Caută
Close this search box.

Curs TEHNICI DE NEGOCIERE

BUCUREȘTI

grupă în formare

curs tehnici de negociere

DESPRE CURS TEHNICI DE NEGOCIERE

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

2 zile

Certificare Curs

Diplomă de participare marca Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Valentin Manea

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

690 lei (Prețul este redus de la 990 lei)

Optiuni curs Tehnici de Negociere
Acum ești în pagina cursului Tehnici de Negociere Bucuresti. Dacă ești interesat de varianta online, vezi detaliile mai jos:

curs tehnici de negociere

Curs Tehnici de Negociere - București -grupa in formare | Weekend |

În viaţă nu primeşti ceea ce meriţi, ci ceea ce negociezi!

V-ați lovit vreodată de o situație, în viața personală sau profesională, în care să fiți dezamăgiți de ceea ce ați obținut? Să simțiți că puteați mai mult? Că celălalt s-a descurcat mai bine și a făcut o afacere mai bună? Și oare de câte ori v-ați spus că ați fi meritat mai bine, că soarta nu e corectă, că adversarul nu a jucat cinstit, că circumstanțele v-au defavorizat… Și lista ar putea continua. Noi credem că în viață primești ceea ce negociezi, nu ceea ce meriți. Acest curs vă ajută să preluați frâiele negocierii, să nu mai lăsați lucrurile în voia sorții, să dezvoltați abilitatea de a cere, să descoperiți arta de a oferi și capacitatea de a păstra un echilibru între cele două astfel încât toate părțile implicate să se simtă câștigate.

AGENDĂ CURS TEHNICI DE NEGOCIERE

module curs

5 module

curs intensiv

2 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS TEHNICI DE NEGOCIERE

MODUL 1

Cum pregătesc eficient o negociere?

Mulți oameni merg la negociere bazandu-se pe capacitatea lor de improvizație și spontaneitate, sau făcându-și doar un plan general despre ce ar vrea să obțină. Un profesionist va încerca să nu lase nimic la voia întâmplării pentru că știe că a eșua să planifici înseamnă a planifica să eșuezi. Atenția acordată acestei etape poate face diferența în orice negociere întrucât îți oferă o coerență în acțiuni, te ferește să devi un negociator exclusiv reactiv și îți conferă un plus de încredere. Vei învăța punctual:

MODUL 2

Cum ”citești” partenerul de negociere?

Chiar dacă ai aflat care este politica firmei pe care o reprezintă în ceea ce privește negocierile, indiferent cât de bine ți-ai făcut temele sau cât de atent ai gândit strategia, vei negocia cu un om. Iar oamenii sunt complecși, iau decizii neașteptate, aplică într-un mod mai relaxat sau mai rigid politicile, sunt mânați de interese personale și ambiții. Pentru a avea succes trebuie să poți ”citi” cât mai exact modul în care partenerul de negociere gândește și ia decizii. La sfârșitul cursului vei ști:

MODUL 3

Cum să obții maximum la masa negocierii?

A fi persuasiv este o artă. Așa se spune. Dar noi credem că este mai mult o știință decât un act de creație. Puterea de convingere se dezvoltă prin cunoașterea strategiilor și tehnicilor prin care putem convinge mai eficient, prin practicarea lor cât mai des și printr-o atitudine potrivită. În această etapă a cursului vei afla:

MODUL 4

Ponturi, trucuri și negocierea de ”guerillă”

Puterea este elementul central al oricărei negocieri. De regulă, orice negociere se poartă între parteneri între care există un raport relativ egal de forțe. Nimeni nu va negocia cu un partener slab pentru că ar putea mult mai ușor să-i ia cu forța ceea ce îi trebuie, precum nimeni nu va căuta negocieri cu parteneri mult mai puternici, în fața cărora nu au niciun atu. Chiar dacă raportul de forțe este aproximativ egal, totuși, măcar circumstanțial, una dintre părți va avea un avantaj de putere. Dar până la urmă puterea este și o chestiune de percepție. Aceasta percepție poate fi influențată printr-o pregătire bună, o strategie eficientă și cunoașterea tehnicilor de negociere, dar și prin trucuri și mijloace mai puțin intuitive. La finalul cursului veți afla cum:

MODUL 5

Profilul negociatorului

Pentru a putea avea succes în negociere trebuie să stăpânești un set larg de abilități. E util să-ți gestionezi trăirile. Nu poți risca reacții emoționale sau trădarea sentimentelor și a stării de moment. Prezintă un avantaj capacitatea de empatie, dar și abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu, flexibilitatea și abilitatea de a gestiona schimbarea. Pentru a face aceste lucruri, este important să te cunoști pe tine. Până la finalul cursului vei afla:

Metoda de predare utilizată în cadrul cursului este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de zeci de mii de ore în sala de curs și asigură o învățare bazată pe practică (aproximativ 70% din timp), dar și o experiență de dezvoltare personală de care îți vei aduce aminte cu plăcere toată viața.

Certificare curs Tehnici de Negociere

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea de traineri excepționali, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul diploma de participare.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul achizițiilor publice, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Testimoniale Curs Tehnici de Negociere

Cursul a fost interesant și instructiv. Am avut de învățat și sper să și aplic. Acest curs nu cred că ar trebui îmbunătățit, deoarece informațiile sunt aplicabile, este un curs util și pregătire trainerului este excelentă. Recomand acest curs
testimonial - Customers reviews​
Ciucaș Irina
FSA Sisteme de Asamblare
Mă bucur că am ales să particip la acest curs, pentru că am învățat foarte multe lucruri utile care îmi vor fi de folos în activitate mea. Pe trainer l-am simțit foarte aproape de nevoile mele dezvăluind din experiența trainerului ca negociator. Recomand cu drag acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Grad Pușa-Amila
Nord Curier - Administrator
Consider că mă vor ajuta foarte mult pe viitor exercițiile de la curs de negociere în viața personală, cât și profesională . Exercițiile sunt practice și voi recomanda acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Morar Valentina
Inginer Mecanic - FSA
Cursul a fost interactiv și extrem de interesant datorită experienței trainerului. Cu siguranță este un curs de la care pleci cu un bagaj de cunosștințe. Voi recomanda cu siguranță acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Laza Sorin-Andrei
FSA România - Inginer Achiziții
Merită sacrificat până la ultimul minut timpul liber pentru a participa la acest curs. Informațiile primite sunt aplicabile atât într-o corporație, cât și în viața de zi cu zi. Experiența și modul de transmitere a informației de către trainer m-a făcut să asimilez și aplic mai ușor. S-au atins toate punctele dorite.Vă mulțumesc că m-ați făcut mai bun.
testimonial - Customers reviews​
Ciui Alexandru
FSA România
Curs interactiv, intensiv, plăcut, cu multe informații noi și coordonat eficient de către un trainer cu experiență practică. Cursul este aplicabil în viața cotidiană. Felicitări trainerului și Extreme Training.
testimonial - Customers reviews​
Popescu Dinu
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Tehnici de Negociere

TRAINER VALENTIN MANEA

Arii de expertiză Manea Valentin

trainer valentin manea

”Încă de când am început să lucrez în mediul privat mi-a că am întâlnit oameni care au ştiut să înfluenţeze ceea ce se întâmplă în jurul lor. Am întâlnit oameni care au creat afaceri, oameni care au schimbat organizaţii sau oameni care au dezvoltat oameni. Îmi place să împărtăşesc aceste experienţe cu cei pe care-i am alături în sala de curs, astfel încât să aflăm, împreună, care sunt soluţiile, procesele sau oportunităţile care îi ajută să gestioneze mai bine echipele pe care le conduc” – Valentin Manea

email: valentin.manea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Valentin Manea

Manea Valentin are 15  ani experiență în livrarea de cursuri

Valentin  are o experiență de business de peste 12 de ani

1

Valentin Manea este senior traine: peste 1200 de zile livrate

1

Peste 3 200 de oameni au participat la cursurile susținute de Valentin Manea

1

A livrat peste  8000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Experiență Valentin Manea

Trainer – Extreme Training​

Responsabil de conceperea şi promovarea programelor de formare, de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.​

Susținere sesiuni practice de instruire:​

1. analiză de nevoi de training
2. design de curs
3. facilitare sesiuni la sală
4. on-the-job training
5. teambuilding

Coordonare și Dezvoltare​

Valentin a coordonat implementarea și dezvoltarea aplicației online pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare consultativă ale agenţilor. De asemenea, a coordonat și activitatea echipelor de training și a creat programe de dezvoltare accelerată pentru potențialii succesori.​

Vânzări și managementul vânzărilor​

Valentin a coordonat echipe de vânzări, a vândut, s-a ocupat de motivarea angajaților, a făcut training și training on the job, a realizat în mod constant obiectivele de performanță, a crescut numărul de clienți și performanța în fiecare lună și a avut stabilitate de 90% în echipele de vânzări coordonate.​

senior trainer

Manea Valentin este trainer cu  experiență consistentă  în sala de curs și cu mai mult de 10 ani experiență în vânzări și managementul echipelor de vânzări.

Acești ani i-au permis să experimenteze aspecte variate legate de vânzarea consultativă și de coordonarea echipelor de vânzări. De asemenea, sesiunile de instruire au fost dublate de instruire pe teren, fapt pentru care expertiza a căpătat în mod continuu și mai multă bază practică.

Sesiunile de curs susținute de Valentin Manea sunt presărate cu exemple din activitatea de zi cu zi, astfel încât pot surprinde foarte bine cum se aplică strategiile și tehnicile în viața reală. Experiența lui Valentin se întinde de la vânzarea consultativă până la managementul echipelor de vânzări, de la coaching la leadership sau de la customer service la teambuilding.

senior trainer

Testimoniale trainer Valentin Manea

Testimoniale Cursuri Vânzări

Am venit la acest curs să învăț să ”vând” și să îmi îmbunătățesc abilitățile, cunoștințele, aptitudinile. Pot spune că acest curs m-a ajutat foarte mult să înțeleg ce se întâmplă în procesul de vânzări. Recomand acest curs tuturor celor care au impresia că nu știu să vândă. Vor descopri că este de fapt asemeni unui calcul matematic.
testimonial - Customers reviews​
Condrea Lacramioara​
Este unul din cursurile la care am venit cu drag, am asimilat informația foarte ușor, partea practică foarte interesantă și am primit multă informație nouă care nu am întâlnit-o la alte cursuri. Mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc să mai vin, particip la alte cursuri predate de tine!
testimonial - Customers reviews​
Zăiceanu Denisa
White Mountain
Mulțumesc pe această cale oportunității de a începe activitatea de vânzări într-un mod plăcut, cu un om cald care mi-a oferit informații noi și care a făcut ca această activitate să pară mai ușoară și mai interactivă.
testimonial - Customers reviews​
Anghelescu Magdalena
Tramar
Sunt foarte bucuros că am participat la acest curs. Au fost patru zile cu multe informații utile și plăcute. Am învățat să fim mai profesioniști în fața clientului. Ești un tip de viață 🙂 Ține-o tot așa!.
testimonial - Customers reviews​
Nechita Marian
Interbabis
În cele patru zile de curs am reușit să sedimentez informațiile despre procesul de vânzare. Sunt foarte mulțumită de subiectele abordate și de suportul de curs care mă va ajuta să îmi reamintesc ce s-a predat.
testimonial - Customers reviews​
Robescu Andra
Am petrecut patru zile cu folos, dacă un mic procent îl voi pune în practică, cu siguranță vor veni și rezultatele. Greșit cuvântul ”dacă”! Cel mai mult cred că acest curs mă va ajuta să conștientizez niște situații din practică, astfel încât să pot acționa pentru rezultate mai bune.
testimonial - Customers reviews​
Taină Florin
Interbabis​

Informații Administrative Curs Tehnici de Negociere

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Tehnici de Negociere - Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Tehnici de Negociere

Cursul Tehnici de Negociere va avea loc in București, Str. Ernest Juvara, Nr. 18, Sector 6.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Tehnici de Negociere?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Achiziții Publice, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Tehnici de Negociere

Rezervarea de locuri la cursul Tehnici de Negociere se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Tehnici de Negociere sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

8 thoughts on “Curs Tehnici de Negociere » București » grupă în formare | Weekend |”

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua Monica,

   Urmatoarea sesiune a cursului Tehnici de Negociere se va stabili la finalul celei din luna decembrie 2014. Aceasta se va desfasura in intervalul ianuarie – februarie 2015. In momentul in care vom fixa noua sesiune, o vom afisa in Agenda Cursuri Extreme Training pe care o poti vizualiza accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 1. Andrei Macarie

  Buna ziua,

  Andrei Macarie,

  Cand veniti si la Baia Mare? Si daca cumva deja existati si in Baia Mare, unde va pot gasi..?
  Va multumesc! O zi frumoasa!

  1. Madalina Roman - Extreme Training

   Buna ziua,

   Pentru cursul de negociere, cel mai apropiat oras de dumneavoastra este Cluj sau Timisoara, mai in zona. Altfel, ne gasiti in Bucuresti.

   Multumim!

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   🙂
   Prima lectie uite o primesti gratis fara sa platesti nimic. Ofertele ridicol de mici sau ridicoli de mari descalifica persoana care le face. Aplicand aceasta tehnica risti sa fii luat ca neserios de partenerii de negociere. Ce-i drept, nu intotdeauna, insa in cele mai mute cazuri. Sunt persoane care devin chiar agresive refuzand sa mai negocieze cu tine, considerand o jignire o oferta ridicol de mica. In cazul de fata, avand in vedere oferta ta, am preferat sa aduc un aport constructiv 🙂

   O a doua lectie, tot gratis o primesti. Atunci cand cineva iti face o oferta ridicol de mica ultimul lucru pe care-l faci este sa intri in jocul lui. Este de preferat sa apelezi la una din cele doua alternative, fie ii faci o oferta ridicol de mare, fie il rogi sa discutati serios!

   🙂
   mult succes in negocieri!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!