Curs Manager de Proiect – acreditat ANC – Bucureşti, 15-18 octombrie 2015

119000 lei79000 leiInscrie-te acum!
Share :)Share on Google+1Share on Facebook97Share on LinkedIn25Tweet about this on Twitter36Email this to someone

Curs Manager de ProiectExtreme Training este un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte implementarea unui proiect cu finanţare europeană. Pentru a fi bun învaţă de la cei mai buni. Participând la acest Curs Manager de Proiect vei putea învaţa cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul, precum şi tips & triks pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe baza metodei învăţarii experienţiale, astfel încât 70% din timp va fi alocat aplicaţiilor, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilării de cunoştinţe. Lucrul în echipă va sta la baza acestor aplicaţii, cursanţii vor fi grupaţi în echipe care vor lucra împreună pe întreaga durată a cursului, la elaborarea unui proiect. Cursul “Manager de Proiect” este un curs de specializare cu certificare ANC, fost CNFPA(Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Manager proiect (cod COR 242101, cod COR vechi 241919). Obtinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Manager Proiect.Autorizatie Manager proiect

OPŢIUNI DISPONIBILE PENTRU CURSUL MANAGER DE PROIECT
OraşTip cursPerioada
Bucureştide weekend19-27 septembrie 2015
Bucureştiintensiv15-18 octombrie 2015
Cluj-Napocaintensiv24-27 septembrie 2015
Constanțaintensiv22-25 octombrie 2015
Timişoaraintensiv22-25 octombrie 2015
Braşovintensiv1-4 octombrie 2015
Iaşiintensiv8-11 octombrie 2015

Perioada Curs Manager de Proiect: 15-18 octombrie 2015

Localitatea: Bucureşti

 Abilităţi dobândite:

 • Dezvoltarea abilităţilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
 • Dezvoltarea abilităţii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect şi de a o încadra într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din Fonduri Structurale
 • Creşterea performanţelor în domeniul managementului de proiect prin capacitate sporită de a răspunde în timp optim provocărilor apărute pe parcursul implementarii proiectului
 • Creşterea capacităţii de a înţelege şi de a răspunde cerinţelor clientului / beneficiarilor proiectului
 • Familiarizarea cu lucrul în echipă si lucrul sub presiunea timpului
 • Dezvoltarea de abilităţi necesare evaluarii şi monitorizăarii unui proiect
 • Utilizarea/completarea corectă a a documentelor necesare accesării fondurilor structurale
 • Imbunătăţirea abilităţilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
 • Imbunătăţirea capacităţii de gestionare a relaţiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relaţiei cu Finanţatorul, îmbunătăţirea capacităţii de monitorizare şi evaluare a proiectelor şi, implicit, creşterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului.

 Cui se adresează cursul?

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunoștinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul va trata modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Se vor folosi ca studii de caz diverse proiecte care au obţinut finanţare şi ale căror rezultate au fost pe măsura aşteptărilor.

 Structura trainingului

 • Prezentare proiecte de succes
 • Posibilităţi de finanţare a proiectelor
 • Definire concepte
 • Conţinutul unui proiect: scop; obiective; activităţi; grupuri ţintă; rezultate; buget; indicatori; monitorizare; evaluare
 • Planificarea unui proiect
 • Contractarea şi subcontractarea – achiziţiile publice
 • Structura contractului de finanţare
 • Resursele umane ale proiectului
 • Planul/orarul activităţilor proiectului
 • Bugetul proiectului
 • Monitorizarea, raportarea şi evaluarea proiectului
 • Responsabilităţi manager proiect
 • Implementarea unui proiect
 • Ciclul managementului de proiect
 • Echipa proiectului
 • Managementul riscului
 • Managementul timpului

 Metoda de lucru Curs Manager de Proiect

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

 Opinii participanti:

Pintre participanţii la acest curs se regăsesc cursanţi de la companii / instituţii  precum: UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT BUCUREŞTI, EURO PRO FINANŢARE, HASSLER , PRIMĂRIA COMUNEI NAPRADEA, ZENTIVA, IMPACT SOLUTIONS ,  ROMACTIV BUSINESS CONSULTING,  TRILOG PROIECT ,  PRAS CONSULTING, ROŞU COMPANY SRL, DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION ( DPD), GAMA COMPUTERS , AGENŢIA NATIONALĂ PENTRU PROGRAME COMUNITARĂ ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI ŞI FORMĂRII PROFESIONALE, ALTERNATIVE CONSULTING, SCOP MANAGEMENT, RENOVATIO TRADING, ASOCIAŢIA CARITAS EPARHIAL GRECO – CATOLIC CLUJ,  GAMA COMPUTERS , CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR CLUJ – NAPOCA, AVICOLA SLOBOZIA , ŞCOALA GIMNAZIALĂ “MATEI BASARAB” BREBU, PORSCHE IMMOBILIEN, EUROEVAL , IMOBIL STAR , IDETEC, RUTEXPERT ,  DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES , PROJECT IMPACT etc.

“Atmosfera relaxanta, comunicare eficienta si informatii foarte utile” Liliana I.

“Cursul a fost foarte util și bine structurat. Foarte profesioniști cei de la Extreme Training. Îi  recomand.” Daniela O.

“A fost util, prezentat și sustinut într-o manieră modernă de mare aplicabilitate practică.” Alexandru M.

“Este un curs care reușește sa acopere toate noțiunile esențiale unui proiect manager, indiferent de experiența acestuia.” Georgiana D.

“A fost o experiență care mi-a deschis apetitul pentru cunoaștere. Mi-a plăcut modul de predare, trainerul și abilitatea acestuia de a expune informațiile.” Olivia S.

“Am fost plăcut surprinsă de curs și m-a făcut să imi doresc sa particip si la alte cursuri.” Cristina M.

“Un curs foarte bine structurat care m- a ajutat să aflu toate informaţiile la care voiam să aflu răspunsul.” Sorin C.

“M-a ajutat să înţeleg ce este un proiect si cum se derulează în timp.” Gabriela T.

“Este un curs foarte interactiv, cu multe aplicaţii practice.” Alina Ş.

“Am învăţat în primul rând să-mi planific timpul şi activităţile . M-am simţit ca într- un grup de prieteni vechi şi buni. Acest curs mi-a dat un impuls în viaţă.” Marilena S.

“La acest training m-am simţit bine primită, bine îndrumată şi organizată. Mă aştept să pun în practică, fără ezitări, tot ceea ce am învăţat la EXTREME TRAINING.” Mihaela Ş.

“Bine structurat, organizat într-un mod accesibil şi uşor de înţeles. Atmosferă foarte plăcută, organizare excelentă, condiţii de lucru foarte bune. Felicitări!” Florentina C.

“Extrem de bine pus la punct. Recomandarea mea pentru ceilalţi este să îl urmeze fără ezitări.” Ştefan I.

“Este un curs interesant și, în același timp, cu ajutorul aplicațiilor practice ne-a fost mai ușor să aprofundăm cunoștințe noi” Alexandra I.

“Un curs intersant, cu posibilitatea de acumulare de cunoștințe noi. Totul într-o atmosferă destinsă, plăcută, cu un ritm perfect pentru a aprofunda” Carmen B.

“M-am simțit foarte bine, informațiile sunt foarte utile și foarte bine prezentate, un curs interactiv și antrenant”. Andrei B.

“M-am simțit excelent, comunicarea a fost unul din punctele forte, iar dezbaterile cred că au fost foarte utile. Acest training mi-a deschis noi oportunități” Claudiu B.

 Trainer – Ștefan Bădescu

stefan badescu

Evoluția, atât personală, cât și de business, se realizează exclusiv prin proiecte. De ce? Pentru că proiectele sunt acele activități cu un set limitat de resurse și de timp care urmăresc un obiectiv planificat. Iar dacă se greșește în planificare, atunci se va planifica un eşec, după cum spune Winston Churchill.

Stefan Badescu are o experiență de peste 4 ani în livrarea de cursuri de Management de Proiect. Numai în 2014 a livrat peste 300 ore de curs de Management de Proiect.

Stefan este trainer şi consultant cu experienţă ca evaluator în proiecte Comenius Erasmus finanţate de Comisia Europeană. În 2015 a obținut certificarea internaţională PMP (Project Management Professional). Membru PMI (Project Management Institute U.S.)

Stefan are experienţă în proiecte de tipul M&A (fuziuni şi achiziţii) din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene. A fost angajat al Comisiei Europene la Ispra, Italia.

Experiență relevantă în proiecte:

 • Externalizarea întregii divizii de transport a OMV Petrom – 2007
 • Dezvoltarea Mall Grand Arena – 2009
 • Strategia de comunicare ANAF – 2014
 • Strategia Oraşului Horezu – 2010
 • Fermit S.A. – “Strategia de RU”, proiect Phare – 2014
 • Implementare proiect POSDRU/135/5.2/S/125415  – Federaţia Sindicatelor Agrostar – 2015
 • Implementare proiect POSDRU/144/6.3/S/135337 – Mediline Exim – 2014
 • Start up Active Stept SRL – În prezent unul dintre marii jucători în piaţa articolelor de menaj – 2009

Educație și formare Stefan Badescu:

 • Training pentru obținerea certificării PMP, perioada Mai 2014 – August 2014
 • Formator / Train of Trainers acreditat ANC, perioada Martie 2011 – Martie 2011
 • Manager de Proiect acreditat ANC, perioada Decembrie 2010 – Decembrie 2010
 • Open University UK – Codecs România, București, perioada Septembrie 2007 – Septembrie 2008 Training de Management de Proiect

Taxa de participare/Inscriere

 1. Valoare investiţie. Taxa standard de participare este 1190 lei. Dacă vă înscrieți și achitați taxa până la data de 31 august 2015, veți beneficia de prețul special de 790 lei.
 2. Dacă dumneavoastră, ca şi companie doriţi să înscrieţi 2 sau mai multe persoane la un curs, se va aplica un discount de 100 RON/persoană.
 3. Dacă aţi mai participat anterior la cursurile organizate de Extreme Training (inclusiv în cadrul proiectului Business StartUp) beneficiaţi automat de discountul de client vechi de 100 RON.

Discounturile nu se cumuleaza!

Acte necesare pe care participanții trebuie să le aducă în prima zi de curs:

 • cartea de identitate (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de naștere (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de căsătorie / în cazul schimbării numelui de familie (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • ultimul act de studii / minim studii superioare (diploma de licență în original și copie semnată de participant conform cu originalul)

 Ce include taxa de participare? 

  • activitatea de training;
  • fişele de lucru;
  • certificat nominal de participare
  • foi flipchart, coli şi markere;
  • ecusoanele pentru participanţi;
  • examenul de certificare
  • diploma acreditată ANC
  • 2 coffee-breaks în fiecare zi de curs

119000 lei79000 leiInscrie-te acum!
 Certificare curs  La absolvirea cursului se obţine dubla certificare:

1. Un certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului din dreapta. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.

2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Manager Proiect”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului de mai jos. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă studii superioare. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.

Despre examenul de certificare  Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți CNFPA și Extreme Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului , până acum rata de promovabilitate a participanților la cursurilor Extreme Training a fost de 100 %. Ulterior finalizării cursului, certificatul de absolvire însoțit de suplimentul descriptiv ce vă confirmă competențele dobândite, va putea fi ridicat de la sediul Extreme Training.

Cum ma inscriu? Rezervarea unui loc la acest curs se poate  realiza online conform instrucțiunilor ce urmează. Trebuie să apăsați butonul “INSCRIE-TE ACUM LA ACEST CURS”, situat atât în partea de sus, cât și în cea de jos a paginii. Pentru înscrierea la două sau mai multe cursuri, navigați pe site la modulele care vă interesează și apăsați din nou “INSCRIE-TE ACUM LA ACEST CURS”. Atenție! Înscrierea online vă oferă posibilitatea de a vă rezerva rapid un loc, în trei pași simpli:

 • Pasul 1 – Vă alegeți cursurile la care doriți să participați (în cazul în care doriți să înscrieți două persoane la același curs, puneți cifra 2 la “Număr persoane” și apăsați “Actualizare”)
 • Pasul 2 – Introduceți datele de facturare (persoană fizică sau juridică) și datele de contact ale persoanelor care urmează să participe (necesare pentru emiterea certificatelor și pentru contact)

În timp ce navigați pe site, cursurile la care doriți să vă înscrieți se memorează automat, urmând ca după ce v-ați definitivat opțiunile să apăsați butonul “Emite factura” și să înregistrați apoi numele și datele de contact ale participanților.

Facturare si plata  Această formulă online de înscriere are avantajul ca vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat este posibil ca unele servere să considere e-mail-ul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox. Printați apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document word). Varintele de plată sunt următoarele:

 • Varianta 1- Puteți achita la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tiparită a facturii proforme).
 • Varianta 2 – Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1)
 • Varianta 3 – Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumatate cu cel tarziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată al reducerii! De regulă, factura fiscală în original se înmânează în prima zi a cursului. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Locul, data si orele desfasurarii cursului 

Trainingul va avea loc în Bucureşti.

Pentru mai multe detalii privind localizarea sălilor de curs şi a mijloacelor de transport accesați secțiunea Contact. Programul desfăşurării cursului:

 • joi, 15 octombrie: 09.00-17.00
 • vineri, 16 octombrie: 09.00-17.00
 • sambata, 17 octombrie: 09.00-17.00
 • duminica, 18 octombrie: examen acreditare CNFPA – probă teoretică şi probă practică (09.00-13.30)
Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/ Întrebări Frecvente), ne poți suna sau ne poți scrie un e-mail dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training.
Share :)Share on Google+1Share on Facebook97Share on LinkedIn25Tweet about this on Twitter36Email this to someone
119000 lei79000 leiInscrie-te acum!

Comments

  • says

   Buna,
   Orasele in care ne desfasuram activitatea nu sunt batute in cuie :), ne pliem dupa nevoile si cerintele clientilor. In Constanta avem in acest mmoment 3 cursuri deschise insa este in plan si un curs Manager de proiect.In perioada imediat urmatoare vom stabilii data cu exactitate.
   Va invit sa uramriti agend noastra pentru a vedea cand am stabilt data cursului.
   O zi frumosa si va asteptam la cursurile noastre!

 1. says

  Buna,

  Cursul de Manager de Proiect se va tine in limba romana sau engleza? examenul se da in engleza sau romana?
  Diploma este recunoscuta si international sau nu?
  Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  O zi minunata :)

 2. Marian says

  Buna ziua,
  Diploma de acreditare (certificatul de absolvire) se poate emite in mod bilingv RO /EN ??
  Multumesc frumos!

  • Roxana Cozma - Extreme Training says

   Buna ziua Marian,

   Certificatele de absolvire aferente cursurilor pe care le organizam sunt redactate in limba romana.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 3. says

  Buna ziua,

  As fi interesat de un curs de “manager de proiect” la Iasi….cand aveti programat acest curs???

  Multumesc!

  • Roxana Cozma - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Cursul Manager Proiect nu-l avem stabilit pentru acest oras momentan. Vom lua in calcul pentru viitor si in momentul in care vom stabili o sesiune pentru Iasi vom afisa sesiunea deschisa in agenda noastra de cursuri .

   O zi excelenta!

 4. says

  Cursul de manager proiect este util mai mult pentru cei care detin o functie de conducere sau pentru cei care urmeaza sa o detina?
  Sunt mai multe sanse de angajare avand acest curs?

  • ALINA DĂNĂILĂ says

   Buna ziua,
   Cursul Manager de Proiect poate fi urmat atat de persoanele care detin o functie de conducere cat si celor care inca nu o detin , intrucat nu se adreseaza neaparat persoanelor cu functie de conducere, se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunostinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se axeaza pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public, cat si din cel privat. Cursul trateaza modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

   Cursul se adresează și celor care nu au intenții de a obține finanțare internă sau externă, dar doresc să-si dezvolte competențe de management pentru sarcinile și proiectele din cadrul departamentului sau echipei.

   Categoric, participarea la acest curs este benefica si va creste sansele de angajare, in nici un caz nu le va micsora, insa depinde de fiecare absolvent cum valorifica si pune in practica abilitatile si cunostintele dobandite.
   O zi excelenta!

 5. says

  Buna ziua! Sunt interesata de un curs de manager de proiect care sa se desfasoare in Bacau. Multumesc si astept raspuns.

  • ALINA DĂNĂILĂ says

   Buna ziua,

   In urmatoarea perioada, cursul acreditat Manager de Proiect se organizeaza doar in Bucuresti (29 mai-2 iunie 2013), in Cluj-Napoca (27-30 iunie 2013) si in Brasov (13-16 iunie 2013). In Bacau se va desfasura cursul acreditat Formator (10-14 iulie 2013).
   O zi frumoasa!

 6. says

  Buna ziua , sunt interesat de un curs de manager de proiect care sa se desfasoare la Cluj-Napoca,de asemenea sunt interesat daca diploma de subinginer este ok.Multumesc anticipat si astept un raspuns.

 7. says

  spuneti-mi va rog daca anul acesta mai sunt cursuri pentru manager proiect,eu dau licenta in vara.multumesc

  • Madalina Roman - Extreme Training says

   Buna ziua,

   Cu siguranta vor mai fi.
   Ramaneti in legatura cu noi si veti afla cand vom avea sesiuni la care puteti participa!

   O zi buna si multa bafta la licenta!

 8. says

  Buna ziua,

  As dori sa stiu daca acest curs poate fi facut si de catre cineva care a terminat studii superioare, insa nu a dat inca licenta.

  • Alina Rujoiu - Extreme Training says

   Buna, Alexandra!
   In cazul in care ai terminat facultatatea, dar nu ai sustinut licenta poti sa participi atat la curs cat si la examenul pentru obtinerea diplomei acreditate CNFPA. Va trebui doar sa aduci de la facultate o adeverinta din care sa reiasa ca ai ai terminat facultatea si ca inca nu ai sustinut examenul de licenta

 9. says

  Buna ziua,as dori sa va intreb daca cursul pentru Fonduri Europene(Manager de proiect) se adreseaza doar persoanelor care au terminat facultatea.Pe mine ma intereseaza sa invat procedura de lucru si m am lovit mereu de aceasta problema avind in vedere ca sint doar in anul 1 la facultate.
  Va multumescpentru timpul dumneavoastra.
  Corado.

  • admin says

   Buna ziua, d-le Corado!
   In cazul in care va intereseaza partea de continut a cursului pentru dobandierea de cunostinte si abilitati puteti participa la cursul de Manager de proiect organizat de noi, insa nu veti putea participa la examenul de absolvire pentru eliberarea diplomei acreditate CNFPA ( pentru sustinerea examenulu trebuie sa fiti absolvent de studii superioare). In schimb, la sfarsitul cursului veti primi o diploma de participare din partea Extreme Training. Daca doriti sa participati la cursul care se desfasoara in perioada 31 august-4 septembrie va rog sa imi trimiteti un email cu datele dumneavoastra sau va puteti inscrie online pentru rezervarea locului.
   Va multumim!
   Sa aveti un weekend cat mai frumos!

 10. says

  Buna ziua,
  Sunt Roxana Ologeanu, voluntar Salvati copiii. Am primit un voucher de la Salvati copiii care imi ofera posibilitatea de a urma gratuit cursul manager de proiect. As dori sa stiu adresa locatiei unde se tine cursul.
  O zi frumoasa,
  Roxana Ologeanu

 11. says

  Ce cursuri organizati in perioada iulie-august? Aceasta e singura perioada in care pot veni la Bucuresti. M-ar interesa cursuri de tipul Managementul proiectelor, Accesare fonduri, etc.
  Multumesc mult!

  • Alina Rujoiu - Extreme Training says

   Buna ziua, Mihaela!
   In luna iulie vom organiza urmatoarul curs de Manager de proiect, cel mai probabil in perioada 20-24 iulie. Sapatamana viitoare vom stabili daca va ramane aceasta perioada. Pentru a afla din timp toate detaliile despre acest curs va puteti abona la newsletter si veti primi o serie de articole utile precum si agenda de vara a cursurilor.
   Sa aveti o zi excelenta in continuare! :)

  • Rujoiu Marian - Extreme Training says

   te poti inscrie si cu o saptamana inainte, numai daca mai sunt locuri disponibile! In acest moment sunt ocupate mai mult de jumatate de locuri! Sfatul meu este sa-ti rezervi un loc cat de repede daca-ti doresti sa participi! Iti multumesc pentru increderea acordată Extreme Training :)

  • Rujoiu Marian - Extreme Training says

   cel mai probabil il vom organiza la sfarsitul lunii noiembrie. Data exacta va fi fixata in curand pe site!

  • Rujoiu Marian - Extreme Training says

   @ viorica
   da poate fi absolvent de orice facultate, inclusiv litere

 12. says

  Buna ziua.

  Cursul se adreseaza numai celor care au studii superioare?
  “Pentru examenul de certificare este obligatoriu sa aveti la dumneavoastra o copie dupa diploma de studii superioare”

  Zilele de curs sunt stabilite, iar cursul va avea loc cu siguranta sau depinde de numarul de persoane inscrise pana la acea data?

  Va multumesc anticipat

 13. says

  Buna ziua
  Suntem interesati de cursul de project manager ptr 2 persoane. Cat ne costa in total?
  certificatul de participare se elibereaza la terminarea cursului iar ptr cel de absolvire trebuie sustinut un alt examen sau este inclus in pachet?
  multumesc anticipat

  • admin says

   Domnul Zsolt,

   toate costurile sunt incluse, inclusiv examenul de certificare. Nu exista nici un alt cost ascuns. Pentru doua persoane taxa de participare este 798 x 2 = 1596 lei. Examenul se va sustine in ultima zi a cursului.
   taxa de participare include:
   * activitatea de training;
   * fisele de lucru;
   * certificat nominal de participare eliberat de Extreme Training
   * certificat de absolvire acreditat de Ministerul Municii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
   * foi flipchart, coli si markere;
   * ecusoane pentru participanti;
   * 8 coffee-breaks
   * 4 pranzuri

   Inscriere se poate face Online acum apasand butonul Inscrie-te acum la acest curs. Daca vi se pare mai simplu puteti face inscrierea si telefonic: 0722 15 13 15 (Aureliana Popa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *