu prin prisma a ceea ce spun, ci a felului în care o spun.

Citeste! | 5 comentarii

Curs EXCEL

CURS EXCEL (3-4 iunie 2014)

3-4 iunie, București. Curs Excel care te ajută să te perfecționezi și să lucrezi în mod eficient cu programul, fie că ești manager sau secretară, contabil sau agent de vânzări.

Citeste! | Comentează!

Curs Managementul Stresului

Curs Managementul Stresului și al Emoțiilor Distructive

14 - 15 iunie 2014, București. Un curs de managementul stresului care te ajută în dezvoltarea personală și profesională. Învață tehnici de diminuarea a stresului la locul de muncă!

Citeste! | Comentează!

Curs Expert fiscal

Expert fiscal – curs acreditat ANC

10-11 iulie, București. Pentru contabili, directori economici, manageri - curs Expert fiscal ce se bazează pe abordare practică a unor subiecte de interes major în domeniul fiscal.

Citeste! | Comentează!

Curs Finanţe pentru nonfinanţişti

Curs Finanţe pentru nonfinanţişti, 10-11 mai, Bucureşti

Bucureşti, 10-11 mai 2014. Cursul Finanţe pentru nonfinanţişti este construit cu preponderenţă în jurul aplicaţiilor practice, fixează principalele concepte şi indicatori financiari precum şi utilitatea lor imediată în gestionarea unui business.

Citeste! | Un comentariu!

Curs Optimizarea costurilor şi Creşterea profitabilităţii

Curs – Optimizarea costurilor și creșterea profitabilității, București (26-27 aprilie 2014)

26-27 aprilie 2014, Bucureşti. Cursul se adresează tuturor celor care vor să îşi îmbunătăţească cumpetenţele privind managementul performanţei şi cele de identificare a analizei pierderilor.

Citeste! | 2 comentarii

Curs Manager de vânzări

Curs acreditat ANC – Manager Vânzări Bucureşti (22-25 mai 2014)

22-25 mai 2014, Bucuresti. Curs acreditat ANC. Vei deveni un leader de excepție al echipei de vânzări, vei ști cum să motivezi membrii echipei și cum să delegi sarcini astfel încât să atingeți rezultate maxime și să creșteti vânzările împreună!

Citeste! | 9 comentarii

Curs Tehnici de Negociere

Curs – Tehnici de Negociere, Bucureşti (30 mai-1 iunie 2014)

30 mai-1 iunie, București. Vei afla cum sa folosesti tehnicile de negociere in avantajul tau, chiar daca strategia pe care ti-o propun este una de castig pentru ambele parti. Vei invata sa anticipezi mutarile partenerului de negociere.

Citeste! | 6 comentarii

Curs Negociere Persuasivă

Curs Negociere Persuasivă (17-18 MAI 2014)

17-18 mai 2014, Bucureşti. Cursul de negociere susţinut de Dan Lambescu este un mod revelator prin care vei învăța precis cum poți să fii mai persuasiv în orice situație utilizând elemente cheie din zona programarii neurolingvistice, Hipnozei Ericksoniene și mesajelor subliminale.

Citeste! | Comentează!

Formator București

Curs acreditat ANC – Formator, Cluj Napoca (11-15 iunie 2014)

București, 19-25 mai. Formatorul este persoana care reușește să îi facă pe oameni să își depășească barierele și să reușească, fără a-i forța, fără a-i convinge! Cursul acreditat de Formator îți lărgește oportunitățile pentru ca hobby-ul tău să devină și o importantă sursă de venit.

Citeste! | 2 comentarii

Curs Manager de proiect

Curs acreditat ANC – Manager Proiect Bucureşti (21-25 mai 2014)

21-25 mai, Bucureşti. Participând la acest curs vei putea învaţa cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul precum şi 'tips & tricks' pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe baza metodei învăţarii experienţiale.

Citeste! | 29 comentarii

Curs Expert Achizitii Publice

Curs acreditat ANC – Expert Achiziţii Publice, Bucureşti (29 mai-1 iunie 2014)

Bucuresti, 29 mai-1 iunie 2013. Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Expert Achizitii Publice (cod COR 241940). Obtinerea certificarii va da dreptul de a practica meseria de Expert Achizitii Publice. Certificatul este recunoscut in Romania si Uniunea Europeana.

Citeste! | 8 comentarii

Curs de limba Engleză, Bucureşti

Curs de limba Engleză

Învaţă limba engleză prin metoda Active Learning. Este cea mai eficientă metodă de învăţare a limbii engleze, o metodă activă, o metodă interactivă, o metodă plăcută şi relaxantă, o metodă de învăţare rapidă şi uşoară, o metodă de învăţare ce pleacă de la nivelul real al limbii engleze la care se află cursantul.

Citeste! | Comentează!

Fire up your Power

Fire up your Power

24 mai 2014, Crystal Palace Ballrooms - eveniment FIRE UP YOUR POWER – O zi te poate duce la un nivel superior al potenţialului tau, a stării tale mentale! A 4a ediţie a sesiunii de FIREWALKING a cărei facilitator este Bruno Medicina.

Citeste! | 5 comentarii

Caravana ToT

Caravana ToT – Cursul Formator vine în orașul tău

Ești pregătit să devii trainer? Acum este momentul potrivit! Extreme Training aduce în orașul tău (sau în apropiere) cursul Train of Trainers (ToT). Acest curs urmează metodologia Powerful Trainers® by Marian Rujoiu, o metodă care asigură o învățare bazată pe practică și o experiență memorabilă.

Citeste! | 3 comentarii

MBA Intensiv – BusinessDrive

BusinessDrive – MBA intensiv – un program oferit de Dragoş Popescu şi Marius Ghenea

Conceput ca un MBA intensiv şi structurat ca un workshop interactiv cu durata de 5 zile, programul include module teoretice care abordează, din perspectiva managerial-financiară, principalele „zone critice” ale unei afaceri: [...]

Citeste! | Comentează!

Conecteaza-te cu noi pe Facebook

Afla detalii acum

Marian Rujoiu - Biblia Negociatorului

Curs acreditat ANC – Manager Proiect Bucureşti (21-25 mai 2014)

119000 lei79000 leiInscrie-te acum!

ACEST PREȚ ESTE VALABIL DACĂ VĂ ÎNSCRIEȚI ȘI ACHITAȚI TAXA DE PARTICIPARE PÂNĂ LA DATA DE 23 APRILIE 2014! 

Condiţie de participare: studiile superioare finalizate prin diplomă de licenţă 

 

Extreme Training este un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte implementarea unui proiect cu finanţare europeană. Pentru a fi bun învaţă de la cei mai buni.

Participând la acest curs vei putea învaţa cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul, precum şi tips & triks pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe baza metodei învăţarii experienţiale, astfel încât 70% din timp va fi alocat aplicaţiilor, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilării de cunoştinţe. Lucrul în echipă va sta la baza acestor aplicaţii, cursanţii vor fi grupaţi în echipe care vor lucra împreună pe întreaga durată a cursului, la elaborarea unui proiect.

Autorizatie Manager proiect

 

 

Cursul “Manager proiect” este un curs de specializare cu certificare ANC, fost CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Manager proiect (cod COR 242101, cod COR vechi 241919). Obtinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Manager Proiect.

OPŢIUNI DISPONIBILE PENTRU CURSUL MANAGER DE PROIECT
Oraş Tip curs Perioada
Bucureşti de weekend 14-22 iunie 2014
Bucureşti intensiv 21-25 mai 2014
Cluj-Napoca intensiv 15-18 mai 2014
Timişoara intensiv 26-29 iunie 2014
Braşov intensiv 19-22 iunie 2014
Iaşi intensiv 12-15 iunie 2014

Perioada: 21-25 mai 2014

Localitatea: Bucureşti

 TEMATICĂ ŞI STRUCTURĂ

Abilităţi dobândite:

 • Dezvoltarea abilităţilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
 • Dezvoltarea abilităţii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect şi de a o încadra într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din Fonduri Structurale
 • Creşterea performanţelor în domeniul managementului de proiect prin capacitate sporită de a răspunde în timp optim provocărilor apărute pe parcursul implementarii proiectului
 • Creşterea capacităţii de a înţelege şi de a răspunde cerinţelor clientului / beneficiarilor proiectului
 • Familiarizarea cu lucrul în echipă si lucrul sub presiunea timpului
 • Dezvoltarea de abilităţi necesare evaluarii şi monitorizăarii unui proiect
 • Utilizarea/completarea corectă a a documentelor necesare accesării fondurilor structurale
 • Imbunătăţirea abilităţilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
 • Imbunătăţirea capacităţii de gestionare a relaţiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relaţiei cu Finanţatorul, îmbunătăţirea capacităţii de monitorizare şi evaluare a proiectelor şi, implicit, creşterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului.

Cui se adresează cursul?

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunoţtinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul va trata modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Se vor folosi ca studii de caz diverse proiecte care au obţinut finanţare şi ale căror rezultate au fost pe măsura aşteptărilor.

Structura trainingului

 • Prezentare proiecte de succes
 • Posibilităţi de finanţare a proiectelor
 • Definire concepte
 • Conţinutul unui proiect: scop; obiective; activităţi; grupuri ţintă; rezultate; buget; indicatori; monitorizare; evaluare
 • Planificarea unui proiect
 • Contractarea şi subcontractarea – achiziţiile publice
 • Structura contractului de finanţare
 • Resursele umane ale proiectului
 • Planul/orarul activităţilor proiectului
 • Bugetul proiectului
 • Monitorizarea, raportarea şi evaluarea proiectului
 • Responsabilităţi manager proiect
 • Implementarea unui proiect
 • Ciclul managementului de proiect
 • Echipa proiectului
 • Managementul riscului
 • Managementul timpului

METODA DE LUCRU

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

119000 lei79000 leiInscrie-te acum!

 OPINII PARTICIPANŢI:

Pintre participanţii la acest curs se regăsesc cursanţi de la companii / instituţii  precum: UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT BUCUREŞTI, EURO PRO FINANŢARE, HASSLER , PRIMĂRIA COMUNEI NAPRADEA, ZENTIVA, IMPACT SOLUTIONS ,  ROMACTIV BUSINESS CONSULTING,  TRILOG PROIECT ,  PRAS CONSULTING, ROŞU COMPANY SRL, DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION ( DPD), GAMA COMPUTERS , AGENŢIA NATIONALĂ PENTRU PROGRAME COMUNITARĂ ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI ŞI FORMĂRII PROFESIONALE, ALTERNATIVE CONSULTING, SCOP MANAGEMENT, RENOVATIO TRADING, ASOCIAŢIA CARITAS EPARHIAL GRECO – CATOLIC CLUJ,  GAMA COMPUTERS , CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR CLUJ – NAPOCA, AVICOLA SLOBOZIA , ŞCOALA GIMNAZIALĂ “MATEI BASARAB” BREBU, PORSCHE IMMOBILIEN, EUROEVAL , IMOBIL STAR , IDETEC, RUTEXPERT ,  DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES , PROJECT IMPACT etc.

“Atmosfera relaxanta, comunicare eficienta si informatii foarte utile” Liliana I.

“Cursul a fost foarte util și bine structurat. Foarte profesioniști cei de la Extreme Training. Îi  recomand.” Daniela O.

“A fost util, prezentat și sustinut într-o manieră modernă de mare aplicabilitate practică.” Alexandru M.

“Este un curs care reușește sa acopere toate noțiunile esențiale unui proiect manager, indiferent de experiența acestuia.” Georgiana D.

“A fost o experiență care mi-a deschis apetitul pentru cunoaștere. Mi-a plăcut modul de predare, trainerul și abilitatea acestuia de a expune informațiile.” Olivia S.

“Am fost plăcut surprinsă de curs și m-a făcut să imi doresc sa particip si la alte cursuri.” Cristina M.

“Un curs foarte bine structurat care m- a ajutat să aflu toate informaţiile la care voiam să aflu răspunsul.” Sorin C.

“M-a ajutat să înţeleg ce este un proiect si cum se derulează în timp.” Gabriela T.

“Este un curs foarte interactiv, cu multe aplicaţii practice.” Alina Ş.

“Am învăţat în primul rând să-mi planific timpul şi activităţile . M-am simţit ca într- un grup de prieteni vechi şi buni. Acest curs mi-a dat un impuls în viaţă.” Marilena S.

“La acest training m-am simţit bine primită, bine îndrumată şi organizată. Mă aştept să pun în practică, fără ezitări, tot ceea ce am învăţat la EXTREME TRAINING.” Mihaela Ş.

“Bine structurat, organizat într-un mod accesibil şi uşor de înţeles. Atmosferă foarte plăcută, organizare excelentă, condiţii de lucru foarte bune. Felicitări!” Florentina C.

“Extrem de bine pus la punct. Recomandarea mea pentru ceilalţi este să îl urmeze fără ezitări.” Ştefan I.

“Este un curs interesant și, în același timp, cu ajutorul aplicațiilor practice ne-a fost mai ușor să aprofundăm cunoștințe noi” Alexandra I.

“Un curs intersant, cu posibilitatea de acumulare de cunoștințe noi. Totul într-o atmosferă destinsă, plăcută, cu un ritm perfect pentru a aprofunda” Carmen B.

“M-am simțit foarte bine, informațiile sunt foarte utile și foarte bine prezentate, un curs interactiv și antrenant”. Andrei B.

“M-am simțit excelent, comunicarea a fost unul din punctele forte, iar dezbaterile cred că au fost foarte utile. Acest training mi-a deschis noi oportunități” Claudiu B.

TRAINER – RAMONA MOLDOVAN

Ramona Moldovan - Trainer Extreme Training

Despre Ramona Moldovan

În decursul parcursului meu profesional  am avut ocazia să îmi dezvolt competențe și abilități în domenii pe care le consider de vârf, precum politicile publice, planificarea strategică, evaluarea, managementul de proiect, dar cel mai important lucru pe care l-am dobândit a fost privilegiul de a lucra cu oameni, de a forma echipe, de a mobiliza energii pentru a deschide noi drumuri.

Expertiză:
Ramona Moldovan este un profesionist practician în domeniul managementului de proiect, accesării de fonduri europene, politicilor publice, planificării strategice și evaluării cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, aplicată atât în instituții publice de nivel central și local, cât și în mediul privat.
În acest interval a susținut sesiuni de formare pentru participanți proveniți din diverse medii profesionale și cu obiective personale variate, reușind să răspundă cu succes tuturor provocărilor. Are  o experiență de peste 10 ani în domeniul administrației publice, politicilor publice și managementului strategic și o experiență de peste 5 ani în managementul de proiect.

Experiență:
•    Director –Politici Publice – Administrație Publică Centrală
•    Formator :  Asociatia de Pregatire profesionala in transporturi rutiere Trans Terra” / Agentia Nationala a Functionarilor Publici
•    Șef Birou  – domeniul politici publice și planificare strategică – Administrație Publică Centrală
•    Expert  – domeniul politici publice șio planificare strategică – Administrație Publică Centrală
•    Inspector specialitate debutant : Administrație Publică Locală

Educație și formare:
•    Master în domeniul Managementului Serviciilor Publice, Universitatea Babes-Bolyai în parteneriat cu Michigan State University
•    Universitaea  Babeș-Bolyai, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică
•    Formator acreditat
•    Manager proiect acreditat
•    Leadership
•    Lucrul in echipă
•    Curs general în Afaceri Europene

DETALII ADMINISTRATIVE

Taxa de participare/ÎNSCRIERE

 1. Valoare investiţie. Taxa standard de participare este 1190 lei. Dacă vă înscrieți și achitați taxa până la data de 23 aprilie 2014, veți beneficia de prețul special de 790 lei.
 2. Dacă dumneavoastră, ca şi companie doriţi să înscrieţi 2 sau mai multe persoane la un curs, se va aplica un discount de 100 RON/persoană.
 3. Dacă aţi mai participat anterior la cursurile organizate de Extreme Training (inclusiv în cadrul proiectului Business StartUp) beneficiaţi automat de discountul de client vechi de 100 RON.

Discounturile nu se cumuleaza!

CE INCLUDE TAXA DE PARTICPARE ?

  • activitatea de training;
  • fişele de lucru;
  • certificat nominal de participare
  • foi flipchart, coli şi markere;
  • ecusoanele pentru participanţi;
  • examenul de certificare
  • diploma acreditată ANC
  • 2 coffee-breaks în fiecare zi de curs
  • masa de prânz

119000 lei79000 leiInscrie-te acum!

CERTIFICARE CURS

La absolvirea cursului se obţine dubla certificare:

1. Un certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului din dreapta. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.

2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Manager Proiect”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului de mai jos. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă studii superioare. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.

DESPRE EXAMENUL DE CERTIFICARE

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți CNFPA și Extreme Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului , până acum rata de promovabilitate a participanților la cursurilor Extreme Training a fost de 100 %. Ulterior finalizării cursului, certificatul de absolvire însoțit de suplimentul descriptiv ce vă confirmă competențele dobândite, va putea fi ridicat de la sediul Extreme Training.

CUM MA ÎNSCRIU?

Rezervarea unui loc la acest curs se poate  realiza online conform instrucțiunilor ce urmează.

Trebuie să apăsați butonul “INSCRIE-TE ACUM LA ACEST CURS”, situat atât în partea de sus, cât și în cea de jos a paginii. Pentru înscrierea la două sau mai multe cursuri, navigați pe site la modulele care vă interesează și apăsați din nou “INSCRIE-TE ACUM LA ACEST CURS”.

Atenție!

Înscrierea online vă oferă posibilitatea de a vă rezerva rapid un loc, în trei pași simpli:

 • Pasul 1 – Vă alegeți cursurile la care doriți să participați (în cazul în care doriți să înscrieți două persoane la același curs, puneți cifra 2 la “Număr persoane” și apăsați “Actualizare”)
 • Pasul 2 – Introduceți datele de facturare (persoană fizică sau juridică) și datele de contact ale persoanelor care urmează să participe (necesare pentru emiterea certificatelor și pentru contact)

În timp ce navigați pe site, cursurile la care doriți să vă înscrieți se memorează automat, urmând ca după ce v-ați definitivat opțiunile să apăsați butonul “Emite factura” și să înregistrați apoi numele și datele de contact ale participanților.

FACTURARE ȘI PLATĂ

Această formulă online de înscriere are avantajul ca vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat este posibil ca unele servere să considere e-mail-ul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printați apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document word).

Varintele de plată sunt următoarele:

 • Varianta 1- Puteți achita la orice sucursală Credit Europe Bank din București sau din țară. (vă atenționăm să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tiparită a facturii proforme).
 • Varianta 2 – Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1)
 • Varianta 3 – Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumatate cu cel tarziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată al reducerii! De regulă, factura fiscală în original se înmânează în prima zi a cursului. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

LOCUL , DATA ȘI ORELE DESFĂȘURĂRII CURSULUI

Trainingul va avea loc în Bucureşti, Str. Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1, sector 6, Bucureşti.

Pentru mai multe detalii privind localizarea sălilor de curs şi a mijloacelor de transport accesați secțiunea Contact.

Programul desfăşurării cursului:

miercuri, 21 mai: 17.30-20.00
joi,   22 mai: 09.00-17.00
vineri, 23 mai: 09.00-17.00
sambata, 24 mai: 09.00-17.00
duminica, 25 mai: examen acreditare CNFPA – probă teoretică şi probă practică (09.00-13.30)

 

Pentru a vedea și păreri video ale participanților vizitați secțiunea Video/Opinii Clienți
Pentru a vizualiza lista clienților noștri vizitați secțiunea Despre noi/Clienți
 
Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/ Întrebări Frecvente), ne poți suna sau ne poți scrie un e-mail dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training.
În cazul în care mai aveți întrebări sau neclarităţi, sunaţi-ne acum la unul dintre numerele de telefon 0726 00 55 55 / 0314 25 25 34 sau scrieţi-ne la adresa de email info@traininguri.ro (Roxana Cozma - relaţii clienţi).
Afiliere Extreme Training
119000 lei79000 leiInscrie-te acum!

Vezi cele 29 opinii! »

 • Costel spune:

  Buna ziua,

  As fi interesat de un curs de “manager de proiect” la Iasi….cand aveti programat acest curs???

  Multumesc!

  • Roxana Cozma - Extreme Training spune:

   Buna ziua,

   Cursul Manager Proiect nu-l avem stabilit pentru acest oras momentan. Vom lua in calcul pentru viitor si in momentul in care vom stabili o sesiune pentru Iasi vom afisa sesiunea deschisa in agenda noastra de cursuri .

   O zi excelenta!

 • Venera Enache spune:

  Cursul de manager proiect este util mai mult pentru cei care detin o functie de conducere sau pentru cei care urmeaza sa o detina?
  Sunt mai multe sanse de angajare avand acest curs?

  • ALINA DĂNĂILĂ spune:

   Buna ziua,
   Cursul Manager de Proiect poate fi urmat atat de persoanele care detin o functie de conducere cat si celor care inca nu o detin , intrucat nu se adreseaza neaparat persoanelor cu functie de conducere, se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunostinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se axeaza pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public, cat si din cel privat. Cursul trateaza modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

   Cursul se adresează și celor care nu au intenții de a obține finanțare internă sau externă, dar doresc să-si dezvolte competențe de management pentru sarcinile și proiectele din cadrul departamentului sau echipei.

   Categoric, participarea la acest curs este benefica si va creste sansele de angajare, in nici un caz nu le va micsora, insa depinde de fiecare absolvent cum valorifica si pune in practica abilitatile si cunostintele dobandite.
   O zi excelenta!

 • monica spune:

  Buna ziua! Sunt interesata de un curs de manager de proiect care sa se desfasoare in Bacau. Multumesc si astept raspuns.

  • ALINA DĂNĂILĂ spune:

   Buna ziua,

   In urmatoarea perioada, cursul acreditat Manager de Proiect se organizeaza doar in Bucuresti (29 mai-2 iunie 2013), in Cluj-Napoca (27-30 iunie 2013) si in Brasov (13-16 iunie 2013). In Bacau se va desfasura cursul acreditat Formator (10-14 iulie 2013).
   O zi frumoasa!

 • alexa oliver spune:

  Buna ziua , sunt interesat de un curs de manager de proiect care sa se desfasoare la Cluj-Napoca,de asemenea sunt interesat daca diploma de subinginer este ok.Multumesc anticipat si astept un raspuns.

 • tudor spune:

  spuneti-mi va rog daca anul acesta mai sunt cursuri pentru manager proiect,eu dau licenta in vara.multumesc

  • Madalina Roman - Extreme Training spune:

   Buna ziua,

   Cu siguranta vor mai fi.
   Ramaneti in legatura cu noi si veti afla cand vom avea sesiuni la care puteti participa!

   O zi buna si multa bafta la licenta!

 • Alexandra spune:

  Buna ziua,

  As dori sa stiu daca acest curs poate fi facut si de catre cineva care a terminat studii superioare, insa nu a dat inca licenta.

  • Alina Rujoiu - Extreme Training spune:

   Buna, Alexandra!
   In cazul in care ai terminat facultatatea, dar nu ai sustinut licenta poti sa participi atat la curs cat si la examenul pentru obtinerea diplomei acreditate CNFPA. Va trebui doar sa aduci de la facultate o adeverinta din care sa reiasa ca ai ai terminat facultatea si ca inca nu ai sustinut examenul de licenta

 • corado spune:

  Buna ziua,as dori sa va intreb daca cursul pentru Fonduri Europene(Manager de proiect) se adreseaza doar persoanelor care au terminat facultatea.Pe mine ma intereseaza sa invat procedura de lucru si m am lovit mereu de aceasta problema avind in vedere ca sint doar in anul 1 la facultate.
  Va multumescpentru timpul dumneavoastra.
  Corado.

  • admin spune:

   Buna ziua, d-le Corado!
   In cazul in care va intereseaza partea de continut a cursului pentru dobandierea de cunostinte si abilitati puteti participa la cursul de Manager de proiect organizat de noi, insa nu veti putea participa la examenul de absolvire pentru eliberarea diplomei acreditate CNFPA ( pentru sustinerea examenulu trebuie sa fiti absolvent de studii superioare). In schimb, la sfarsitul cursului veti primi o diploma de participare din partea Extreme Training. Daca doriti sa participati la cursul care se desfasoara in perioada 31 august-4 septembrie va rog sa imi trimiteti un email cu datele dumneavoastra sau va puteti inscrie online pentru rezervarea locului.
   Va multumim!
   Sa aveti un weekend cat mai frumos!

 • roxana spune:

  Buna ziua,
  Sunt Roxana Ologeanu, voluntar Salvati copiii. Am primit un voucher de la Salvati copiii care imi ofera posibilitatea de a urma gratuit cursul manager de proiect. As dori sa stiu adresa locatiei unde se tine cursul.
  O zi frumoasa,
  Roxana Ologeanu

 • Mihaela L. spune:

  Ce cursuri organizati in perioada iulie-august? Aceasta e singura perioada in care pot veni la Bucuresti. M-ar interesa cursuri de tipul Managementul proiectelor, Accesare fonduri, etc.
  Multumesc mult!

  • Alina Rujoiu - Extreme Training spune:

   Buna ziua, Mihaela!
   In luna iulie vom organiza urmatoarul curs de Manager de proiect, cel mai probabil in perioada 20-24 iulie. Sapatamana viitoare vom stabili daca va ramane aceasta perioada. Pentru a afla din timp toate detaliile despre acest curs va puteti abona la newsletter si veti primi o serie de articole utile precum si agenda de vara a cursurilor.
   Sa aveti o zi excelenta in continuare! :)

 • Cristina S spune:

  buna ziua

  se accepta si diploma de colegiu universitar ca echivalent studii superioare?

  multumesc

 • Valentin spune:

  As putea sa ma inscriu si inainte cu o saptamana?

  Cu respect.

  • Rujoiu Marian - Extreme Training spune:

   te poti inscrie si cu o saptamana inainte, numai daca mai sunt locuri disponibile! In acest moment sunt ocupate mai mult de jumatate de locuri! Sfatul meu este sa-ti rezervi un loc cat de repede daca-ti doresti sa participi! Iti multumesc pentru increderea acordată Extreme Training :)

 • Vlad spune:

  Cand se mai organizeaza acest curs ?

  • Rujoiu Marian - Extreme Training spune:

   cel mai probabil il vom organiza la sfarsitul lunii noiembrie. Data exacta va fi fixata in curand pe site!

 • Buna ziua,
  Pentru cursul de Manager de Proiect aplicantul poate fi absolventul unei facultati de litere?
  Va multumesc.

 • Mihaela spune:

  Buna ziua.

  Cursul se adreseaza numai celor care au studii superioare?
  “Pentru examenul de certificare este obligatoriu sa aveti la dumneavoastra o copie dupa diploma de studii superioare”

  Zilele de curs sunt stabilite, iar cursul va avea loc cu siguranta sau depinde de numarul de persoane inscrise pana la acea data?

  Va multumesc anticipat

 • Petho Zsolt spune:

  Buna ziua
  Suntem interesati de cursul de project manager ptr 2 persoane. Cat ne costa in total?
  certificatul de participare se elibereaza la terminarea cursului iar ptr cel de absolvire trebuie sustinut un alt examen sau este inclus in pachet?
  multumesc anticipat

  • admin spune:

   Domnul Zsolt,

   toate costurile sunt incluse, inclusiv examenul de certificare. Nu exista nici un alt cost ascuns. Pentru doua persoane taxa de participare este 798 x 2 = 1596 lei. Examenul se va sustine in ultima zi a cursului.
   taxa de participare include:
   * activitatea de training;
   * fisele de lucru;
   * certificat nominal de participare eliberat de Extreme Training
   * certificat de absolvire acreditat de Ministerul Municii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
   * foi flipchart, coli si markere;
   * ecusoane pentru participanti;
   * 8 coffee-breaks
   * 4 pranzuri

   Inscriere se poate face Online acum apasand butonul Inscrie-te acum la acest curs. Daca vi se pare mai simplu puteti face inscrierea si telefonic: 0722 15 13 15 (Aureliana Popa)

Newsletter Extreme Training

Alege sa te inscrii acum in newsletterul saptamanal si primesti automat doua carti gratuite in format electronic:

 • Ghidul Succesului
 • Ghidul Antreprenorului
Apasand optiunea «Aboneaza-te!» esti implicit de acord cu termenii si conditiile Extreme Training!

MobilPay
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.